قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱ ساعت قبل

انور قرقاش: وضعیت «نه جنگ و نه صلح» راهکاری پایدار برای حل بحران منطقه نیست/ رویکردی فراتر از تفاهم اسلام‌آباد لازم است

مشاور دیپلماتیک رئیس امارات با تأکید بر اینکه تداوم وضعیت «نه جنگ و نه صلح» میان ایران و آمریکا نمی‌تواند راهکاری پایدار برای بحران منطقه باشد، خواستار عبور از تنش‌های موجود و دستیابی به راه‌حل‌های سیاسی و واقع‌بینانه شد.
 انور قرقاش: وضعیت «نه جنگ و نه صلح» راهکاری پایدار برای حل بحران منطقه نیست/ رویکردی فراتر از تفاهم اسلام‌آباد لازم است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرآنلاین، انور قرقاش، مشاور دیپلماتیک رئیس امارات در پیامی در ایکس با اشاره به تحولات و تنش‌های جاری در منطقه تأکید کرد که وضعیت «نه جنگ و نه صلح» نمی‌تواند راهکاری پایدار برای حل بحران‌ها باشد.

به روایت ایسنا؛ قرقاش نوشت: شرایط کنونی نیازمند رویکردی متفاوت و مبتنی بر راه‌حل‌های سیاسی است.

وی بر ضرورت دستیابی به راه‌حل‌های سیاسی واقع‌بینانه و پایدار تأکید کرد و گفت این راه‌حل‌ها باید ابعاد سیاسی و اقتصادی بحران موجود را به‌صورت هم‌زمان مورد توجه قرار دهند.

مشاور دیپلماتیک رئیس امارات اظهار کرد که این روند باید با عبور از مرحله تنش و بازگشت کشتیرانی در تنگه هرمز به وضعیت عادی آغاز شود و در ادامه، رویکردی واقع‌بینانه‌تر برای حل بحران در پیش گرفته شود.

قرقاش همچنین با اشاره به «یادداشت تفاهم» میان ایران و آمریکا گفت که این توافق نتوانسته است نقشه راهی عملی و مورد قبول طرف‌های درگیر برای برون‌رفت از بحران ترسیم کند و از این رو، باید رویکردی فراتر از چارچوب آن مورد توجه قرار بگیرد.

315 کد مطلب 2267867 …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026