قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

شهرداری خرم آباد آماده جذب سرمایه‌گذار برای تکمیل برج‌های دوقلو

در بازدید از پروژه برج‌های دوقلو خرم‌آباد، با اشاره به پیچیدگی‌های ایجادشده پیرامون این طرح، اظهار کرد: برج‌های دوقلو از نظر موقعیت مکانی و ارزش زمین، یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های شهر خرم‌آباد محسوب می‌شود، اما مشکلات متعدد در سال‌های گذشته باعث شده این پروژه به سازه‌ای نیمه‌تمام در سیمای شهر تبدیل شود.
 شهرداری خرم آباد آماده جذب سرمایه‌گذار برای تکمیل برج‌های دوقلو

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان، داریوش بارانی بیرانوند با اعلام این خبر گفت : شهرداری خرم‌آباد طی ماه‌های گذشته جلسات متعددی با مسئولان و مدیران مرتبط در تهران برگزار کرده است. در ابتدا تلاش ما بر این بود که مجموعه‌های متعهد به پروژه، تعهدات خود را تکمیل و طرح را به سرانجام برسانند، اما ادامه این پروژه در مأموریت و رسالت بنیاد شهید و بنیاد مستضعفان قرار نداشت و این مجموعه‌ها نیز انگیزه‌ای برای ادامه مستقیم آن نداشتند.

شهردار خرم‌آباد ادامه داد: در مذاکراتی که با حضور استاندار لرستان و نماینده ولی‌فقیه در استان در تهران انجام شد و همچنین پس از بازدید سردار دهقان از این مجموعه، موضوع انتقال سهم بنیاد به شهرداری خرم‌آباد مطرح شد؛ سهمی که در مقطع خود حدود ۴۶۰ میلیارد تومان برآورد شده بود.

بارانی‌بیرانوند بیان کرد: در ادامه مشخص شد پروژه با مجموعه‌ای از معارضان، تعهدات پرداخت‌نشده و مسائل حقوقی مواجه است که باید تعیین تکلیف شوند؛ از جمله واگذاری‌هایی که ظاهراً از سوی بنیاد شهید انجام شده، تعهدات مرتبط با تأمین اجتماعی و همچنین پرونده حقوقی میان شرکت معین‌کوثر و یکی دیگر از مجموعه‌های طرف قرارداد که همچنان در حال پیگیری است.

وی با اشاره به نشست اخیر در تهران گفت: در این جلسه و به پیشنهاد مجموعه «خانه» وابسته به بنیاد مستضعفان، مقرر شد با وجود ادعاها، اختلافات و مسائل حقوقی موجود، پروژه به شهرداری واگذار شود تا در مالکیت و تصرف شهرداری قرار گیرد.

شهردار خرم‌آباد این تصمیم را گامی مهم برای فعال‌سازی دوباره پروژه دانست و افزود: حتی در صورت تداوم اختلافات و مسائل حقوقی، قرار گرفتن پروژه در اختیار شهرداری می‌تواند مسیر جذب سرمایه‌گذار را هموار کند؛ چراکه نخستین موضوع مورد توجه سرمایه‌گذار این است که بداند پروژه در اختیار و تصرف چه مجموعه‌ای قرار دارد.

بارانی‌بیرانوند با اشاره به دشواری جذب سرمایه‌گذار در خرم‌آباد اظهار کرد: سرمایه‌گذاران متعددی برای اجرای طرح‌های مختلف …



 سهم بخش خصوصی از معادن یزد تنها ۱۵ درصد است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

سهم بخش خصوصی از معادن یزد تنها ۱۵ درصد است

رئیس خانه معدن یزد با اشاره به اینکه ۸۵ درصد از ظرفیت‌های معدنی استان در اختیار مجموعه‌های دولتی است؛ سهم ۱۵ درصدی بخش خصوصی را در مسیر توسعه پایدار ناکافی دانست.

 همدلی مردم کیش سرمایه توسعه پایدار جزیره است - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

همدلی مردم کیش سرمایه توسعه پایدار جزیره است - تسنیم

دستیار رئیس‌ جمهور بر نقش بومیان و همدلی مردم و مسئولان در آینده کیش تأکید کرد.

 برگزاری چهل‌ونهمین مسابقات قرآن کریم لرستان در بروجرد - تسنیم
۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

برگزاری چهل‌ونهمین مسابقات قرآن کریم لرستان در بروجرد - تسنیم

مرحله استانی چهل‌ونهمین مسابقات قرآن کریم لرستان 12 و 13 شهریور به میزبانی بروجرد برگزار می‌شود.

 مهم‌ترین اخبار و رویدادهای استان لرستان در 31 مرداد - تسنیم
۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مهم‌ترین اخبار و رویدادهای استان لرستان در 31 مرداد - تسنیم

مهم‌ترین اخبار و رویدادهای استان لرستان در 31 مرداد ماه از نظر شما می‌گذرد.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]