قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱ ساعت قبل

۶۶ هزار مجروح جنگ ۱۲ روزه به‌صورت رایگان درمان شدند/ ۱۱۰ همت بدهی بیمه سلامت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تشریح عملکرد نظام سلامت در جنگ ۱۲ روزه، دوران دفاع مقدس و همه‌گیری کرونا گفت: از ابتدای جنگ ۱۲ روزه تاکنون، ۶۶ هزار مجروح به‌صورت رایگان در مراکز درمانی تحت پوشش نظام سلامت درمان شده‌اند و با وجود تخریب بیش از ۳۰۰ دستگاه آمبولانس و آسیب‌دیدن بیش از ۷۰ بیمارستان، نظام سلامت بالاترین سطح تاب‌آوری خود را حفظ کرده است.
 ۶۶ هزار مجروح جنگ ۱۲ روزه به‌صورت رایگان درمان شدند/ ۱۱۰ همت بدهی بیمه سلامت

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، محمدرضا ظفرقندی در اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با بیان اینکه شرایط سخت، عیار افراد و مجموعه‌ها را مشخص می‌کند، اظهار کرد: جامعه سلامت در شرایط سخت عیار خود را به‌خوبی نشان داده و نیروهای سلامت از پزشک و پرستار تا نیروهای پشتیبانی و نگهبان، در شرایط بحرانی به خدمت ادامه داده‌اند.

وی با اشاره به آسیب‌های واردشده به زیرساخت‌های درمانی در جریان جنگ ۱۲ روزه افزود: بیش از ۳۰۰ دستگاه آمبولانس تخریب و بیش از ۷۰ بیمارستان آسیب دیده‌اند. بیمارستان اندیمشک نیز به جز بخش اورژانس دیگر قابل استفاده نیست و بیماران ناچارند برای دریافت خدمات درمانی به دزفول یا اهواز منتقل شوند.

وزیر بهداشت با اشاره به تجربه دوران دفاع مقدس و عملیات والفجر ۴ ادامه داد: در آن دوران نیز نیروهای حوزه سلامت در شرایطی که حجم آتش و بمباران، تخلیه مجروحان را دشوار می‌کرد، خود را به خطوط مقدم می‌رساندند و خدمات درمانی ارائه می‌کردند.

ظفرقندی گفت: در دوران کرونا نیز جامعه پزشکی و پرستاری در شرایطی که حتی خانواده بسیاری از بیماران از حضور در کنار آنها خودداری می‌کردند، بر بالین بیماران حاضر شدند و به خدمت ادامه دادند. بسیاری از صحنه‌های ایثار جامعه سلامت نیز ثبت و تصویربرداری نشده و آنچه دیده شده، تنها بخشی از واقعیت است.

وی رعایت شأن و کرامت کارکنان نظام سلامت را حداقل وظیفه در قبال این فداکاری‌ها دانست.

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت بدهی‌های بیمه سلامت اظهار کرد: سازمان بیمه سلامت حدود ۱۱۰ همت بدهی دارد که بخشی از آن از مهر و آبان سال گذشته باقی مانده است.

وی افزود: بخشی از منابع مورد نیاز در قالب سهام در اختیار سازمان بیمه سلامت قرار گرفته، اما تلاش وزارت بهداشت این بوده که این سهام به منابع قابل وصول تبدیل شود تا بتوان از آن برای پرداخت بدهی‌ها استفاده کرد.

ظفرقندی ادامه داد: برای حل این مسئله با مسئولان مختلف از جمله وزیر اقتصاد مذاکره شده و حتی پیشنهاد فروش خودروها برای تأمین منابع مطرح شده است، اما این مسیر نیز با موانعی مواجه شده است. موضوع تأمین منابع نظام سلامت همچنین در جلسات با رئیس‌جمهور پیگیری شده و برگزاری جلسه‌ای با حضور رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف این منابع در دستور کار قرار دارد. …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026