قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

کدال چه خبر؟/ جهش فروش در شرانل

در چند روز اخیر، کدال میزبان اطلاعیه‌های مهم برخی شرکت‌ها بود؛ در این میان، رشد چشمگیر فروش و درآمد شرکت نفت ایرانول، افزایش سرمایه 30درصدی نفت پارس و اعلام برنامه احتمالی عرضه اولیه پخش اکسیر در مجمع تیپیکو مورد توجه قرار گرفت.
 کدال چه خبر؟/ جهش فروش در شرانل
در چند روز اخیر، کدال میزبان اطلاعیه‌های مهم برخی شرکت‌ها بود؛ در این میان، رشد چشمگیر فروش و درآمد شرکت نفت ایرانول، افزایش سرمایه 30درصدی نفت پارس و اعلام برنامه احتمالی عرضه اولیه پخش اکسیر در مجمع تیپیکو مورد توجه قرار گرفت. در میان گزارش‌های منتشرشده در سامانه کدال، گزارش فروش نفت ایرانول در تیرماه مورد توجه قرار گرفت. شرانل در تیرماه امسال فروش بیش از 5 همتی ثبت کرده که در مقایسه با ماه قبل رشد 36درصدی و در مقایسه با میانگین فروش 3ماهه گذشته رشد 45درصدی داشته است. درآمد شرکت در تیرماه هم نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رشد 94درصدی را تجربه کرده است.

بانک صادرات هم با انتشار اطلاعیه‌ای در کدال درخصوص تغییرات سود دوره مالی 3ماهه منتهی به خردادماه 1405 نسبت به دوره مشابه قبل اعلام کرد که عمده تغییرات ناشی از رشد 80درصدی درآمد عملیاتی، افزایش 78درصدی هزینه سود سپرده‌ها و رشد 33درصدی درآمد کارمزد است.

مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت نفت پارس هم در هفته گذشته برگزار شد. در این مجمع، افزایش سرمایه 30درصدی به مبلغ 780 میلیارد تومان از محل سود انباشته تصویب شد که با اجرای این افزایش سرمایه، سرمایه شرکت از 2600 میلیارد تومان به 3380 میلیارد تومان خواهد رسید.

شراز و شتران هم به دنبال شایعه منتشرشده در فضای مجازی مبنی بر تغییر در دستورالعمل قیمت‌گذاری خوراک و فرآورده‌های نفتی شفاف‌سازی و اعلام کردند که مطابق مصوبه هیأت وزیران، ابلاغیه قیمت‌گذاری وزارت نفت حداکثر تا پایان تیرماه 1405 تمدید شده و دستورالعمل جدید قیمت‌گذاری نفت خام و فرآورده‌های نفتی تا این لحظه به این شرکت ابلاغ نگردیده است.

شصفها نیز در تیرماه 2.5 همت فروش داشت. این رقم نسبت به ماه گذشته با کاهش 9درصدی همراه بوده است. درآمد شصفها در تیرماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رشد 256درصدی داشته است.

مجمع عمومی فوق‌العاده تیپیکو در روز جاری برگزار شد؛ در این مجمع اعلام شد که شرکت پخش اکسیر از گزینه‌های آماده عرضه اولیه در بازار سرمایه است.

 



 راز ساخت صنعت خلاق

راز ساخت صنعت خلاق

چه میزان از آسیب‌پذیری موجود به ماهیت ذاتی تبلیغات بازمی‌گردد؟ اگر بخواهیم به‌عنوان فردی فعال در صنعت بازاریابی و تبلیغات و از سوی دیگر، با سال‌ها تجربه حضور در کسب‌وکارها صحبت کنیم، ابتدا باید یک نکته را روشن کنیم. این پرسش شبیه آن است که بپرسیم آسیب واردشده به صنایع دیگر تا چه میزان به ماهیت ذاتی همان صنعت بازمی‌گردد.

 قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها در روز سه‌شنبه چهره‌ای دوگانه داشت؛ در حالی که اتریوم و سولانا در مسیر صعود حرکت کردند و XRP نزدیک مرز یک دلار نوسان داشت، دوج‌کوین، شیبا و تون‌کوین همچنان زیر فشار فروش قرار گرفتند.

 حمله تند نماینده مجلس به صنعت خودرو از اتهام گران‌فروشی مدیران خودرو تا بیش‌اظهاری واردکنندگان

حمله تند نماینده مجلس به صنعت خودرو از اتهام گران‌فروشی مدیران خودرو تا بیش‌اظهاری واردکنندگان

مجتبی یوسفی در برنامه «میز اقتصاد» مجموعه‌ای از ادعاهای سنگین درباره ارزش‌گذاری خودروهای مونتاژی، نحوه تخصیص ارز و قیمت‌سازی از مسیر شرکت‌های واسطه مطرح کرد. به گفته این نماینده مجلس، مدیران خودرو طی پنج سال حدود ۶ میلیارد دلار ارز دریافت کرده، درحالی‌که ارزش مبنای برخی محصولات این شرکت پس از ورود نهادهای نظارتی تا بیش از ۴۰ درصد کاهش یافته است. او سیاست ۲۵ ساله حمایت از مونتاژکاران را زیر سؤال برد و گفت حاصل این حمایت، نه خودروسازی رقابتی، بلکه صنعتی کم‌عمق، ارزبَر و دور از دسترس مصرف‌کننده بوده است. ارقام مطرح‌شده ادعاهای یوسفی هستند و برای تبدیل‌شدن به نتیجه قطعی، به انتشار اسناد گمرکی، ارزی و حسابرسی نیاز دارند.

 تکنولوژی

تکنولوژی

تازه های اکوسیستم استارتاپی و کارآفرینی در ایران. پوشش آخرین اخبار تولد و سرمایه گذاری بر روی کسب و کارهای نوپا در سیلیکون ولی و جهان.

 هزینه‌هایِ پنهان اختلال و قطع اینترنت | سپندارند: عادت سیاست‌گذار به قطع اینترنت، خطرناک‌تر از خسارت مقطعی است

هزینه‌هایِ پنهان اختلال و قطع اینترنت | سپندارند: عادت سیاست‌گذار به قطع اینترنت، خطرناک‌تر از خسارت مقطعی است

اقتصادنیوز:صادق سپندارند، استاد دانشگاه تهران، می‌گوید خسارت واقعی قطع و اختلال اینترنت بسیار فراتر از اعداد رسمی است و بخش بزرگی از آن در مهاجرت نیروی انسانی، توقف توسعه کسب‌وکارها و ایده‌هایی که هرگز شکل نمی‌گیرند، پنهان می‌ماند.

 قربانیان بی‌ثباتی

قربانیان بی‌ثباتی

همان‌طور که آگاه هستید تحولات اخیر و تجربه تنش‌های نظامی و اجتماعی متناوب صنعت تبلیغات کشور را دچار چالش‌های متعددی کرده‌ و از پس هر کدام، این صنعت توقف‌های طولانی‌مدتی را تجربه کرده ‌است.

 اخبار طلا و ارز

اخبار طلا و ارز

بازار طلا و ارز همواره به عنوان یک بازار جذاب برای سرمایه گذاران خرد و کلان مطرح بوده است. تغییرات لحظه ای در کنار تحلیل های کارشناسی به مخاطبان این امکان را می دهد تا تصمیمات درستتری در این بازار بگیرند. در سرویس طلا و ارز اقتصاد نیوز ، علاوه بر انتشار ق

 بازار تراکتور صفر کیلومتر در تبریز

بازار تراکتور صفر کیلومتر در تبریز

دنیای‌ اقتصاد – تبریز:‌ بازار تراکتور در هفته‌های اخیر مجموعه‌ای از نشانه‌ها را مخابره کرده که کنار هم قرار دادن آنها، احتمال تغییر قیمت محصولات در آینده نزدیک را بیش از گذشته تقویت می‌کند.