قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۲۹ ساعت قبل

واکنش نتانیاهو به تحریم مقامات دیوان کیفری بین‌المللی

نتانیاهو که همچنان از صدور حکم جلب بین المللی اش خشمگین است از اقدام آمریکا علیه دیوان کیفری بین المللی استقبال کرد.
 واکنش نتانیاهو به تحریم مقامات دیوان کیفری بین‌المللی

نتانیاهو که همچنان از صدور حکم جلب بین المللی اش خشمگین است از اقدام آمریکا علیه دیوان کیفری بین المللی استقبال کرد. به گزارش اکوایران به نقل از آر تی، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از اقدام آمریکا در تحریم توموکو اکانی رئیس دیوان کیفری بین المللی و عبدالله سی دادستان ارشد آن استقبال کرده و این نهاد را دروغین توصیف کرد.

وی مدعی شد که دیوان مذکور به یک سازوکار دروغین تبدیل شده که سوء استفاده از قدرت را در پشت قوانین بین المللی پنهان می کند که باعث از بین رفتن مبانی عدالت می شود!

روز گذشته وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد که این تحریم ها را اعمال کرده است.

این اقدام آمریکا بعد از آن انجام می شود که دیوان مذکور در نوامبر ۲۰۲۴ حکم جلب بین المللی نتانیاهو و وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به اتهام ارتکاب جنایات ضد بشری در نوار غزه صادر کرد.

در فوریه ۲۰۲۵ نیز ترامپ دستور داد تا به دلیل اقدامات این دیوان علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی تحریم هایی وضع شود.

 



 دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکذیب گزارش‌ها درباره موافقت تل‌آویو با استقرار نیروی بین‌المللی در غزه، تاکید کرد تا زمان خلع سلاح کامل و یکباره «حماس»، اجازه استقرار نیروی بین‌المللی و بازسازی این منطقه را نخواهد داد
۲۴ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکذیب گزارش‌ها درباره موافقت تل‌آویو با استقرار نیروی بین‌المللی در غزه، تاکید کرد تا زمان خلع سلاح کامل و یکباره «حماس»، اجازه استقرار نیروی بین‌المللی و بازسازی این منطقه را نخواهد داد

به گزارش عصر خبر، دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکذیب گزارش‌های منتشرشده درباره موافقت تل‌آویو با ورود نیروی بین‌المللی ثبات‌بخش به نوار غزه، اعلام کرد رهبری سیاسی این رژیم با ورود نیروها موافقت نکرده است.

به روایت ایرنا؛ این دفتر در بیانیه‌ای اعلام کرد: برخلاف گزارش‌های منتشرشده، رهبری سیاسی اسرائیل ورود نیروی بین‌المللی به نوار غزه را تایید نکرده است. در این بیانیه همچنین تاکید شده است، تا زمانی که حماس به‌طور کامل خلع سلاح نشود، هیچ بازسازی در نوار غزه انجام نخواهد شد. نوشته های مشابه پشت پرده سقوط پهپادصهیونیست‌ها درایران 1393/06/03 هشدار ترامپ به نتانیاهو درباره آزادی گروگان‌ها 1403/09/26

این موضع‌گیری پس از آن صورت گرفت که شماری از رسانه‌های بین‌المللی و صهیونیستی از بررسی و موافقت تل‌آویو با استقرار یک نیروی بین‌المللی در غزه به‌عنوان بخشی از ترتیبات پس از جنگ خبر داده بودندرژیم صهیونیستی مدعی است ورود نیروهای بین‌المللی به غزه می‌تواند به حماس فرصت دهد بار دیگر توان نظامی خود را بازسازی کند. همزمان، رژیم صهیونیستی با حضور ترکیه و قطر در شورای موسوم به «صلح غزه» نیز مخالفت کرده است. تل‌آویو این دو کشور را از جمله طرف‌های متخاصم می‌داند و با مشارکت آنها در سازکارهای مربوط به آینده غزه مخالف است.

در همین حال، روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» در پی دیدار فرستادگان کاخ سفید با نتانیاهو مدعی شد، شورای صلح در حال بررسی کنار گذاشتن چارچوب مرحله‌ای خلع سلاح حماس و جایگزین کردن آن با طرحی برای خلع سلاح کامل و یکباره این جنبش است.

بر اساس این گزارش، در طرح جدید، حماس باید تمامی سلاح‌های خود را در سراسر نوار غزه تحویل دهد و تنها پس از اجرای کامل این شرط، رژیم صهیونیستی به عقب‌نشینی نیروهایش تا مرز غزه متعهد خواهد شد.

این در حالی است که در توافق پیشین، اجرای تعهدات مربوط به غزه به‌صورت مرحله‌ای پیش‌بینی شده بود. توقف حملات، افزایش کمک‌های بشردوستانه، عقب‌نشینی تدریجی نیروهای رژیم صهیونیستی و ایجاد سازوکار جدید برای اداره و امنیت غزه از جمله اقدامات مورد نظر در این چارچوب بود.



 ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است
۴۹ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است

به گزارش تجارت نیوز، ایهود باراک، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی سیاست‌های بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم در قبال ترکیه را به باد انتقاد گرفت و تصریح کرد تشدید پیشدستانه تنش‌ها با آنکارا اقدامی بی‌پروا و احمقانه است و به وضوح نشان می‌دهد انگیزه‌های سیاسی و انتخاباتی در پشت این سیاست قرار دارد.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، باراک در ادامه افزود: نمی‌توان در خصوص تمامی جزئیات صحبت کرد، اما تشدید پیشدستانه تنش‌ها با ترکیه از سوی نتانیاهو بی‌ملاحظه و احمقانه است؛ دشوار است مشخص کنیم کدام بخش آن احمقانه‌تر است.

وی همچنین گفت این سیاست به وضوح نشان می‌دهد هدف سیاسی آن است که رژیم صهیونیستی از طریق مجموعه‌ای از تنش‌های امنیتی که افکار عمومی را نگران می‌کند، به سمت انتخابات حرکت کند.

باراک اظهار داشت: ترکیه، ایران یا سوریه در دوران اسد نیست. هیچ مشکل راهبردی با ترکیه وجود ندارد که نتوان آن را از طریق مذاکرات محرمانه و با هماهنگی آمریکا و استفاده از نفوذ واشنگتن در ترکیه و سوریه حل کرد، شدت آن را کاهش داد یا برای مدت طولانی به تعویق انداخت.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پایان گفت: نتانیاهو کاملاً از کنترل خارج شده است.

از سوی دیگر، یائیر گولان، رئیس حزب دموکرات رژیم صهیونیستی با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس حمله اخیر این رژیم به پایگاه هوایی «ابوظهور» در سوریه را اقدامی «تحریک‌آمیز و خطرناک» توصیف و تصریح کرد نخست‌وزیر این رژیم بار دیگر برای بقای سیاسی خود، در حال تدارک جنگی دیگر است.

گولان تأکید کرد، حمله به سوریه اقدامی تحریک‌آمیز است که رژیم صهیونیستی را به رویارویی با ترکیه نزدیک‌تر و شکاف میان تل‌آویو و متحدانش، از جمله آمریکا عمیق‌تر می‌کند.

وی ضمن انتقاد از نتانیاهو گفت، بار دیگر منافع سیاسی نخست‌وزیر بر امنیت اسرائیل حکمفرما شده و نظامیان بهای آن را خواهند پرداخت.

یائیر گولان، نتانیاهو را شخصیتی «افراطی و غیرقابل اعتماد» دانست و گفت نمی‌توان با چنین فردی یک راهبرد پایدار منطقه‌ای ایجاد کرد.

وی در پایان اظهار داشت اسرائیل به رهبری نیاز دارد که بداند چگونه از قدرت برای دستیابی به امنیت استفاده کند، نه اینکه جنگ دیگری برای بقای سیاسی خود ایجاد …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 اجرای حکم اعدام تبعه‌خارجی دخیل در جنایت اصفهان
سایت تابناک

اجرای حکم اعدام تبعه‌خارجی دخیل در جنایت اصفهان

قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان که منجر به شهادت مظلومانه چهار نیروی فراجا شد، پس از رسیدگی به پرونده و تأیید حکم در دیو...
 حمله سایت جبهه پایداری به قالیباف: به آمریکا پالس مذاکراتی می‌دهد
سایت آفتاب نیوز

حمله سایت جبهه پایداری به قالیباف: به آمریکا پالس مذاکراتی می‌دهد

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، نطق خود در جلسه مجازی مجلس را با تشریح شروط خود برای بازگشایی تنگه هرمز آغاز کرد. او تاکید کرد که تنگه هرمز تا زمان...
 حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
سایت مشرق

حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد

قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان، پس از طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.
 مردم چه می‌خواهند؟
سایت روزنامه سازندگی

مردم چه می‌خواهند؟

معاون اجرایی رئیس‌جمهور: ۵۰ تا ۶۰‌ درصد مردم خواهان مذاکره با آمریکا هستند
 فرانسه رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد / نیلوفر شادمهری کیست؟ + عکس و سوابق
سایت اعتماد آنلاین

فرانسه رایزن فرهنگی ایران را اخراج کرد / نیلوفر شادمهری کیست؟ + عکس و سوابق

دولت فرانسه نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، را از این کشور اخراج کرد. به گزارش مهر، شادمهری در دوران مسئولیت خود، با برگزاری رویدادهای هنری و نمایش‌های ایرانی و اسلامی، تلاش کرد تصویری متفاوت از ایران و اسلام ارائه دهد. شایان ذکر است، نیلوفر شادمهری پیش از این با کتاب «خاطرات سفیر» شناخته شده بود؛ کتابی با مضمون روایت تجربه یک زن مسلمان ایرانی در فرانسه که مورد توجه رهبر انقلاب قرار گرفت.
 متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان
سایت افکارنیوز

متن کامل طرح مقابله با نفوذ بیگانگان

متن کامل گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص طرح مقابله با نفوذ بیگانگان منتشر شد.
 دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق
سایت آفتاب نیوز

دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به کشور عراق با مشاور امنیت ملی این کشور دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
 عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو
سایت سلام نو

عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.