قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

خرازی در هر کشور دیگری این حرف‌ها را میزد، قیامت به پا میشد!/ چرا برای تندروها حکمی صادر نمیشود؟!

عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: اخیراً فردی روحانی به نام آقای خرازی سخنان بسیار سنگینی بیان کرده است. در هر جای دنیا و حتی در دموکراتیک‌ترین کشورها با چنین اظهاراتی برخورد می‌شود؛ اظهاراتی که در آن دعوت به هرج‌ومرج و آشوب می‌شود.
 خرازی در هر کشور دیگری این حرف‌ها را میزد، قیامت به پا میشد!/ چرا برای تندروها حکمی صادر نمیشود؟!

عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم گفت: اخیراً فردی روحانی به نام آقای خرازی سخنان بسیار سنگینی بیان کرده است. در هر جای دنیا و حتی در دموکراتیک‌ترین کشورها با چنین اظهاراتی برخورد می‌شود؛ اظهاراتی که در آن دعوت به هرج‌ومرج و آشوب می‌شود. به گزارش اکوایران به نقل از آوش،  محمدتقی فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم، در گفت‌و‌گو با آوش درباره لزوم برخورد با اهانت‌کنندگان به رئیس‌جمهور گفت: اگر قرار بود با این افراد برخورد شود در سال‌های نخست، یعنی زمانی که افراد در مقابل آقای خاتمی، آقای روحانی و هر رئیس‌جمهوری، گروهی مستقل و یا با هر عنوان دیگری از جمله پایداری یا صاحب‌اختیار حرکت می‌کردند، برخورد می‌شد.  فکر می‌کنم بخشی از حاکمیت نمی‌خواهد با این افراد برخورد شود والا چه مانعی وجود دارد؟ حداقل می‌توانستند برای چهار نفر از تندروها حکم صادر کنند.

او افزود: اخیراً فردی روحانی به نام آقای خرازی سخنان بسیار سنگینی بیان کرده است. در هر جای دنیا و حتی در دموکراتیک‌ترین کشورها با چنین اظهاراتی برخورد می‌شود؛ اظهاراتی که در آن دعوت به هرج‌ومرج و آشوب می‌شود. اینکه گفته شود، نیروهای حزب‌الله به خیابان‌ها بریزند و با زنان بی‌حجاب برخورد کنند و آنها را کتک بزنند، از جمله اظهاراتی بوده که نه با عقل سازگار است و نه با دین خدا و نه با هیچ عرفی.  اعلام  شد که این فرد به دادگاه ویژه روحانیت احضار شده است اما باید با او برخورد محکمی صورت می‌گرفت. این برخورد هم توجیه شرعی دارد و هم توجیه قانونی چراکه در نهایت چنین اظهاراتی موجب اخلال در نظم و زیر سؤال رفتن اعتبار نظام می‌شود. امکان دارد رئیس‌جمهور مورد انتقاد قرار بگیرد اما در شرایط بحرانی و جنگی نمی‌توان برخورد نکرد. این سخنان اعتبار کشور را در عرصه بین‌المللی زیر سؤال می‌برد، ارزش پول ملی را کاهش می‌دهد، دشمنان ما را جَری‌تر و برای رسانه‌ها و صداهای بیگانه خوراک فکری فراهم می‌کند.  

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب بااشاره به توهین برخی نماینده‌های مجلس به رئیس‌جمهور اظهار کرد: متاسفانه امروز در کشور ما فحاشی به یکی از راه‌هایی تبدیل شده که برخی افراد می‌خواهند، خودشان را مطرح کنند. یک فرد باید از طریق سخنان علمی و …





 با اقساط ۲۴ ماهه خودرو بخرید + تحویل ۳۰ روزه

با اقساط ۲۴ ماهه خودرو بخرید + تحویل ۳۰ روزه

اقتصادایرانی: در این گزارش شرایط ثبت نام فروش فوری و فوق العاده سایپا در مرداد ماه ۱۴۰۵ را بخوانید.

 شوک برنج خارجی به بازار؛ سوپر باسماتی ۱۰ کیلویی ۴ میلیون شد

شوک برنج خارجی به بازار؛ سوپر باسماتی ۱۰ کیلویی ۴ میلیون شد

قیمت برنج پاکستانی در بازار تحت تأثیر تفاوت کیفیت و نام برندها قرار گرفته است؛ محصولاتی که با عطر و قد کشیدن مطلوب، همچنان از انتخاب‌های پرطرفدار خانوارها در بازار برنج خارجی محسوب می‌شوند.

 آمریکا با هوش مصنوعی به جنگ زباله‌های هسته‌ای می‌رود

آمریکا با هوش مصنوعی به جنگ زباله‌های هسته‌ای می‌رود

آمریکا در حال توسعه نسل جدیدی از فناوری‌های هوشمند برای مقابله با یکی از پیچیده‌ترین چالش‌های صنعت هسته‌ای، یعنی مدیریت و پاکسازی زباله‌های هسته‌ای است.

 قیمت طلا بعد از تحریم جدید آمریکا علیه ایران چند شد؟ + آخرین قیمت طلا

قیمت طلا بعد از تحریم جدید آمریکا علیه ایران چند شد؟ + آخرین قیمت طلا

به گزارش ایلنا، بازار امروز بر طبق نرخ اعلامی سایت اتحادیه طلا و جواهر، شاهد رشد قیمت‌‌‌‌ طلا نسبت به روز گذشته است. آخرین نرخ اونس طلا قیمت طلا امروز با افزایش ۵۲ دلاری نسبت به روز گذشته، ۴۴۷۳ (چهار هزار و چهارصد و هفتاد و سه) دلار نرخ‌گذاری شد. قیمت گرم طلا ۱۸ عیار امروز [ ]

 رشد ۸ هزار درصدی آموزش مدارس روی اسکای‌روم

رشد ۸ هزار درصدی آموزش مدارس روی اسکای‌روم

توسعه برند؛ در رویداد «تخته سیاه» با موضوع آینده آموزش آنلاین در مدارس که ۲۹ مردادماه در مرکز همایش‌های نور برگزار شد، جمعی از فعالان، کارشناسان و مدیران حوزه آموزش حضور داشتند. پیمان عمرانی، مدیر ارشد بازاریابی اسکای‌روم، در این رویداد با ارائه گزارشی از روند آموزش آنلاین در ایران و جهان، از رشد ۸ هزار درصدی استفاده مدارس از اسکای‌روم در بهار ۱۴۰۵ خبر داد.

 پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد

پتایر از تامین مواد اولیه با ارز آزاد و اثر آن بر بهای تمام‌شده خبر داد

شرکت تولیدی ایران تایر با نماد «پتایر» در کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، از تامین مواد اولیه مهم خود مانند کائوچو و دوده با نرخ آزاد و تاثیر این موضوع بر بهای تمام‌شده محصولات خبر داد.