قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱ ساعت قبل

روسیه آماده حمله به اوکراین میشود/ احتمال حمله زمینی چقدر جدی است؟

وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد نیروهای این کشور آماده‌سازی‌هایی را برای انجام حملات گسترده به زیرساخت‌های انرژی اوکراین در نظر گرفته‌اند.
 روسیه آماده حمله به اوکراین میشود/ احتمال حمله زمینی چقدر جدی است؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد نیروهای این کشور آماده‌سازی‌هایی را برای انجام حملات گسترده به زیرساخت‌های انرژی اوکراین در نظر گرفته‌اند. به گزارش اکوایران به نقل از ایسنا، این وزارتخانه اعلام کرد که نیروهای روسی در پاسخ به حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی و بخش انرژی روسیه، آماده‌سازی برای انجام حملات گسترده به تاسیسات انرژی اوکراین را آغاز کرده‌اند.

به نوشته روزنامه اکونومیک تایمز، وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که نیروهای روسی در طول شب به انجام حملات هماهنگ به تاسیسات صنایع دفاعی اوکراین ادامه داده‌اند.

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، سامانه‌های پدافند هوایی ۸۰۴ پهپاد، ۱۴ بمب هدایت‌شونده و پنج موشک هیمارس را سرنگون کردند.

خبرگزاری فرانسه به نقل از وزارت دفاع روسیه از طریق تلگرام این آماده‌سازی را به «حملات مداوم رژیم کی‌یف به زیرساخت‌های غیرنظامی و بخش نفت و انرژی روسیه» نسبت داد.

جنگ دیگر صرفاً در خطوط مقدم تعیین نمی‌شود، بلکه به طور فزاینده‌ای به هدف قرار دادن زیرساخت‌ها تغییر جهت داده است. شبکه‌های برق، نیروگاه‌ها و تأسیسات نفتی به اهداف استراتژیک کلیدی در جنگ فرسایشی بین مسکو و کی‌یف تبدیل شده‌اند.

روسیه نیز حملات هوایی و موشکی خود را به نیروگاه‌ها و خطوط انتقال برق در اوکراین با هدف ایجاد «بحران جامع انرژی» در طول زمستان تشدید می‌کند. در همین حال، کی‌یف در ماه‌های اخیر موفق شده است حملات خود را در اعماق روسیه توسعه دهد.

روسیه استفاده از پهپادهای دوربرد خود را برای هدف قرار دادن پالایشگاه‌های نفت و پایانه‌های صادراتی گسترش داده است و تلاش می‌کند تا بودجه جنگ را قطع کند و قابلیت‌های لجستیکی مسکو را کاهش دهد. اقتصاد و زیرساخت‌های انرژی به جبهه‌ای مهم تبدیل شده‌اند، به همان اندازه جبهه‌های …



خطای محاسباتی
روزنامه آرمان امروز

خطای محاسباتی

یدالله کریمی پور آرمان امروز : در نظریه ژئوپلیتیک، قدرت یک کشور تابعی از شاخص‌های کمی و کیفی مشخصی است: تولید ناخالص داخلی (اسمی و برابری قدرت خرید)، تراز فناوری‌های پیشرو (هوا-فضا، زیست‌فناوری، و اقتصاد دیجیتال)، ناوگان دریایی، شبکه نفوذ مالی فرامرزی، جمعیت جوان تحصیل‌کرده، و ظرفیت قاعده‌سازی در نهادهای بین‌المللی. بر پایه این سنجه‌ها، [ ]
هفته وحدت و خدای ایران
روزنامه آرمان امروز

هفته وحدت و خدای ایران

حسین قدیانی آرمان امروز : متنی برای شب میلاد پیامبر. پیامبر خاتم. جمع همه‌ی پیامبرها و حتی جمع همه‌ی پیام‌ها. از جبر روزگار رابطه‌ی ما با رهبرمان هم از کانال پیام می‌گذرد. شیعه عادت دارد به این دوری. شیعه عادت دارد به زخم و زخم زبان. پیام‌های آقامجتبی یک جهت مشخص دارد‌. اینکه مبادا خامنه‌ای [ ]
حال و آینده کشور از پنجره تحلیلی پزشکیان
روزنامه آرمان امروز

حال و آینده کشور از پنجره تحلیلی پزشکیان

علی میرزامحمدی آرمان امروز : تحلیل زیر بر اساس متن گفت‌وگوی تلویزیونی دکتر پزشکیان در مورخ ۶ شهریور ۱۴۰۵ نوشته شده است و دیدگاه ایشان را درباره نیم رخ وضعیت حال و آینده کشور به تصویر می کشد. پزشکیان وضعیت کشور را در چهار لایه تحلیلی بررسی کرده است: ۱. بحران «ناترازی‌های انباشته»: رئیس‌جمهور وضعیت [ ]
منافع ملی و منفعت خاص
روزنامه شرق

منافع ملی و منفعت خاص

رئیس‌جمهور محترم در هفته دولت در مصاحبه‌ای به مسائل اقتصادی پرداختند. ایشان تنگنای اقتصادی کشور را در سه مسئله اصلی دانستند؛ تحریم، منازعات سیاسی و شرکت‌های خصولتی. تحریم باعث شده است‌ قیمت تمام‌شده کالاها افزایش یابد.
فردای انفجار دفتر نخست‌وزیری؛ وقتی کشمیری هم در فهرست شهدا بود!
سایت خبرآنلاین

فردای انفجار دفتر نخست‌وزیری؛ وقتی کشمیری هم در فهرست شهدا بود!

یک روز پس از انفجار دفتر نخست‌وزیری در ۸ شهریور ۱۳۶۰ که به شهادت محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر انجامید، روزنامه کیهان روایت نخستین ساعات این حادثه را منتشر کرد؛ روایتی که در میان قربانیان، نام مسعود کشمیری را نیز به‌ عنوان یکی از شهدا آورده بود. کشمیری بعدها به‌ عنوان عامل نفوذی و متهم اصلی بمب‌گذاری شناخته شد.
آمریکا تنگه هرمز را باز کرد؟ | پیش بینی نیمه دوم بحران در خلیج فارس
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا تنگه هرمز را باز کرد؟ | پیش بینی نیمه دوم بحران در خلیج فارس

در حالی که کاخ‌سفید و برخی رسانه‌های آمریکایی در روزهای اخیر کوشیده‌اند وضعیت ترددها در تنگه هرمز را درحال عادی شدن جلوه دهند، کارشناسان بین‌المللی این ادعاها را برخلاف واقعیت‌های جاری در منطقه و این آبراهه راهبردی می‌دانند.