قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

تاب‌آوری صنعت سیمان در بحبوحه جنگ و نااطمینانی

اکوایران: بررسی دقیق داده‌های اقتصادی ایران در یک بازه ۱۳ ساله نشان می‌دهد که صنعت سیمان فراتر از یک بخش تولیدی، به عنوان یک دارایی استراتژیک در حفظ ارزش سرمایه عمل کرده است.
 تاب‌آوری صنعت سیمان در بحبوحه جنگ و نااطمینانی

اکوایران: بررسی دقیق داده‌های اقتصادی ایران در یک بازه ۱۳ ساله نشان می‌دهد که صنعت سیمان فراتر از یک بخش تولیدی، به عنوان یک دارایی استراتژیک در حفظ ارزش سرمایه عمل کرده است. به گزارش اکوایران، طبق آمارهای رسمی از شاخص قیمت نهاده‌های ساختمانی که به صورت فصلی منتشر می‌‌شود، میانگین تورم نقطه‌به‌نقطه گروه «سیمان، بتن، شن و ماسه» از سال ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۴ معادل ۳۶ درصد بوده، در حالی که میانگین تورم مصرف‌کننده کل کشور در همین دوره رقم ۳۰ درصد را ثبت کرده است.

این شکاف ۶ واحد درصدی ثابت می‌کند که بازدهی قیمتی سیمان به طور مداوم از نرخ تورم عمومی پیشی گرفته است . این برتری قیمتی در حالی به دست آمده که این صنعت در ۵ سال اخیر با بحران‌های زیرساختی شدیدی، از جمله محدودیت‌های مداوم انرژی و قطعی برق در فصول پیک مصرف، دست‌وپنجه نرم کرده است.

با وجود کاهش اجباری عرضه در این مقاطع، روند بلندمدت قیمت‌ها نشان‌دهنده تاب‌آوری بالای این کالای صنعتی در برابر فشارهای تولید است.

یکی از نکات خیره‌کننده در این گزارش، واکنش بازار سیمان به شوک‌های سیاسی و نظامی است. داده‌های بورس کالا فاش می‌کنند که حتی پس از وقوع تنش‌هایی مانند «جنگ رمضان» قیمت سیمان پرتلند نوع ۲ (کیسه ۵۰ کیلویی) که عمدتا در ساخت‌وساز مسکن و ساختمان استفاده می‌شود، نه تنها تضعیف نشده، بلکه در یک بازه ۵ ماهه رشد ۷۴.۴ درصدی و در فصل بهار همان دوره، جهش ۸۵.۴ درصدی را تجربه کرده است.

این موضوع نشان‌دهنده تداوم بازدهی و تقاضای پایدار این محصول حتی در شرایط پرریسک اقتصادی و سیاسی است.

در نهایت، مرور روند فصلی تورم از ابتدای دهه ۹۰ تاکنون نشان می‌دهد که سیمان حتی پس از دوره‌های رکود میانی (مانند سال‌های ۹۴ و ۹۵)، همواره توانسته است با شیبی تندتر از تورم عمومی به مسیر رشد بازگردد. این تحلیل ۱۳ ساله تأیید می‌کند که بخش صنعت، به ویژه سیمان، علی‌رغم تمامی محدودیت‌های انرژی، همچنان یکی از سودده‌ترین حوزه‌های اقتصادی برای مقابله با اثرات تورمی در ایران باقی مانده است.

  …



 عملکرد نیمه نخست «سهگمت» چگونه بود؟
۱۱ دقیقه قبل / سایت بورس 24

عملکرد نیمه نخست «سهگمت» چگونه بود؟

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت سیمان هگمتان که با نماد سهگمت در بازار بورس ایران فعالیت می کند، صورت های مالی منتهی به تیر ماه سال 1405 را منتشر کرد. این شرکت در مدت زمان مورد بررسی 2086 میلیارد تومان درآمد عملیاتی شناسایی کرد که در مقایسه با درآمد عملیاتی 1737 میلیارد تومانی محقق شده در دوره مشابه سال گذشته افزایش 20 درصدی داشت. از سوی دیگر بهای تمام شده شرکت نیز با رشد 38 درصدی نسبت به 6 ماهه سال قبل همراه شد و این واحد تجاری به سود ناخالص 961 میلیارد تومانی دست یافت که با رشد 4 درصدی همراه بود. 

با بررسی بیشتر صورت های مالی منتشر شده این واحد تجاری مشخص می شود سود عملیاتی نیز تا پایان خرداد ماه به رقم 881 میلیارد تومان رسید و افت 1 درصدی را به ثبت رساند. سود خالص هم با افزایش 4 درصدی از 973 میلیارد تومان به 1008 میلیارد تومان معادل 13831 ریال به ازای هر سهم افزایش یافت.




 ذخیره قابل استخراج معدن مس میدوک بیش از ۵۰درصد افزایش یافته است
۴۳ دقیقه قبل / روزنامه صمت

ذخیره قابل استخراج معدن مس میدوک بیش از ۵۰درصد افزایش یافته است

به گزارش پایگاه خبری مس‌پرس، این همایش ۲۸ مردادماه با حضور دکتر مسعود سمیعی‌نژاد، رئیس هیئت عامل سازمان ایمیدرو، دکتر محمدعلی طالبی، استاندار کرمان، جمعی از نمایندگان مجلس و مسئولان و فعالان صنعت و معدن استان برگزار شد.

در حاشیه این مراسم، مجتبی دهقان، مدیر امور معدن میدوک، با اشاره به ظرفیت‌های این معدن گفت: میدوک پس از سرچشمه، دومین معدن کشور از نظر میزان استخراج است و روزانه حدود ۳۲۰هزار تن ماده معدنی از آن استخراج می‌شود.

وی افزود: با تکمیل حفاری‌های اکتشافی، بازنگری مدل ذخیره و اصلاح طرح استخراج، ذخیره قابل استخراج روباز معدن میدوک طی سه سال گذشته بیش از ۵۰درصد افزایش یافته است؛ دستاوردی که ظرفیت توسعه فعالیت‌های معدنی و تولیدی مجتمع مس شهربابک را تقویت می‌کند.

دهقان همچنین از ثبت رکورد حفاری اکتشافی در عمق بیش از ۲۲۰۰ متر در میدوک خبر داد و بهینه‌سازی عملیات استخراج، صیانت از ماده معدنی، کاهش هزینه‌ها، مدیریت مصرف آب و کنترل گردوغبار را از دیگر اقدامات انجام‌شده در این معدن عنوان کرد.

 



 ایمپاسکو نشان عالی روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی دریافت کرد
۴۶ دقیقه قبل / روزنامه صمت

ایمپاسکو نشان عالی روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی دریافت کرد

به گزارش روابط عمومی ایمپاسکو، ششمین دوره جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی «برند خوب» در مرکز همایش‌های کتابخانه ملی ایران در سالن قلم برگزار شد.

در این مراسم، دکتر آقاپور، معاون اقتصادی رئیس‌جمهور، و جمعی از مسئولان و مدیران نیز به سخنرانی پرداختند و درباره اهمیت روابط عمومی، مسئولیت اجتماعی و نقش سازمان‌ها در توجه به مسئولیت‌های اجتماعی مطالبی را مطرح کردند.

ششمین دوره جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی «برند خوب» با محوریت ارتباط اجتماعی در زمینه مسئولیت اجتماعی و با حضور جمعی از مدیران، مسئولان و فعالان حوزه روابط عمومی برگزار شد.

در پایان این مراسم، روابط عمومی ایمپاسکو موفق به دریافت نشان عالی روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی شد.

 



 کاهش پیش‌بینی تولید مس یک شرکت دیگر را در پی تداوم طوفان‌های شیلی
۲ ساعت قبل / سایت بورس نیوز

کاهش پیش‌بینی تولید مس یک شرکت دیگر را در پی تداوم طوفان‌های شیلی

به گزارش بورس نیوز ، 

لاندین ماینینگ، پس از اینکه دومین طوفان شدید زمستانی به فعالیت‌های شرکت در منطقه آتاکامای شیلی آسیب زد و روند بازگشت معدن به شرایط عادی که پیش‌تر به دلیل قطعی برق مختل شده بود دوباره به تاخیر افتاد، پیش‌بینی تولید مس خود را برای سال ۲۰۲۶ کاهش داد.

این شرکت کانادایی، پیش‌بینی تولید مس معدن *کاسرونز* در کل سال را از ۱۳۰ تا ۱۴۰ هزار تن به ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تن کاهش داد. همچنین پیش‌بینی هزینه نقدی تولید این معدن را از ۲.۰۵ تا ۲.۲۵ دلار به ازای هر پوند به ۲.۱۵ تا ۲.۳۵ دلار به ازای هر پوند افزایش داد.

جک لاندین، مدیرعامل شرکت، گفت: پس از نخستین طوفان، انتظار داشتیم تأثیر آن بر تولید در محدوده پایین‌تر از دامنه پیش‌بینی اولیه باقی بماند. متأسفانه طوفان شدید دوم روند عملیات بازیابی را مختل کرد و بازگشت برنامه‌ریزی‌شده به ظرفیت کامل تولید را به تاخیر انداخت و موجب توقف‌های عملیاتی پیش‌بینی‌نشده بیشتری شد.

 مشکلات معدن کاسرونز بر چشم‌انداز کل شرکت تأثیر گذاشته است. این شرکت اکنون پیش‌بینی تولید تلفیقی مس خود را به ۳۰۰ تا ۳۲۵ هزار تن کاهش داده است.

طوفان اخیر از ۱۳ آگوست آغاز شد و در ارتفاعات پایین‌تر بارندگی شدید و در ارتفاعات آند، برف سنگین غیرمعمول و باد‌های شدید به همراه داشت.

وزش باد شدید و بارش برف در ۱۴ آگوست بار دیگر باعث قطعی برق در معدن کاسرونز شد؛ چرا که یک دکل انتقال برق که پیش‌تر نیز در طوفان قبلی آسیب دیده بود، دوباره خسارت دید. اشتراک گذاری : کپی لینک گزارش خطا 0 پسندیدم برچسب …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 قیمت خودرو امروز 29 مرداد 1405 / بازار خودرو در انتظار سیگنال جدید + جدول
سایت تجارت نیوز

قیمت خودرو امروز 29 مرداد 1405 / بازار خودرو در انتظار سیگنال جدید + جدول

قیمت خودرو امروز 29 مرداد 1405 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.
 قربانیان خاموش جنگ و تحریم
روزنامه دنیای اقتصاد

قربانیان خاموش جنگ و تحریم

دنیای اقتصاد: حملات نظامی، تحریم‌ها، تورم، محدودیت‌های اینترنتی، ناامنی داخلی و آسیب به خدمات عمومی، همزمان‌ بر نهادهایی فشار می‌آورند که کودکان برای رشد و امنیت به آنها وابسته‌اند. مدرسه، بیمارستان، شبکه آب و برق، ارتباطات و مسیرهای انتقال دارو اجزای یک نظام حمایتی واحد هستند و اختلال در هر بخش می‌تواند کارکرد بخش‌های دیگر را نیز تضعیف کند.
 آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول
روزنامه شرق

آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ طلا به قله رسید، سکه گران شد + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با جهش قابل توجهی همراه شده است. طلای جهانی در آستانه ورود به محدوده ۴۵۰۰ دلاری قرار گرفته و همزمانی این روند صعودی با ثبات قیمت دلار و سیگنال‌های سیاسی، موج تازه‌ای از التهاب را در بازار داخلی طلا رقم زده است.
 شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)
سایت پرشین خودرو

شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)

شرایط فروش مشارکت در تولید سایپا برای متقاضیان عادی اعلام شد؛ جزئیات ثبت‌نام آریا، پارس نوا، کوییک GX-L و کوییک S، مبلغ پیش‌پرداخت، زمان تحویل، ظرفیت و سود مشارکت را بخوانید.
 رأی بدوی به نفع ثتران صادر شد
سایت صدای بورس

رأی بدوی به نفع ثتران صادر شد

شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران از صدور رأی بدوی به نفع این شرکت در پرونده دعوی علیه بانک توسعه تعاون خبر داد.
 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده
سایت تجارت نیوز

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 تجلیل از روزنامه‌نگاران برگزیده در چهارمین دوره جایزه «چراغ حقیقت» با حمایت کرمان موتور
سایت فراز

تجلیل از روزنامه‌نگاران برگزیده در چهارمین دوره جایزه «چراغ حقیقت» با حمایت کرمان موتور

آیین اختتامیه چهارمین دوره جایزه روزنامه‌نگاری «چراغ حقیقت» با حضور سخنگوی دولت، اعضای انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران و جمعی از فعالان رسانه‌ای و با ح...
 سود دلاری از دل صندوق‌های ارزی
سایت ایبنا

سود دلاری از دل صندوق‌های ارزی

صندوق‌های سرمایه‌گذاری ارزی ویژگی‌هایی دارند که با اجرای دقیق شیوه نامه اجرایی، سرمایه‌های خرد را به سمت تامین مالی بخش مولد هدایت خواهند کرد.