قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

چرا ایران به دنبال گسترش همکاری اقتصادی با آفریقاست؟

اکبر خسروی‌نژاد، دستیار وزیر و مدیرکل آفریقای وزارت امور خارجه، در برنامه «گفت‌وگوی استراتژیک» گفت: جامعه بین‌الملل ماهیتی پویا و سیال دارد و هر رخدادی در نقطه‌ای از جهان می‌تواند بر سایر مناطق نیز اثر بگذارد، اما این به معنای توقف یا تعطیلی روابط ایران با آفریقا نیست. هم‌اکنون نیز گروه‌های تجاری ایرانی در کشورهای آفریقایی فعال هستند و با فراهم بودن شرایط تردد، این همکاری‌ها گسترش خواهد یافت.
 چرا ایران به دنبال گسترش همکاری اقتصادی با آفریقاست؟

اکبر خسروی‌نژاد، دستیار وزیر و مدیرکل آفریقای وزارت امور خارجه، در برنامه «گفت‌وگوی استراتژیک» گفت: جامعه بین‌الملل ماهیتی پویا و سیال دارد و هر رخدادی در نقطه‌ای از جهان می‌تواند بر سایر مناطق نیز اثر بگذارد، اما این به معنای توقف یا تعطیلی روابط ایران با آفریقا نیست. هم‌اکنون نیز گروه‌های تجاری ایرانی در کشورهای آفریقایی فعال هستند و با فراهم بودن شرایط تردد، این همکاری‌ها گسترش خواهد یافت. روابط ایران و آفریقا تنها به حوزه تجارت محدود نیست. در بخش آموزش نیز همکاری‌های گسترده‌ای وجود دارد و شمار زیادی از دانشجویان آفریقایی در ایران مشغول تحصیل هستند. این موضوع نشان می‌دهد روابط دو طرف چندبعدی است، هرچند هدف نهایی همه این تعاملات، توسعه همکاری‌های اقتصادی است.

در دولت چهاردهم، گسترش تعاملات اقتصادی با آفریقا از اولویت‌هاست و توسعه روابط سیاسی، زمینه‌ساز تحقق این هدف به شمار می‌رود. ایران با تقریباً همه کشورهای آفریقایی روابط سیاسی خوبی دارد و از آنها برای حضور در اجلاس‌های مشترک دعوت می‌کند.

در سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا که اردیبهشت سال گذشته برگزار شد، ۵۵ هیئت از ۳۵ کشور آفریقایی، در سطوح نخست‌وزیر، معاون رئیس‌جمهور، وزیر، وزیر امور خارجه و رؤسای اتاق‌های بازرگانی حضور داشتند.

دولت جمهوری اسلامی ایران مسیر را برای گسترش همکاری‌های اقتصادی با آفریقا هموار می‌کند و افزایش تبادل هیئت‌های تجاری پس از برگزاری این همایش‌ها، نشان‌دهنده موفقیت این رویکرد است. بسیاری از فعالان اقتصادی نیز بدون مشکل به اهداف تجاری خود دست یافته‌اند که این موضوع را نشانه‌ای مثبت برای آینده همکاری‌ها می‌دانیم.

 




 زندگی حرفه‌ای شهرام شکوری؛ از برنامه‌نویسی تا خلق نرم‌افزار حسابداری «هلو»

زندگی حرفه‌ای شهرام شکوری؛ از برنامه‌نویسی تا خلق نرم‌افزار حسابداری «هلو»

شهرام شکوری، هم‌بنیانگذار و رئیس هیات مدیره گروه شرکت‌های طرفه‌نگار در بخش اول گفت‌وگوی مفصل خود در برنامه «چهره‌ها»، سه دهه فعالیت خود در صنعت نرم‌افزار را روایت می‌کند.

 هشدار درباره گسترش نارضایتی اقتصادی و اجتماعی در نیمه دوم سال | «بحران معیشت» صدرنشین است | نارضایتی اجتماعی تنها از جیب خالی ‌زاده نمی‌شود

هشدار درباره گسترش نارضایتی اقتصادی و اجتماعی در نیمه دوم سال | «بحران معیشت» صدرنشین است | نارضایتی اجتماعی تنها از جیب خالی ‌زاده نمی‌شود

اقتصادنیوز: اگر بخواهیم مهم‌ترین منشا نارضایتی عمومی را برجسته کنیم، بی‌تردید «بحران معیشت» در صدر است. طبق گزارش‌های اخیر، هزینه‌های «سبد معیشت» با درآمد اکثریت جامعه شکافی عمیق یافته است.

 جزئیات فروش و عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه فسپا

جزئیات فروش و عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه فسپا

شرکت گروه صنعتی سپاهان با نماد فسپا در پی برگزاری کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از تغییرات قیمت، ، عوامل مؤثر بر کاهش پیش‌بینی بودجه سال ۱۴۰۵ و برنامه‌های شرکت برای توسعه بازار و تولید محصولات جدید را تشریح کرد.

 دو منطق در دل یک بحران

دو منطق در دل یک بحران

اختلاف دولت و مجلس بر سر اصلاح قیمت بنزین، ریشه در شکاف میان ضرورت مهار‌ کسری بودجه و ناترازی مصرف با ملاحظات معیشتی، اجتماعی و اعتماد عمومی دارد. دولت بر سیاست‌های قیمتی تاکید دارد و مجلس، اصلاح زیرساخت را مقدم می‌داند؛ نقطه همگرایی فعلی، اصلاح تدریجی است.

 آیا نوسازها واقعا همیشه گران‌ترند؟ پشت‌پرده یک خطای آماری در قیمت مسکن

آیا نوسازها واقعا همیشه گران‌ترند؟ پشت‌پرده یک خطای آماری در قیمت مسکن

گاهی در تحلیل‌های آماری، حتی در اختیار داشتن طیف گسترده‌ای از داده‌ها هم برای رسیدن به یک نتیجه درست کافی نیست. غفلت از جزئیاتی که شاید در نگاه اول کم‌اهمیت به نظر برسند، می‌تواند تصویری دور از واقعیت ایجاد کند. بررسی نزدیک به ۲۰ هزار داده خام از آگهی‌های فروش مسکن در مناطق ۲۲گانه تهران، ما را با چنین موقعیتی روبه‌رو کرد. در مقایسه قیمت خانه‌ها بر اساس سن بنا، در منطقه ۲۱ با یک نتیجه غیرمنتظره مواجه شدیم. در محاسبات اولیه، خانه‌های ساخته‌شده در دهه ۸۰ و ۹۰ گران‌تر از ساختمان‌های دهه ۱۴۰۰ دیده می‌شدند؛ اما بررسی دقیق‌تر و مقایسه داده‌ها در سطح محله، تصویر دیگری از بازار مسکن این منطقه نشان داد.

 قیمت دلار، یورو و درهم امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد

قیمت دلار، یورو و درهم امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد

قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، ۱۸۹،۸۳۰ (یکصد و هشتاد و نه هزار و هشتصد و سی) تومان رسید.

 وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟ | فروغمند اعرابی: طرح «خانه ریز» فقط نوعی پس‌انداز و سرمایه‌گذاری است

وام ۲ میلیاردی مسکن چقدر قدرت خرید ایجاد می‌کند؟ | فروغمند اعرابی: طرح «خانه ریز» فقط نوعی پس‌انداز و سرمایه‌گذاری است

اقتصادنیوز: یک پژوهشگر حوزه معماری و شهرسازی می‌گوید: افزایش سقف فعلیِ دو میلیاردی هنوز فاصله زیادی با قیمت مسکن در تهران دارد؛ چرا که اگر هزینه خرید اوراق را از آن کم بکنیم، آنچه باقی می‌ماند یک میلیارد و ۶۰۰ یا ۶۵۰ میلیون خواهد بود.

 افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید افزایش قیمت بنزین فعلاً منتفی است تا روش‌های غیرقیمتی اعمال شوند.