قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۴۲ ساعت قبل

اظهارات سناتور آمریکایی درباره جنگ ایران و آمریکا + جزئیات

سناتور ایالت آریزونا روبن گالگو روز یکشنبه با انتقاد از تجاوز نظامی علیه ایران گفت که واشنگتن برنامه‌ریزی مشخصی برای این جنگ و چگونگی خاتمه دادن به آن نداشته است.
 اظهارات سناتور آمریکایی درباره جنگ ایران و آمریکا + جزئیات
سناتور ایالت آریزونا روبن گالگو روز یکشنبه با انتقاد از تجاوز نظامی علیه ایران گفت که واشنگتن برنامه‌ریزی مشخصی برای این جنگ و چگونگی خاتمه دادن به آن نداشته است. به گزارش اکوایران به نقل از فارس؛ گالگو در مصاحبه با ای‌بی‌سی نیوز از وضعیت وخیم ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن انتقاد کرد، ناوی که برای مشارکت در جنگ علیه ایران به منطقه اعزام شده بود.وی با اشاره به اظهارات اخیر مقامات آمریکایی درباره حل‌وفصل مشکلات این ناو گفت: «خوشحالم که اکنون مشکلات خود را حل می‌کنند، اما مقامات این همه مدت کجا بودند که اوضاع به این نقطه رسید؟ و فکر می‌کنم بعداً او می‌گوید که این مشکل مربوط به مدت‌ها پیش است. من حدود سه روز پیش با یکی از همسران (ملوانان) صحبت می‌کردم و این مشکلات فعلی هستند.» گالگو با اشاره به تجاوز نظامی علیه ایران بیان کرد: «سپس به مشکل به‌شدت شدیدِ کنونی می‌رسیم که این دولت برای این جنگ برنامه‌ریزی نکرد. آن‌ها برنامه‌ای برای خروج از این جنگ نداشتند، واقعاً درک نمی‌کردند که این جنگ چگونه تشدید می‌شود. آن‌ها اساساً سعی می‌کردند و امیدوار بودند که این جنگ درست مانند جنگ ونزوئلا تمام شود. حال، مردان و زنان ما در حال تحمل عواقب آن هستند.»سناتور آمریکایی با انتقاد از مقامات کاخ سفید اظهار داشت: «بی‌اعتمادی به شدت عمیقی نسبت به این رهبری وجود دارد. وزیر دفاع (پیت هگزث) مطلقاً صلاحیت رهبری وزارت دفاع را ندارد و مطمئناً رئیس‌جمهور نشان داده است که واقعاً به نیروهای نظامی اهمیت نمی‌دهد.»گالگو گفت: «بی‌تفاوتی او نسبت به مردان و زنان و استقرارهای آن‌ها، دقیقاً نشان می‌دهد که او واقعاً در مورد آن‌ها چه فکری می‌کند. او بیشتر آن‌ها را به عنوان اسباب‌بازی و راهی برای خودنمایی یا نشان دادن قدرت می‌بیند.»

وی درباره پیامد‌های بی‌توجهی به وضعیت ملوانان گفت: «اکنون، مسئله آینده نیز وجود دارد. در حال حاضر، ناو هواپیمابر تحت تعمیرات اساسی زیادی قرار خواهد گرفت. پس از بازگشت مردم و تجدید دیدار خانواده‌ها، با مشکلاتی در زمینه حفظ نیرو مواجه خواهید شد، آن‌ها خواهند گفت، آیا می‌خواهم در نیروی دریایی بمانم؟ برخی از با تجربه‌ترین مردان و زنان را از دست خواهید داد. آن‌ها بسیاری از مهارت‌های فنی خود را برداشته و خواهند رفت، زیرا نمی‌خواهند در نیروی دریایی ایالات متحده خدمت کنند که با آن‌ها چنین رفتاری می‌کند، به آن‌ها توهین می‌کند.»سناتور آمریکایی با اشاره به رفتار خصمانه واشنگتن نسبت به مخالفان دولت در ارتش آمریکا شرح داد: «این دولت بسیار کینه‌توز است. آن‌ها برخی از بهترین و باهوش‌ترین ژنرال‌ها را فقط به این دلیل اخراج کرده‌اند که با سوگند یا چشم‌انداز این رئیس‌جمهور هم‌سو نمی‌شوند.»روبن گالگو گفت: «ما مدت‌هاست از مردان و زنان (نظامی) شنیده‌ایم که احساس می‌کنند که وزارت دفاع، سیاسی شده است، اینکه وزارت دفاع در مورد اینکه چه کسی ترفیع می‌گیرد،  بر اساس وفاداری به رئیس‌جمهور یا وزیر دفاع تصمیم‌گیری می‌کند.»وی با انتقاد از وضعیت نظامیان آمریکایی در جنگ با ایران بیان کرد: «ما کمبود برنامه‌ریزی آن‌ها را دیده‌ایم. این جنگ اکنون تقریباً شش ماه است که ادامه دارد. ما مردان و زنانی داشته‌ایم که کشته شده‌اند، زیرا وزارت دفاع، حفاظت مناسب از پناهگاه‌ها و تأسیسات مختلف را برنامه‌ریزی نکرده بود... زمانی که دو انبار تدارکاتی ما مورد اصابت قرار گرفت، هیچ طرح پشتیبانی نداشتند.»

سناتور آمریکایی تأکید کرد که همچنان اهداف تجاوز نظامی علیه ایران مشخص نشده و گفت: «رئیس‌جمهور هیچ برنامه‌ای نداشت، ابعاد کامل جنگ را شرح نداد، این که چگونه پیش خواهد رفت، چگونه پایان خواهد یافت. مأموریت ما چیست؟ ما هنوز کاملاً درک نمی‌کنیم که چرا به (جنگ با) ایران رفتیم. دقیقاً نمی‌دانیم چگونه از ایران خارج می‌شویم.»

وی این موضوعات را دلیل مخالفت خود با تخصیص بودجه بیشتر برای پنتاگون اعلام کرد و شرح داد: «اینکه ما در واقع پول بیشتری به چیزی مانند این بدهیم، بسیار خطرناک است. مثل این است که به یک مست، پول بیشتری بدهید و امیدوار باشید که نوشیدن را متوقف کند.»

گالگو بیان کرد: «اولین چیزی که باید بفهمیم این است که هدف رئیس‌جمهور از نحوه خارج کردن ما از ایران چیست، قبل از اینکه شروع به پرداخت پول بیشتر کنیم. زیرا در این صورت ما درگیر این ماجرای پیچیده می‌شویم که من به عنوان یک تفنگدار دریایی در جنگ عراق دیدم، جایی که ما مدام امیدوار بودیم که پیچ بعدی که می‌زنیم، موفقیت واقعی به همراه داشته باشد و در نهایت جنگ را ببریم، چه افغانستان و چه عراق. در عوض، ما فقط هر سال به تأمین مالی ادامه دادیم و امیدوار بودیم که اتفاقی بیفتد.»

سناتور آمریکایی گفت: «من آن اشتباه را دیده‌ام. نمی‌خواهم خود را در یک جنگ ۲۰ ساله دیگر بیابیم، فقط به این خاطر که از توقف بودجه‌ای که اساساً این جنگ غیرقانونی را تأمین می‌کند، می‌ترسیم. بنابراین رئیس‌جمهور باید واقعاً به ما بگوید هدف نهایی در اینجا چیست؟ چگونه از این باتلاق خارج می‌شویم؟ مأموریت واقعاً چیست؟ زیرا تاکنون مأموریت و هدف بارها تغییر کرده است.»

تاکنون چندین قانون‌گذار آمریکایی از تجاوز نظامی علیه ایران انتقاد کرده‌اند. این سیاستمداران با اشاره به تبعات جنگ برای آمریکا و افزایش هزینه‌های زندگی در این کشور، درباره احتمال تداوم درگیری‌ها هشدار داده‌اند.

 



 محک 6 میلیونی بورس

محک 6 میلیونی بورس

شاخص کل بورس تهران در حالی به محدوده ۶‌میلیون واحد نزدیک شده است که این سطح می‌تواند به یکی از مهم‌ترین آزمون‌های بازار در مقطع فعلی تبدیل شود. رشد 60درصدی شاخص کل از ابتدای سال، در کنار شتاب معاملات هفته‌های اخیر، این پرسش را مطرح کرده که آیا بازار در مواجهه با این مرز همچنان توان جذب تقاضا را دارد یا با افزایش عرضه و شناسایی سود روبه‌رو خواهد شد؟ کانال ۶‌میلیون واحد از منظر تکنیکال و روانی می‌تواند محل افزایش احتیاط معامله‌گران باشد؛ به‌ویژه پس از رشدی که شاخص تجربه کرده است. اکنون رفتار سرمایه‌های خرد، حجم معاملات و میزان عرضه در این محدوده مشخص خواهد کرد که بورس می‌تواند در سطوح بالاتر تثبیت شود یا برای مدتی وارد فاز استراحت و اصلاح شود. شاخص کل بورس تهران در معاملات دیروز، سه‌شنبه ۲۷مردادماه، پس از ادامه روند صعودی روزهای اخیر، تا آستانه کانال 6‌میلیون واحد نیز حرکت کرد اما نتوانست وارد …

 چگونه جنگ‌‌ ایران و اوکراین به شوک انرژی تبدیل شدند؟

چگونه جنگ‌‌ ایران و اوکراین به شوک انرژی تبدیل شدند؟

اقتصادنیوز: جنگ‌های ایران و اوکراین دیگر شوک‌های موازی نیستند. آن‌ها اکنون در حال ترکیب هم‌افزایی هستند و پیامدهایشان اقتصاد و سیاست را در سراسر جهان متاثر ساخته است.

 «بانک سرمایه» همچنان در باتلاق زیان‌دهی/ چراغِ روشنِ بانک به بهای ۳۶ میلیارد تومان زیان در هر روز؟!

«بانک سرمایه» همچنان در باتلاق زیان‌دهی/ چراغِ روشنِ بانک به بهای ۳۶ میلیارد تومان زیان در هر روز؟!

بانک سرمایه با همان نسخه قدیمی زیان و ناترازی وارد ۱۴۰۵ شده است. بانکی با سرمایه ثبتی ۴۰۰ میلیارد تومان، در حالی به پایان بهار رسیده که زیان انباشته‌اش از ۷۹...

 ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی در رسانه‌های صنعت نفت

ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی در رسانه‌های صنعت نفت

آرمان امروز : مدیرکل روابط عمومی و سخنگوی وزارت نفت بر پویایی در سوژه‌یابی، بهره‌گیری از هوش مصنوعی و افزایش مهارت‌های متنوع در تولید خبر و محتوا تأکید کرد . سامان قدوسی (دوشنبه، ۲۶ مرداد) در آیین تجلیل از فعالان عرصه رسانه در صنعت نفت که در پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد با اشاره به [ ]

 افزایش سقف تسهیلات ساخت، خرید، جعاله و ودیعه مسکن

افزایش سقف تسهیلات ساخت، خرید، جعاله و ودیعه مسکن

هیات عالی بانک مرکزی با افزایش سقف تسهیلات پرداختی از محل اوراق گواهی حق تقدم برای ساخت و خرید واحد مسکونی، ودیعه و جعاله موافقت کرد.

 پاشنه آشیل محاصره دریایی ایران | برنامه‌ آمریکا برای ضربه زدن به صادرات نفت ایران

پاشنه آشیل محاصره دریایی ایران | برنامه‌ آمریکا برای ضربه زدن به صادرات نفت ایران

اقتصادنیوز: ناوهای آمریکایی به تعمیر و نگهداری منظم نیاز دارند و استقرار طولانی‌مدت آنها می‌تواند توان عملیاتی نیروی دریایی آمریکا را کاهش دهد. از سوی دیگر، ایران همچنان تنگه هرمز را در اختیار دارد و می‌تواند با استفاده از ابزارهای نامتقارن و فشار بر زیرساخت‌های انرژی منطقه، هزینه‌های ادامه جنگ را افزایش دهد.

 هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با هوش مصنوعی و شبیه‌سازی صدا

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با هوش مصنوعی و شبیه‌سازی صدا

به گزارش فرکانس، در این شیوه کلاهبرداری، مجرمان با استفاده از فناوری هوش مصنوعی صدای فردی آشنا را شبیه‌سازی کرده و با ایجاد شرایطی اضطراری، از قربانی درخواست پول می‌کنند. پلیس فتا تأکید کرده است که شنیدن صدای آشنا به‌تنهایی برای تأیید هویت کافی نیست. در صورت دریافت چنین تماس‌هایی، باید تماس قطع شده و [ ]

 الزامات رفع گره‌های تجاری

الزامات رفع گره‌های تجاری

دنیای اقتصاد: تداوم اختلال در مسیرهای تجاری، از انباشت کالا در بنادر تا صف طولانی کامیون‌ها در مرز بازرگان، هزینه و زمان تجارت خارجی را افزایش داده است. در این شرایط، گمرک از تمدید مجوزهای اضطراری و بازنگری در فرآیندهای ترخیص برای کاهش گره‌های تجاری خبر می‌دهد.