قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

نشست چهار طرف منطقه‌ای : در این اجلاس چه مواردی بررسی شد؟

عربستان سعودی، مصر، ترکیه و پاکستان امروز (چهارشنبه) بر ضرورت هم‌افزایی و هماهنگی تلاش‌ها برای تضمین امنیت مسیرهای دریایی در تنگه‌های هرمز و باب‌المندب تأکید کردند؛ به‌گونه‌ای که آزادی کشتیرانی دریایی در این دو گذرگاه تضمین شود.
 نشست  چهار طرف منطقه‌ای : در این اجلاس چه مواردی بررسی شد؟

عربستان سعودی، مصر، ترکیه و پاکستان امروز (چهارشنبه) بر ضرورت هم‌افزایی و هماهنگی تلاش‌ها برای تضمین امنیت مسیرهای دریایی در تنگه‌های هرمز و باب‌المندب تأکید کردند؛ به‌گونه‌ای که آزادی کشتیرانی دریایی در این دو گذرگاه تضمین شود. به گزارش اکوایران به نقل از شفقنا، آرتی به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس) نوشت: شاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه این کشور، امروز چهارشنبه در پایتخت اردن، اَمان، در پنجمین نشست «چهار طرف منطقه‌ای» شرکت کرد. در این نشست، وزیران امور خارجه پاکستان، محمد اسحاق دار، مصر، بدر عبدالعاطی، و ترکیه، هاکان فیدان نیز حضور داشتند.

بر اساس گزارش «واس»، بن فرحان و همتایانش در این نشست آخرین تحولات اوضاع منطقه‌ای را بررسی کردند و بر اهمیت ادامه تلاش‌ها، افزایش هماهنگی مشترک و یکپارچه‌سازی مواضع درباره مسائل جاری منطقه تأکید ورزیدند.

وزیران، بنا بر همین گزارش، بر ضرورت هم‌افزایی برای تضمین امنیت مسیرهای دریایی در تنگه‌های هرمز و باب‌المندب تأکید کردند؛ اقدامی که آزادی کشتیرانی در این دو گذرگاه را تضمین کرده و به حفظ ثبات زنجیره‌های تأمین و بازارهای انرژی کمک می‌کند. آنان همچنین از ابتکار عربستان سعودی برای ایجاد یک ائتلاف دفاعی دریایی چندملیتی با هدف تقویت امنیت دریایی، حفاظت از آبراه‌های بین‌المللی و مقابله با تهدیدهایی که کشتیرانی و تجارت بین‌المللی را هدف قرار می‌دهند، قدردانی کردند.

وزیران همچنین درباره تلاش‌های انجام‌شده برای کاهش تنش‌ها و مقابله با چالش‌های امنیتی کنونی گفت‌وگو کردند و بر ضرورت ادامه حمایت از راه‌حل‌های دیپلماتیک، پشتیبانی از تلاش‌های میانجی‌گرانه پاکستان و قطر، و تقویت هر اقدامی که به احترام به حاکمیت کشورها و تمامیت ارضی آن‌ها بینجامد، تأکید کردند؛ اقدامی که به حفظ امنیت و ثبات منطقه کمک خواهد کرد.

در حال حاضر، کشتیرانی دریایی در تنگه هرمز در سایه تنش‌های ژئوپلیتیکی و تشدید اخیر درگیری‌های نظامی میان ایران و ایالات متحده، با وضعیت انتظار و احتیاط شدید مواجه است؛ به‌ویژه پس از آنکه تهران از تعیین «مسیرهای مشخص» برای عبور کشتی‌ها از این تنگه خبر داد.

همچنین، اعلام حوثی‌ها مبنی بر اعمال …





 فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد

فوری/ فرودگاه بن‌گوریون اسرائیل تعطیل شد

اعتصاب ناگهانی کارکنان و کمبود نیرو در فرودگاه بن‌گوریون، همزمان با شلوغ‌ترین روز سال، صدها پرواز و بیش از ۱۰۰ هزار مسافر را با اختلال گسترده مواجه کرد.

 محاصره اقتصادی؛ وقتی مذاکره از روی میز کنار می‌رود

محاصره اقتصادی؛ وقتی مذاکره از روی میز کنار می‌رود

ماه‌ها بود که کارشناسان و رسانه‌ها درباره این سناریو هشدار می‌دادند: اگر مسیر مذاکره میان ایران و آمریکا متوقف شود، فشار واشنگتن از تحریم‌های معمول فراتر خواهد رفت و تلاش برای بستن مسیرهای تنفس اقتصادی ایران آغاز می‌شود. اکنون نشانه‌های این سناریو آشکارتر از گذشته است.

 توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟

توطئه دوگانه؛ فشار کشورهای عربی و کمین آمریکا برای ایران/ چرا کشورهای عربی با ایران دشمنی می‌کنند؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با انتقاد از رویکرد برخی کشورهای عربی، آن‌ها را عامل اصلی تحریک مداخلات خارجی علیه ایران دانست و تاکید کرد، امارات، قطر و عربستان در تلاش برای شکست تفاهم اسلام‌آباد وایجاد تنش در منطقه هستند، اما در این مسیر شکست خورده‌اند.

 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.

 ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت

ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت

جنگ‌ها اغلب همچون کوره‌ای عمل می‌کنند که تغییرات در «فیزیک» جهان پیرامون ما را آشکار می‌کند؛ اینکه چه کسی قدرت دارد، چه کسی قدرت ندارد و قدرت چگونه به کار گر...

 اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

وزیر امور خارجه در واکنش به تهدیدات آمریکا علیه ایران نوشت که سیاست‌های شکست خورده بازهم شکست می‌خورد.