قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

خودروسازی که عاشق منتقدان است

فراری می‌گوید از واکنش‌های شدید و حتی موج انتقادها به نخستین خودروی تمام‌برقی خود، یعنی لوچه (Luce)، راضی است. مدیر بازاریابی جهانی فراری می‌گوید شرکت انتظار واکنش‌های دو قطبی را داشت، اما شدت این واکنش‌ها بیشتر از حد تصور بود؛ اتفاقی که از نگاه یک مدیر بازاریابی، می‌تواند به نفع برند تمام شود.
 خودروسازی که عاشق منتقدان است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

فراری می‌گوید از واکنش‌های شدید و حتی موج انتقادها به نخستین خودروی تمام‌برقی خود، یعنی لوچه (Luce)، راضی است. مدیر بازاریابی جهانی فراری می‌گوید شرکت انتظار واکنش‌های دو قطبی را داشت، اما شدت این واکنش‌ها بیشتر از حد تصور بود؛ اتفاقی که از نگاه یک مدیر بازاریابی، می‌تواند به نفع برند تمام شود. به گزارش اکوایران، معرفی لوچه از همان ابتدا با واکنش‌های بسیار متفاوتی همراه شد. طراحی این خودرو فاصله محسوسی با زبان طراحی سنتی فراری دارد و همین موضوع باعث شد بخشی از طرفداران قدیمی برند به‌شدت از آن انتقاد کنند.

اما برخلاف چیزی که شاید انتظار داشته باشیم، فراری از این موج انتقاد چندان ناراحت نیست. امانوئله کاراندو، مدیر بازاریابی جهانی فراری، گفته است که شرکت از شدت واکنش‌ها «بسیار خرسند» است. به گفته او، فراری می‌دانست لوچه واکنش‌های دو قطبی ایجاد خواهد کرد، اما میزان این واکنش‌ها بیشتر از چیزی بود که پیش‌بینی می‌کردند.

  وقتی حتی نفرت هم برای برند ارزش دارد …




یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026