قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱ ساعت قبل

ادعای سنتکام: برای جلوگیری از مین‌گذاری در هرمز حمله کردیم

فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا از حمله نیروهای این کشور به مواضع نیروهای سپاه پاسداران در تنگه هرمز خبر داد؛ حمله‌ای که بامداد دوشنبه در ادامه تنش‌های فزاینده بر سر امنیت و کنترل این گذرگاه راهبردی انجام شد و واشنگتن آن را «اقدامی محدود و دقیق» برای جلوگیری از مین‌گذاری در تنگه هرمز توصیف کرد.
 ادعای سنتکام: برای جلوگیری از مین‌گذاری در هرمز حمله کردیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا از حمله نیروهای این کشور به مواضع نیروهای سپاه پاسداران در تنگه هرمز خبر داد؛ حمله‌ای که بامداد دوشنبه در ادامه تنش‌های فزاینده بر سر امنیت و کنترل این گذرگاه راهبردی انجام شد و واشنگتن آن را «اقدامی محدود و دقیق» برای جلوگیری از مین‌گذاری در تنگه هرمز توصیف کرد. به گزارش اکوایران به نقل از رویترز، فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) بامداد امروز- دوشنبه- اعلام کرد نیروهای آمریکایی در تنگه هرمز عملیاتی «محدود و دقیق» علیه نیروهای سپاه پاسداران ایران انجام داده‌اند؛ نیروهایی که واشنگتن مدعی است در حال مین‌گذاری در تنگه هرمز بودند.

سنتکام در بیانیه‌ای با توجیه این حمله، مدعی شد ایران عامل ایجاد این تهدید بوده و نیروهای آمریکایی برای حفاظت از کشتیرانی و «جریان آزاد تجارت جهانی» وارد عمل شده‌اند.

فرماندهی مرکزی آمریکا همچنین اظهارات اخیر سپاه پاسداران درباره «تجاوزکارانه» بودن حملات آمریکا را رد کرد و آن را «کاملا بی‌اساس» خواند.

سنتکام در ادامه اعلام کرد نیروهای آمریکایی تا ۳۰ اوت مسیر ۸۳ کشتی تجاری را تغییر داده، سه کشتی را متوقف کرده و برای اطمینان از رعایت محاصره، وارد دو کشتی دیگر شده‌اند.

همزمان، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در گفت‌وگو با شبکه «فاکس‌نیوز» بار دیگر تلاش کرد حملات آمریکا به منطقه را با ادعای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای توجیه کند. او مدعی شد ایران در صورت دستیابی به سلاح هسته‌ای می‌تواند آمریکا، اروپا یا دیگر مناطق را هدف قرار دهد.

ترامپ همچنین با اشاره به تنگه هرمز گفت: «پس از پیروزی بر ایران در جنگ، تقریباً کنترل کامل تنگه هرمز را در اختیار خواهیم داشت.» وی افزود که آمریکا کنترل تنگه را در دست دارد و «همه مین‌ها را از آن خارج کرده است.»

رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر تأکید کرد که واشنگتن اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نخواهد داد.

ترامپ روز یکشنبه نیز در پیامی کوتاه در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» ویدئویی تولیدشده با هوش مصنوعی منتشر کرد و نوشت: «جزیره خارک در حال نابودی است.»

  …




 اخبار جدید

 جزئیات فروش خودرو تیسان امروز ۹ شهریور ۱۴۰۵ (+ قیمت، پیش‌پرداخت و جدول اقساط)
۳ ساعت قبل / سایت پرشین خودرو

جزئیات فروش خودرو تیسان امروز ۹ شهریور ۱۴۰۵ (+ قیمت، پیش‌پرداخت و جدول اقساط)

جزئیات فروش خودرو تیسان امروز ۹ شهریور ۱۴۰۵؛ قیمت قطعی، پیش‌پرداخت ۱.۵ میلیاردی، وام یک میلیارد تومانی، مبلغ اقساط ۱۲ و ۲۴ ماهه و زمان تحویل خودرو.

 قیمت سکه امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ / سکه امامی چند شد؟
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت سکه امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ / سکه امامی چند شد؟

قیمت سکه امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 سپاه: دو پایگاه اردن در هم کوبیده شد
۱۲ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

سپاه: دو پایگاه اردن در هم کوبیده شد

دومین اطلاعیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از حملات اخیر آمریکا به جنوب ایران منتشر شد.

 فرار از تنگه هرمز؛ وقتی مسیر جایگزین هم امن نیست | دریا همچنان ستون اصلی تجارت جهانی است | مسئله تنگه را نمی‌توان صرفاً با یک راه‌حل مهندسی حل کرد
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

فرار از تنگه هرمز؛ وقتی مسیر جایگزین هم امن نیست | دریا همچنان ستون اصلی تجارت جهانی است | مسئله تنگه را نمی‌توان صرفاً با یک راه‌حل مهندسی حل کرد

اقتصادنیوز:خط لوله به زمین وابسته است و همین ویژگی همزمان بزرگ‌ترین مزیت و بزرگ‌ترین ضعف آن محسوب می‌شود. وقتی شرایط عادی باشد، خط لوله می‌تواند نفت را با جریان مداوم و قابل پیش‌بینی منتقل کند، اما وقتی جنگ یا ناامنی به سراغ آن بیاید، انعطاف‌پذیری بسیار محدودی خواهد داشت.

 سفارش‌گیری برای عرضه اولیه سهام «گروه پتروشیمی تابان فردا» از ساعت ۹:۳۰ آغاز شد/ سفارش‌گیری برای بزرگ‌ترین عرضه اولیه بازار سهام تا ساعت ۱۳:۳۰ ادامه خواهد داشت/ دامنه قیمت از ۱۱ هزار و ۳۵۱ ریال تا ۱۲ هزار و ۸۰۰ ریال تعیین شده است
۲۸ دقیقه قبل / سایت سنا

سفارش‌گیری برای عرضه اولیه سهام «گروه پتروشیمی تابان فردا» از ساعت ۹:۳۰ آغاز شد/ سفارش‌گیری برای بزرگ‌ترین عرضه اولیه بازار سهام تا ساعت ۱۳:۳۰ ادامه خواهد داشت/ دامنه قیمت از ۱۱ هزار و ۳۵۱ ریال تا ۱۲ هزار و ۸۰۰ ریال تعیین شده است

معاون پذیرش و ناشران بورس تهران با تشریح جزئیات بزگترین عرضه اولیه سهام شرکت گروه پتروشیمی تابان فردا اعلام کرد: سفارش‌گیری عرضه اولیه سهام گروه پتروشیمی تابان فردا از ساعت ۹:۳۰ آغاز شده و تا ساعت ۱۳:۳۰ ادامه دارد.

 پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ | موج صعودی بازار سهام ادامه دارد؟ | ارزش معاملات همچنان بالاست
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ | موج صعودی بازار سهام ادامه دارد؟ | ارزش معاملات همچنان بالاست

اقتصادنیوز: به نظر می رسد بورس تهران می تواند فردا دوشنبه ۹ شهریور نیز کار خود را در محدوده مثبت آغاز کند. جریان نقدینگی همچنان یکی از مهم ترین نقاط قوت بازار است و رفتار خریداران نشان می دهد اعتماد به ادامه روند صعودی در حال افزایش است.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026