قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

انتشار تصویری کمتر دیده‌شده از رهبر شهید و شهید دکتر مصباح‌الهدی باقری

تصویر جدیدی از رهبر شهید و شهید دکتر مصباح‌الهدی باقری منتشر شد.
 انتشار تصویری کمتر دیده‌شده از رهبر شهید و شهید دکتر مصباح‌الهدی باقری

تصویر جدیدی از رهبر شهید و شهید دکتر مصباح‌الهدی باقری منتشر شد. به گزارش اکوایران به نقل از سپاه نیوز، عکسی که مشاهده میکنید متعلق به آرشیو شخصی سرکار خانم سیده هدی حسینی خامنه‌ای است.

 



۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

فرمانده انتظامی خراسان رضوی: استقامت، مهم‌ترین آموزه رهبر شهید برای نیرو‌های مسلح است

سردار احمد نگهبان در حاشیه برگزاری آیین بزرگداشت چهلم رهبر شهید انقلاب اسلامی که شامگاه پنجشنبه، ۲۹ مرداد، در حرم مطهر رضوی برگزار شد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: پس از شهادت، سیدعلی خامنه‌ای نه‌تنها فراموش نشد بلکه راه و مکتب او، استقامت و پایداری‌اش، ایستادگی و ایمانش و همچنین اخلاص و روحیه مجاهدانه‌ای که در طول سال‌ها از خود نشان داد، امروز در وجود نیرو‌های مسلح، عموم مردم و خانواده‌های ما زنده است.

وی افزود: ما با مشاهده سال‌ها استقامت رهبر شهیدمان در برابر فشارها، تهدید‌ها و سختی‌ها، به این باور رسیدیم که راه پیشرفت و عبور از مشکلات، چیزی جز ایستادگی و پایداری نیست. ایشان به ما آموختند که در مسیر دفاع از آرمان‌ها و منافع ملت، نباید در برابر دشمن عقب‌نشینی کرد و نباید اجازه داد سختی‌ها اراده ما را متزلزل کند.

در ادامه حتما بخوانید استاندار خراسان رضوی: تحقق آرمان‌های امام شهید، مسئولیت ذاتی ما خراسانی‌هاست

فرمانده انتظامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: برای ما نیرو‌های مسلح، این میراث شاید از هر چیز دیگری روشن‌تر و ملموس‌تر باشد. وقتی استقامت و پایداری رهبر شهیدمان را دیدیم و سال‌ها شاهد ایستادگی ایشان بودیم، به این نتیجه رسیدیم که بهترین راه برای ما نیز همین است؛ استقامت، استقامت و استقامت.

نگهبان ادامه داد: امروز این کلام فقط یک شعار نیست بلکه تبدیل به یک باور و یک رویکرد در میان نیرو‌های مسلح و مردم شده است. راه ایشان با همین روحیه ادامه پیدا خواهد کرد و ما وظیفه خود می‌دانیم که با حفظ آمادگی، ایمان و پایمردی، از کشور و آرمان‌های ملت دفاع کنیم و اجازه ندهیم مسیر ایستادگی که ایشان برای ما به یادگار گذاشتند، متوقف شود.


۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

وزیر آموزش و پرورش: انتقال مکتب امام شهید به نسل جدید، تکلیف سنگین وزارتخانه است

علیرضا کاظمی در حاشیه برگزاری آیین بزرگداشت چهلم رهبر شهید انقلاب اسلامی که شامگاه پنجشنبه، ۲۹ مرداد، در حرم مطهر رضوی برگزار شد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: در چهلمین روز این ضایعه بزرگ، هنوز به نظر من این باور به‌طور کامل در میان مردم ما شکل نگرفته که رهبر و امام شهیدمان را از دست داده‌ایم. عمق این فقدان آن‌قدر سنگین و جانکاه است که شاید زمان بیشتری لازم باشد تا ابعاد آن برای جامعه روشن شود اما در کنار این داغ بزرگ، باید بدانیم که مسئولیت ما از همین امروز بیش از گذشته شده است.

وی افزود: مراسم‌ها، مناسک و برنامه‌هایی که در این مدت برگزار شد، اگرچه برای گرامیداشت یاد و نام ایشان ضروری بود اما پایان راه نیست بلکه می‌توان گفت کار اصلی ما تازه آغاز شده است. امروز یک مسئولیت بسیار سنگین، به‌ویژه در حوزه فرهنگ بر دوش همه ما قرار دارد و آن، تبیین، ترویج و انتقال اندیشه‌های رهبر شهیدمان و مکتب ایشان به نسل جدید است.

در ادامه حتما بخوانید روایت استاندار خراسان رضوی از حافظه کم‌نظیر رهبر شهید انقلاب

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: ما در یک نقطه عطف تاریخی قرار گرفته‌ایم و باید این فرصت را به‌درستی بشناسیم و از آن استفاده کنیم. نباید اجازه دهیم چراغی که ایشان با مجاهدت و سال‌ها تلاش روشن نگه داشتند، کم‌فروغ شود بلکه باید آن را پرفروغ‌تر و فروزنده‌تر از گذشته حفظ کنیم. به‌خصوص باید به بعثت و بیداری مردم و نسل جدید به‌عنوان یکی از بزرگترین فرصت‌های پیش‌ روی نظام جمهوری اسلامی نگاه کنیم و با برنامه‌ریزی درست، مکتب و اندیشه رهبرمان را برای این نسل تبیین کنیم.

کاظمی ادامه داد: اگر بتوانیم این اندیشه را از سطح مراسم و سخنرانی فراتر ببریم و آن را در ذهن، فکر و باور نسل جدید نهادینه کنیم، آن‌وقت می‌توان گفت توانسته‌ایم بخشی از مسئولیتی را که پس از شهادت ایشان بر دوش ما قرار گرفته است، به‌درستی انجام دهیم.


۴ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: رهبر شهید انقلاب تمدن‌ساز بود | نام شهید خامنه‌ای در تاریخ جاودانه می‌شود

حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه در حاشیه برگزاری آیین بزرگداشت چهلم رهبر شهید انقلاب اسلامی که شامگاه پنجشنبه، ۲۹ مرداد، در حرم مطهر رضوی برگزار شد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: رهبر عزیز ما و امام شهیدمان هیچ‌گاه به تاریخ نمی‌پیوندند و نام و یاد ایشان محدود به یک مقطع زمانی نخواهد شد بلکه اندیشه و آرمان‌هایشان در تاریخ و به‌ویژه در تمدن اسلامی زنده خواهد ماند. شاهد این مساله نیز همان فکر و اندیشه تمدن‌سازی است که ایشان در طول سال‌های حیات پربرکت خود دنبال کردند.

وی افزود: تجربه تاریخی به ما نشان می‌دهد بزرگانی که صاحب اندیشه‌های تمدن‌ساز بوده‌اند، هیچ‌گاه از حافظه ملت‌ها و تاریخ حذف نشده‌اند؛ از شیخ بهایی و خواجه نصیرالدین طوسی گرفته تا دیگر اندیشمندانی که قرن‌ها از زمان حیاتشان می‌گذرد، اما همچنان نامشان با افتخار در تاریخ تمدن اسلامی زنده است. دلیل ماندگاری این بزرگان آن است که میراث فکری آنها محدود به زمان و مکان خودشان نبوده و توانسته مسیر حرکت نسل‌های بعد را تحت تاثیر قرار دهد.

در ادامه حتما ببینید ویدئو| خاطره احساسی دختربچه معروف جشن فرشته‌ها از رهبر شهید

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: در همین چارچوب، نظریه تمدن نوین اسلامی که رهبر معظم انقلاب به‌عنوان یکی از راهبرد‌های اساسی مطرح کردند و سال‌ها برای تبیین و تحقق آن گام برداشتند، می‌تواند یکی از مهم‌ترین میراث‌های فکری ایشان برای آینده باشد. این منظومه فکری، اگر به‌درستی تبیین و دنبال شود، نه‌تنها نام و یاد امام شهیدمان را در تاریخ زنده نگاه خواهد داشت بلکه اندیشه ایشان را به نسل‌های آینده منتقل خواهد کرد.

خسروپناه ادامه داد: به همین دلیل معتقدم ایشان از آن شخصیت‌هایی هستند که با گذشت زمان، نه‌تنها فراموش نخواهند شد بلکه هرچه جلوتر برویم، ابعاد بیشتری از اندیشه و نقش تمدن‌سازشان برای جهان اسلام آشکار خواهد شد و دنیا نیز همواره از ایشان به نیکی یاد خواهد کرد.




 ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که اکنون موثرترین ابزار آمریکا برای فشار بر ایران، «فشار اقتصادی» است.

 از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟
۱۴ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟

عضو کمیسیون عمران در مجلس دوازدهم تأکید کرد: تا زمان راه‌اندازی سامانه جامع عرضه و تقاضا، دستورالعمل‌های دولتی تنها مُسکن‌هایی موقتی برای صورت‌مسئله‌زدایی هستند.

 واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شده‌ایم
۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

واکنش قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی: هر قدمی که دشمنان برای دور کردن ایران و عراق از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به هم نزدیک‌تر شده‌ایم

قالیباف به اقدام رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی واکنش نشان داد.

 ملت ایران و عراق نپذیرفتند سرنوشت‌شان را دولت‌های غربی بنویسند
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ملت ایران و عراق نپذیرفتند سرنوشت‌شان را دولت‌های غربی بنویسند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت ایران و عراق نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

 حاجی‌بابایی: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود یعنی ما برنده‌ایم، وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است
۱۳ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

حاجی‌بابایی: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود یعنی ما برنده‌ایم، وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایجاد مسیرهای جایگزین انتقال نفت با هدف تضعیف تنگه هرمز بخشی از جنگ علیه ایران است، گفت: وقتی قیمت نفت بالا می‌...

 ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ را علیه ایران اجرا می‌کنم/ هر کشوری که به ایران کمک کند، خود نیز با پیامدهای اقتصادی سنگین مواجه خواهند شد
۱۰ ساعت قبل / سایت روزنو

ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ را علیه ایران اجرا می‌کنم/ هر کشوری که به ایران کمک کند، خود نیز با پیامدهای اقتصادی سنگین مواجه خواهند شد

دونالد ترامپ مدعی شد: امروز علیه ایران کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم.