قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

سردار نقدی: ذخایر موشکی ایران تمام‌شدنی نیست

سردار نقدی گفت: دشمن نباید تصور کند که ذخایر موشکی ایران روزی به پایان می‌رسد. تولید ادامه دارد و این ظرفیت همواره حفظ خواهد شد. به گفته نقدی، حتی اگر روزی ذخایر موجود کاهش پیدا کند، ظرفیت‌های انسانی و صنعتی کشور همچنان پابرجاست و نیروهای متخصص می‌توانند به تولید تجهیزات دفاعی ادامه دهند.
 سردار نقدی: ذخایر موشکی ایران تمام‌شدنی نیست
سردار نقدی گفت: دشمن نباید تصور کند که ذخایر موشکی ایران روزی به پایان می‌رسد. تولید ادامه دارد و این ظرفیت همواره حفظ خواهد شد. به گفته نقدی، حتی اگر روزی ذخایر موجود کاهش پیدا کند، ظرفیت‌های انسانی و صنعتی کشور همچنان پابرجاست و نیروهای متخصص می‌توانند به تولید تجهیزات دفاعی ادامه دهند. به گزارش اکوایران به نقل از خبرآنلاین؛ سردار محمدرضا نقدی، مشاور عالی فرمانده کل سپاه، با اشاره به توان تولید تجهیزات دفاعی گفت: ما در حال تولید هستیم و این روند تمام‌شدنی نیست. اکنون میزان تولید موشک‌های بالستیک ما بیش از نرخی است که این موشک‌ها شلیک می‌شوند و همین وضعیت درباره پهپادها نیز وجود دارد. بنابراین از نظر تولید تجهیزات نظامی با مشکلی مواجه نیستیم.

وی افزود: ما فقط متکی به ذخایر موجود نیستیم، بلکه به‌صورت مستمر در حال تولید هستیم و این تولید به دست رزمندگان می‌رسد. حتی اگر جنگ سال‌ها ادامه پیدا کند، در آخرین روز جنگ نیز موشک‌های بالستیک تولید خواهد شد و در اختیار نیروهای مسلح قرار خواهد گرفت و بر سر دشمنان خواهد خورد.

نقدی با اشاره به ظرفیت‌های صنعتی کشور ادامه داد: ایران یک کشور صنعتی بزرگ است و علاوه بر صدها مجتمع صنعتی، حدود ۹۵۰ شهرک صنعتی دارد. تولید تجهیزات دفاعی در بخش‌های مختلف کشور در حال انجام است و ما از این نظر به خودکفایی رسیده‌ایم‌.

مشاور عالی فرمانده کل سپاه تأکید کرد: ما در حوزه دفاعی، خودمان طراح، سازنده و محقق هستیم و تحقیقات نیز توسط نیروهای ایرانی انجام می‌شود. این مسیر خودکفایی از ابتدای انقلاب دنبال شده و رهبر شهید نیز در طول این سال‌ها بر توسعه صنعت دفاعی و خودکفایی تأکید داشتند.

وی گفت: دشمن نباید تصور کند که ذخایر موشکی ایران روزی به پایان می‌رسد. تولید ادامه دارد و این ظرفیت همواره حفظ خواهد شد. به گفته نقدی، حتی اگر روزی ذخایر موجود کاهش پیدا کند، ظرفیت‌های انسانی و صنعتی کشور همچنان پابرجاست و نیروهای متخصص می‌توانند به تولید تجهیزات دفاعی ادامه دهند؛ آن روزی که توان موشکی ما کاهش پیدا کند دشمنان باید التماس کنند که ما همان موشک را تولید کنیم زیرا ما ظرفیت هایی داریم و جوانان با انگیزه ای داریم که میتوانند منافع آمریکا در جهان  را به آتش بکشند،ما خیلی از کارها را انجام نمیدهیم زیرا با توان موشکی درحال اداره جنگ هستیم.

نقدی در پایان اظهار کرد: دست نیروهای ایرانی در حوزه دفاعی پر است و این ظرفیت با اتکا به توان داخلیلطف الهی، ادامه خواهد داشت.

 



 قالیباف خطاب به آمریکا: منتظر نباشید تیم دلقک‌ها (بسنت و هگست) معجزه کنند

قالیباف خطاب به آمریکا: منتظر نباشید تیم دلقک‌ها (بسنت و هگست) معجزه کنند

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در شبکه ایکس نوشت: آمریکایی‌ها فکر می‌کنند که با اعمال فشار بیشتر بر ایران، می‌توان به امتیازاتی دست یافت که هرگز بخش...

 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید-2

مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید-2

به گزارش جماران، هم‌زمان با ایام چهلمین روز تشییع و تدفین تاریخی پیکر مطهر آقای شهید ایران، مراسم بزرگداشت رهبر شهید و خانواده ایشان در مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.

 پزشکیان با یک تماس تلفنی فصل جدیدی در روابط ایران و این کشور رقم زد

پزشکیان با یک تماس تلفنی فصل جدیدی در روابط ایران و این کشور رقم زد

عراقچی، وزیر امور خارجه گفت: رئیس‌جمهور با یک تماس تلفنی با الهام علی‌اف، فصل جدیدی در روابط ایران و آذربایجان رقم زد

 جنوب الحدیده هدف حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن قرار گرفت

جنوب الحدیده هدف حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن قرار گرفت

نیروهای مسلح یمن عصر امروز مواضع شبه نظامیان وابسته به عربستان در مرکز شهر «الخوخه» در جنوب استان الحدیده (غرب یمن) را هدف قرار دادند.

 هشدار فوری وزارت کشور امارات درباره تهدید احتمالی موشکی

هشدار فوری وزارت کشور امارات درباره تهدید احتمالی موشکی

وزارت کشور امارات با ارسال هشدار فوری روی تلفن‌های همراه، از تمامی ساکنان خواست برای حفظ امنیت، بی‌درنگ در اماکن ایمن مستقر شوند.

 پیام پزشکیان به نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران

پیام پزشکیان به نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران

رئیس‌جمهوری در پیامی از اقدامات حجت‌الاسلام و المسلمین سیدجواد شهرستانی نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران برای پیگیری امور خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی رمضان قدردانی کرد.

 ساداتیان: آمریکایی‌ها جرأت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند

ساداتیان: آمریکایی‌ها جرأت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند

سفیر پیشین ایران در انگلیس گفت: باید به ترامپ بگوییم، شما که ادعا می‌کنید در اختیار شماست، اجازه دهید مثل قبل از مسدود شدن، کشتی‌ها از آنجا تردد کنند. آیا آمار سازمان‌های مربوطه بین‌المللی این امر را تأیید می‌کنند؟ اگر تأیید نمی‌کنند، معلوم می‌شود حرف شما خلاف است. ایشان از دور ایستاده و چند کشتی را نگه می‌‌دارند و راهزنی می‌کنند؛ ولی حتی جرأت نزدیک شدن به تنگه هرمز را هم ندارند.