قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

روایت قالیباف از شکست آمریکا در ۹ هدف حمله به ایران

قالیباف گفت: ایران در میدان نظامی و دیپلماسی، آمریکا و اسرائیل را از دستیابی به اهدافشان ناکام گذاشت.
 روایت قالیباف از شکست آمریکا در ۹ هدف حمله به ایران

قالیباف گفت: ایران در میدان نظامی و دیپلماسی، آمریکا و اسرائیل را از دستیابی به اهدافشان ناکام گذاشت. به گزارش اکوایران به نقل از صداوسیما، محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس با اشاره به اینکه ملت ما در یک جنگ ناجوانمردانه، مقابل دشمن آمریکایی و اسرائیلی شجاعانه ایستاد، گفت: به‌عنوان یک خدمتگزار که به جزئیات آشنا هستم، با همه وجود می‌گویم ما در این جنگ، در بُعد نظامی و بُعد سیاسی، به معنای واقعی کلمه پیروز شدیم.

وی افزود:  منظور از این، این نیست که ما ارتش آمریکا را منهدم …



 پنج میدان فعال در دفاع ملی ایرانیان
۲۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پنج میدان فعال در دفاع ملی ایرانیان

همزمان با فرارسیدن روز صنعت دفاعی، «ایران» در گفت‌وگویی با سردار رضا طلایی نیک، سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به بررسی ابعاد مختلف قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران و عوامل مؤثر در موفقیت نیروهای مسلح در جنگ رمضان پرداخته است.

 تازه‌ترین خبر‌های جنگ | از ادعاهای ترامپ درباره احتمال توافق تا پاسخ قاطع تهران | ایران به کدام نفتکش‌ها اجازه عبور از هرمز را داد؟
۲۳ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | از ادعاهای ترامپ درباره احتمال توافق تا پاسخ قاطع تهران | ایران به کدام نفتکش‌ها اجازه عبور از هرمز را داد؟

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۳۷ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با ادعا اینکه ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند مدعی شد: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 دریادار ایرانی: صنعت دفاعی پشتوانه‌ای مطمئن برای صیانت از استقلال کشور است
۴۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

دریادار ایرانی: صنعت دفاعی پشتوانه‌ای مطمئن برای صیانت از استقلال کشور است

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: صنعت دفاعی از دل تحریم‌ها، محدودیت‌ها و دشمنی‌ها سربرآورد و با تکیه بر ایمان، دانش و روحیه جهادی متخصصان ایرانی، به جایگاهی دست یافت که امروز به عنوان پشتوانه‌ای مطمئن برای صیانت از استقلال، امنیت و منافع ملی شناخته می‌شود.

 جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان
۵۹ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان

جامعه ایران پس از تجربه دو جنگ سهمگین 12 و 40 روزه،اکنون دروضعیتی خاص قراردارد.وضعیتی که با ادامه سایه تهدید نظامی وآغاز موجی از فشارهای اقتصادی،جامعه رادرموقعیت تعلیق قرار داده است.«گذرگاه» درنشست حاضر میزبان دکتر پرویز امینی،عضو هیئت علمی دانشگاه است تاازمنظر جامعه‌شناسی سیاسی، شرایط کنونی ایران راتبیین کند،و ضرورت‌ها و اولویت‌های گذر از این وضعیت برشمارد.

 آمریکا برای جنگ با ایران آماده است، اما با هکرهای ایرانی نه | چرا ثروتمندترین کشور جهان قادر به دفاع از زیرساخت‌های حیاتی خود نیست؟
۵۹ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

آمریکا برای جنگ با ایران آماده است، اما با هکرهای ایرانی نه | چرا ثروتمندترین کشور جهان قادر به دفاع از زیرساخت‌های حیاتی خود نیست؟

اکونومیست در گزارشی تازه می‌گوید آمریکا با وجود برخورداری از بزرگ‌ترین بودجه نظامی جهان، هنوز نتوانسته از یکی از ابتدایی‌ترین زیرساخت‌های حیاتی خود در برابر حملات سایبری محافظت کند. در تابستان امسال، هکرها به تأسیسات آب و فاضلاب در دست‌کم هفت ایالت نفوذ کردند و مقام‌های آمریکایی گروه‌های وابسته به ایران را مظنون اصلی می‌دانند؛ در حالی که دولت ترامپ همزمان با افزایش ۴۴ درصدی بودجه نظامی، بودجه امنیت سایبری آب را به‌شدت کاهش داده است.