قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

سناریوی ورود زمینی آمریکا به جنگ ایران/ از عملیات محدود تا تصرف خارگ

کارشناسان نظامی می‌گویند حمله زمینی گسترده به ایران بعید است، اما عملیات ویژه یا تصرف جزایر استراتژیک می‌تواند آمریکا را وارد جنگی طولانی و فرسایشی کند.
 سناریوی ورود زمینی آمریکا به جنگ ایران/ از عملیات محدود تا تصرف خارگ

کارشناسان نظامی می‌گویند حمله زمینی گسترده به ایران بعید است، اما عملیات ویژه یا تصرف جزایر استراتژیک می‌تواند آمریکا را وارد جنگی طولانی و فرسایشی کند.  به گزارش اکوایران به نقل از جماران، نشریه فارن پالیسی در گزارشی تحلیلی، سناریوهای احتمالی ورود نیروهای زمینی آمریکا به جنگ با ایران و پیامدهای نظامی، سیاسی و راهبردی چنین اقدامی را بررسی کرد و نوشت: با تشدید جنگ میان ایالات متحده و ایران، نگرانی‌های فزاینده‌ای وجود دارد که با ناکامی حملات هوایی بی‌وقفه آمریکا در درهم شکستن عزم تهران، یک عملیات زمینی در افق باشد. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، احتمال اعزام نیروهای زمینی را رد نکرده است، چرا که این جنگ که اکنون عمدتاً نبردی برای کنترل تنگه هرمز است، همچنان به بازارهای جهانی انرژی آسیب می‌زند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که ایالات متحده پرسنل نظامی بیشتری، از جمله نیروهای عملیات ویژه و امدادگران پزشکی، به منطقه اعزام کرده است تا گزینه‌های پیش روی ترامپ را گسترش دهد. در هفته جاری، قانون‌گذاران آمریکایی مقامات ارشد دولت ترامپ را تحت فشار قرار دادند تا مشخص شود که آیا یک عملیات زمینی به‌طور جدی در دست بررسی است یا خیر. در جلسه استماع روز سه‌شنبه، ژنرال دن کین، رئیس ستاد مشترک ارتش، به‌طور صریح بیان نکرد که آیا پیش‌بینی می‌کند نبرد زمینی گام بعدی ایالات متحده در این درگیری باشد یا خیر. اما کین اذعان کرد که «قدرت هوایی محدودیت‌هایی دارد» و گفت که «ما همیشه تعداد باورنکردنی از گزینه‌ها را توسعه می‌دهیم.»

مقامات نظامی سابق و کارشناسان آمریکایی به فارن پالیسی گفتند که به نظر نمی‌رسد ایالات متحده به سمت یک عملیات زمینی بزرگ در ایران حرکت کند، چرا که چنین اقدامی به نیروهایی بسیار بیشتر از حدود ۵۰ هزار نفری که در حال حاضر در منطقه مستقر هستند، نیاز دارد. اما آن‌ها گفتند که ممکن است نیروهای زمینی در عملیات‌های محدودتری مشارکت داشته باشند، مانند حرکت برای تصرف جزایر مهم - مانند خارگ - یا حملات نیروهای ویژه به سایت‌های نظامی.

ژنرال بازنشسته ارتش، جوزف ووتل، که از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ به عنوان رئیس فرماندهی مرکزی ایالات متحده بر عملیات‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه نظارت داشت، …


پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم - تسنیم

سخنگوی سپاه اعلام کرد که ایران با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار خواهد گرفت.
 خیابان میدان انسجام یا اختلاف؟!
سایت تابناک

خیابان میدان انسجام یا اختلاف؟!

در این گزارش مروری داریم بر تیتر مهمترین روزنامه های صبح امروز 29 مرداد ماه. با ما باشید.
 جنجال هشتگ قالیباف در شبکه‌های اجتماعی عراق
سایت تابناک

جنجال هشتگ قالیباف در شبکه‌های اجتماعی عراق

هشتگی که دیروز قالیباف با آن توییت زد، ترند عراقی‌ها شده است.
 عراقچی: تهدید عملیات اقتصادی علیه ایران، برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران مالی است
سایت جهان صنعت نیوز

عراقچی: تهدید عملیات اقتصادی علیه ایران، برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران مالی است

وزیر خارجه ایران در واکنش به تهدیدهای اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران تاکید کرد: اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت.
 به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد/شهادت ۴داوطلب کنکور دانشجومعلمان
سایت ایران آنلاین

به آسیب‌دیدگان جنگ سهمیه‌ کنکور اختصاص می‌یابد/شهادت ۴داوطلب کنکور دانشجومعلمان

وزیر علوم با اشاره به شهادت شماری از دانش‌آموزان و داوطلبان آزمون سراسری در جریان تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان، گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است که پس از تصویب، امکان اعمال آن برای مشمولان فراهم خواهد شد.
 واکنش وزیر خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید علیه ایران:
سایت ایران آنلاین

واکنش وزیر خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید علیه ایران:

وزیر امور خارجه نوشت: اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد.
 سردار محبی: جنگ شود، تسلیحاتی با کلاهیک و برد جدید به کار می‌گیریم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سردار محبی: جنگ شود، تسلیحاتی با کلاهیک و برد جدید به کار می‌گیریم

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران گفت: قدرت تخریب سرهای جنگی به‌کار رفته در موشک‌های سپاه بسیار فراتر از نمونه‌های استفاده‌شده در جنگ‌های پیشین است و اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته متفاوت خواهد بود.
 طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه
سایت آفتاب نیوز

طرح مقابله با نفوذ؛ دیوار‌های تازه دور جامعه

طرح مقابله با نفوذ باعث افزایش محدودیت‌ها و نگرانی‌هایی درباره خودسانسوری در جامعه شده است.