قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

وقتی ترامپ به سیم آخر میزند!

شبکه سی‌ان‌ان در گزارشی از خشم ترامپ درباره جنگ با ایران خبر داد و نوشت، این موضوع به برگزاری نشست‌های پرتنش پشت درهای بسته و تماس‌های تلفنی همراه با الفاظ تند با متحدانش منجر شده است.
 وقتی ترامپ به سیم آخر میزند!

شبکه سی‌ان‌ان در گزارشی از خشم ترامپ درباره جنگ با ایران خبر داد و نوشت، این موضوع به برگزاری نشست‌های پرتنش پشت درهای بسته و تماس‌های تلفنی همراه با الفاظ تند با متحدانش منجر شده است. به گزارش اکوایران به نقل از فارس، شبکه سی ان ان در گزارشی درباره وضعیت درونی دولت ترامپ در ارتباط با ایران نوشت، در ساعت کمی پس از ۱۰ صبح روز چهارشنبه، هیأتی از مقام‌های سعودی با پیامی برای کاخ سفید وارد بخش غربی (وست‌وینگ) شدند.

خالد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان، که در سفری اعلام‌نشده به واشنگتن رفته بود، پیام برادرش، محمد بن سلمان ولیعهد این کشور، را به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، و جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور، منتقل کرد. بر اساس گفته افرادی که از این گفت‌وگوها مطلع هستند، عربستان خواستار کاهش تنش در جنگ با ایران است و معتقد است ادامه این درگیری خطرات بزرگی به همراه خواهد داشت.

یک روز پیش از آن نیز فرستاده‌ای دیگر از همان در وارد کاخ سفید شده بود، اما با پیامی متفاوت. به گفته مقام‌های اسرائیلی، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در دیدار با ترامپ در دفتر بیضی‌شکل، نسبت به موفقیت دیپلماسی با ایران ابراز تردید کرد. در عوض، دو طرف درباره گزینه‌های افزایش فشار بر ایران، از جمله ازسرگیری یک جنگ تمام‌عیار، گفت‌وگو کردند.

این دو دیدار که در فاصله‌ای کوتاه از یکدیگر برگزار شد، به‌صورت اتفاقی برنامه‌ریزی شده بودند، اما در عین حال نشان‌دهنده فشارها و دیدگاه‌های متفاوتی هستند که ترامپ در تلاش برای یافتن راهی برای خروج از جنگی که بسیار فراتر از ضرب‌الاجل مورد نظر او ادامه یافته، با آن‌ها روبه‌رو است.

سی ان ان افزود، در حالی که فشار هم‌حزبی‌های جمهوری‌خواه برای پایان دادن به جنگ افزایش یافته، به نظر می‌رسد دامنه درگیری در حال گسترش است؛ جبهه‌های جدیدی گشوده شده و تقریباً همه کشورهای منطقه به نوعی درگیر این بحران شده‌اند. تلاش‌های دیپلماتیک نیز در بهترین حالت با کندی پیش می‌رود و یک مقام ارشد آمریکایی گفته است که ازسرگیری مذاکرات مستقیم با ایران در آینده نزدیک بعید به نظر می‌رسد.

با وجود ادعای ترامپ مبنی بر اینکه ایران برای رسیدن به توافق «التماس می‌کند»، برخی مقام‌های آمریکایی نگران‌اند …



 تتر از مرز ۲۰۰ هزار تومان برگشت؛ قیمت امروز چند شد؟
۳ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

تتر از مرز ۲۰۰ هزار تومان برگشت؛ قیمت امروز چند شد؟

قیمت تتر امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ پس از ثبت رکوردهای جدید، با کاهش ۰.۵۶ درصدی به حدود ۱۹۶ هزار و ۹۰۰ تومان رسید؛ این رمزارز طی روزهای گذشته تا ۲۰۴ هزار تومان صعود کرده بود و اکنون معامله‌گران واکنش قیمت به محدوده حساس ۱۹۶ هزار تومان را دنبال می‌کنند.

 عظیمی‌فر: تولید بنزین کشور تا پایان سال ۱۲ میلیون لیتر افزایش می‌یابد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

عظیمی‌فر: تولید بنزین کشور تا پایان سال ۱۲ میلیون لیتر افزایش می‌یابد

برنا - گروه اقتصادی؛ مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران از افزایش روزانه ۱۲ میلیون لیتری تولید بنزین کشور با بهره‌برداری از پالایشگاه‌های...

 قیمت دلار امروز 4شهریور 1405/ سقوط به کانال 198هزار تومان - سرمایه و بورس
۳ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

قیمت دلار امروز 4شهریور 1405/ سقوط به کانال 198هزار تومان - سرمایه و بورس

قیمت دلار امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ با کاهش ۲ هزار تومانی نسبت به روز گذشته همراه شد و پس از نوسانات شدید معاملات دیروز، به محدوده ۱۹۸ هزار تومان بازگشت.

 دینار عراق پایین آمد؛ قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دینار عراق پایین آمد؛ قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵

قیمت دینار عراق، امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ در مسیر نزولی حرکت کرد.

 وقتی ایرانیان مقیم خارج می‌توانند خودرو وارد کنند، اما ایرانیان مقیم داخل نه!
۳ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

وقتی ایرانیان مقیم خارج می‌توانند خودرو وارد کنند، اما ایرانیان مقیم داخل نه!

در حالی که واردات برخی خودروهای لوکس از جمله تویوتا لندکروز و لکسوس برای ایرانیان مقیم خارج از کشور با تامین ارز از منابع شخصی آنها مجاز شده، اما ایرانیان مقیم داخل کشور حتی در صورت برخورداری از منابع ارزی شخصی، امکان استفاده از این مسیر وارداتی را ندارند.

 قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ / کاهش ۴.۵ میلیونی قیمت سکه؛ طلا ۳۰۰ هزار تومان ارزان شد + جدول
۳ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ / کاهش ۴.۵ میلیونی قیمت سکه؛ طلا ۳۰۰ هزار تومان ارزان شد + جدول

قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ در مسیر نزولی قرار دارد. بازار داخلی تحت تاثیر افت اونس جهانی و عقب‌نشینی دلار از کانال ۲۰۰ هزار تومانی، وارد فاز اصلاح شده و از قله‌های روزهای گذشته فاصله گرفته است. همچنین، هیجانات روزهای اخیر بازار فروکش کرده و قیمت‌ها به سطوح متعادل‌تری بازگشته‌اند.



ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید
سایت اکوایران

ابرتورم در کمین اقتصاد ایران؟ تجربه کشورها چه می‌گوید

​ابرتورم یکی از شدیدترین و مخرب‌ترین اشکال تورم است؛ وضعیتی که در آن سطح عمومی قیمت‌ها با سرعتی بسیار بالا افزایش پیدا می‌کند و ارزش پول به‌سرعت کاهش می‌یابد. با توجه به افزایش تورم در ایران، در ماه‌های اخیر بحث‌هایی درباره احتمال حرکت اقتصاد کشور به سمت ابرتورم مطرح شده است. اما ابرتورم دقیقا چه زمانی رخ می‌دهد و چه عواملی می‌توانند اقتصاد را به این نقطه برسانند؟
نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی
روزنامه عصر اقتصاد

نجات تولید از مسیر بانکداری تخصصی

نجات تولید و تبدیل رشد اقتصادی از یک وعده آماری به واقعیتی پایدار، از مسیر افزایش بی‌هدف تسهیلات یا تزریق نقدینگی عبور نمی‌کند، بلکه به تخصصی شدن بانک ها گره می‌خورد. هنگامی که همه بانک ها با یک الگوی مشابه برای جذب سپرده، پرداخت اعتبار و حضور در بازار دارایی ها رقابت می‌کنند، منابع به
از تورم مزمن تا تورم ساختاری
روزنامه عصر اقتصاد

از تورم مزمن تا تورم ساختاری

احمد بختیاری؛ دکترای اقتصاد پولی دانشگاه شهید بهشتی و کارشناس صنعت بیمه تحولات اقتصادی ایران از فروردین ۱۴۰۳ تا شهریور ۱۴۰۵ حاصل یک عامل واحد نبود. در این دوره مجموعه‌ای از شوک‌های سیاسی، امنیتی، ارزی و زیرساختی به‌صورت زنجیره‌ای بر اقتصاد اثر گذاشتند. هر شوک، بخشی از تعادل قبلی اقتصاد را برهم زد و سطح
سیمای اقتصادی تاب‌آوری فرهنگی
روزنامه عصر اقتصاد

سیمای اقتصادی تاب‌آوری فرهنگی

درک رابطه میان فرهنگ و اقتصاد، یکی از ضرورت‌های مهم برای شناخت مسیر توسعه پایدار، انسجام اجتماعی و آینده‌نگری در جوامع امروز است. اقتصاد تنها مجموعه‌ای از اعداد، بازارها، درآمدها، تولید و مصرف نیست؛ همان‌گونه که فرهنگ نیز صرفاً مجموعه‌ای از آداب، رسوم، نمادها و میراث تاریخی به شمار نمی‌آید. میان این دو حوزه رابطه‌ای
تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) چیست ؟
روزنامه عصر اقتصاد

تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) چیست ؟

تاب‌آوری اقتصادی (Economic Resilience) عبارت است از توانایی افراد، خانواده‌ها، کسب‌وکارها و اقتصاد یک جامعه برای پیش‌بینی، مقاومت، سازگاری و بازیابی در برابر شوک‌ها، بحران‌ها و فشارهای شدید مالی، به‌گونه‌ای که ضمن حفظ کارکردهای اصلی و معیشت، توانایی رشد و بازسازی مجدد را از دست ندهند. بعبارت دیگر و به زبان ساده، تاب‌آوری اقتصادی یعنی
نماینده سابق مجلس: دولت می‌داند چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند، اما جرئت برخورد را ندارد
خبرگزاری دانشجو

نماینده سابق مجلس: دولت می‌داند چه کسانی در این مملکت سوخت قاچاق می‌کنند، اما جرئت برخورد را ندارد

نقوی‌حسینی با اشاره به اقدامات آمریکا گفت: اخیراً آمریکایی‌ها از یک طرف علیه ما فشار اقتصادی وارد می‌کنند، تحریم‌های جدید و محدودیت‌های جدید اقتصادی به وجود...