قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

واکنش به ادعای ورود هواگردها به کشور ٣٠ دقیقه قبل از حمله به بیت رهبری

رییس سازمان هواپیمایی کشوری ادعای گزارش ورود هواگردها ٣٠ دقیقه قبل از حمله به بیت رهبری را تکذیب کرد.
 واکنش به ادعای ورود هواگردها به کشور ٣٠ دقیقه قبل از حمله به بیت رهبری

رییس سازمان هواپیمایی کشوری ادعای گزارش ورود هواگردها ٣٠ دقیقه قبل از حمله به بیت رهبری را تکذیب کرد. به گزارش اکوایران به نقل از ایلنا، ابوذر شیرودی، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری درباره اظهارات اخیر فردی که مدعی شده بود کنترلر فرودگاه مهرآباد بوده و روز نهم اسفندماه، ۳۰ دقیقه پیش از حمله به بیت رهبری، اعلام کرده است که ۳۰ هواگرد متخاصم دشمن وارد فضای هوایی کشور شده‌اند و اطلاعات لازم نیز در این زمینه ارائه شده بود، اظهار کرد: به هیچ وجه این ادعا صحت ندارد و اساساً هیچ گزارشی در این باره، چه به صورت مکتوب و چه غیرمکتوب، شفاهی یا غیرشفاهی، در مجموعه سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت فرودگاه‌ها و مجموعه مرکز کنترل فضای کشور وجود نداشته و تمام این ادعاها کذب محض است.

وی ادامه داد: قطعاً اگر چنین گزارشی وجود داشت، خودمان آن را اطلاع‌رسانی می‌کردیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به پرسشی درباره هویت فردی که این ادعاها را مطرح کرده است، گفت: نمی‌دانم این فرد چه کسی است، اما اساساً چنین گزارشی نداشتیم.

شیرودی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا اساساً هواگردهای مورد ادعا قابلیت رهگیری و ردیابی داشته‌اند، افزود: اگر هم این هواگردها قابلیت رهگیری و ردیابی را داشته‌اند، این موضوع در حوزه نظامی قرار می‌گیرد و هیچ ارتباطی با حوزه غیرنظامی (سیویل) ندارد.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 حاجی‌بابایی: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود یعنی ما برنده‌ایم، وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است
سایت آفتاب نیوز

حاجی‌بابایی: وقتی قیمت نفت بالا می‌رود یعنی ما برنده‌ایم، وقتی پایین می‌آید، یعنی آمریکا موفق شده است

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایجاد مسیرهای جایگزین انتقال نفت با هدف تضعیف تنگه هرمز بخشی از جنگ علیه ایران است، گفت: وقتی قیمت نفت بالا می‌...
 فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید
سایت اکوایران

فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید

فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس جورج واشنگتن» روز گذشته وارد منطقه عملیاتی این کشور در خاورمیانه شده است.
 قائم حسینی اعدام شد | قوه قضاییه: برخی حاضران با دیدن آن صحنه «شلوار خود را خیس کردند»
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قائم حسینی اعدام شد | قوه قضاییه: برخی حاضران با دیدن آن صحنه «شلوار خود را خیس کردند»

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان که منجر به شهادت مظلومانه چهار نیروی فراجا شد، پس از طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.
 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.
 سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی
سایت تابناک

سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران، گفت: اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود.
 جنگی در دریای متلاطم
سایت روزنو

جنگی در دریای متلاطم

لینکلن پس از انتقال از اقیانوس هند و آرام، ماه‌ها در خاورمیانه مانده و مأموریتی را پشت سر گذاشته که از برنامه معمول استقرار ناو‌ها طولانی‌تر شده است.
 جو کنت: جنگ را دوچندان شدید ‌می‌کنیم
سایت اکوایران

جو کنت: جنگ را دوچندان شدید ‌می‌کنیم

کنت، رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا که در اعتراض به جنگ ایران از سمت خود استعفا کرده بود، هشدار داد حضور نظامی واشنگتن در منطقه، نیروهای آمریکایی را به «تله» برای تشدید جنگ تبدیل کرده و خواستار خروج فوری آنان از این درگیری شد.
 جنجال هشتگ قالیباف در شبکه‌های اجتماعی عراق
سایت تابناک

جنجال هشتگ قالیباف در شبکه‌های اجتماعی عراق

هشتگی که دیروز قالیباف با آن توییت زد، ترند عراقی‌ها شده است.