قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱ ساعت قبل

طباطبایی: دولت باید تصویر واقعی جامعه را به دستگاه حکمرانی منتقل کند

شهاب‌الدین طباطبایی در گفت‌وگو با برنامه «گفت‌وگوی استراتژیک» اظهار کرد: دولت‌ها در تصمیم‌سازی‌های کلان کشور نقش اصلی دارند، چراکه با جزئیات زندگی مردم و واقعیات ملموس جامعه در ارتباط هستند و اگر بتوانند این تصویر واقعی را به دستگاه حکمرانی و تصمیم‌گیر منتقل کنند، تصمیمات بهتری اتخاذ خواهد شد و دولت نیز می‌تواند سازوکارهای لازم برای اجرای آن را فراهم کند.
 طباطبایی: دولت باید تصویر واقعی جامعه را به دستگاه حکمرانی منتقل کند

شهاب‌الدین طباطبایی در گفت‌وگو با برنامه «گفت‌وگوی استراتژیک» اظهار کرد: دولت‌ها در تصمیم‌سازی‌های کلان کشور نقش اصلی دارند، چراکه با جزئیات زندگی مردم و واقعیات ملموس جامعه در ارتباط هستند و اگر بتوانند این تصویر واقعی را به دستگاه حکمرانی و تصمیم‌گیر منتقل کنند، تصمیمات بهتری اتخاذ خواهد شد و دولت نیز می‌تواند سازوکارهای لازم برای اجرای آن را فراهم کند. وی درباره عملکرد دولت در حوزه جنگ و اینکه آیا تصویر درستی از شرایط ارائه نشده بود، گفت: باید تصویر کلان‌تری از ماجرا داشت؛ چراکه در طرف مقابل با دشمنی پیش‌بینی‌ناپذیر و متذبذب در تصمیمات مواجه هستیم.

طباطبایی افزود: نمی‌توان فرض کرد اگر مذاکرات ادامه پیدا می‌کرد، الزاماً جنگ رخ نمی‌داد. در جریان مذاکرات، آمریکایی‌ها از ابتدا موضوع «غنی‌سازی صفر» را مطرح می‌کردند و طبیعی است که پذیرفتن هر خواسته‌ای از سوی طرف مقابل، دیگر مذاکره محسوب نمی‌شود، بلکه تحمیل است.

عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت تأکید کرد: دستگاه حکمرانی در برخی موضوعات حتماً باید بر مواضع خود بایستد. برای نمونه، موضوع توان موشکی و بازدارندگی را می‌توان در همین چارچوب دید. پیش از جنگ، ممکن بود بخشی از افکار عمومی درباره ضرورت چنین توانمندی‌هایی تردید داشته باشند، اما پس از حمله خارجی، نیاز به یک عامل بازدارنده برای مقابله با تهدیدات خارجی برای جامعه ملموس‌تر شد.

 





 بمب ساعتی زیر پوست جامعه ایرانی | چرا خشم بیکاران و ناجنبش‌ها را باید جدی گرفت؟ | نسل جدید شغل، زندگی متوسط، منزلت و عدم تبعیض اجتماعی می‌خواهد
۵۴ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

بمب ساعتی زیر پوست جامعه ایرانی | چرا خشم بیکاران و ناجنبش‌ها را باید جدی گرفت؟ | نسل جدید شغل، زندگی متوسط، منزلت و عدم تبعیض اجتماعی می‌خواهد

اقتصادنیوز: یک استاد ارتباطات گفت: ناجنبش‌ها گروه‌هایی از مردم هستند که دلخور و ناراضی‌اند، جای خودشان را در جامعه پیدا نمی‌کنند و به هر دلیلی طرد شده‌اند؛ مثل جوان‌ها ، زنان و گروه‌های تهیدست جامعه.

 متقاضیان وام مسکن بخوانند/ با وام 2 میلیاردی مسکن چند متر خانه در تهران می‌توان خرید؟
۱۳ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

متقاضیان وام مسکن بخوانند/ با وام 2 میلیاردی مسکن چند متر خانه در تهران می‌توان خرید؟

اقتصادایرانی: سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن با تصمیم جدید بانک مرکزی افزایش یافت و وام زوجین در تهران به ۲ میلیارد تومان رسید.

 تحلیل و پیش‌بینی بازار خودرو هفته اول شهریور 1405 / ردپای نرخ چهارم بنزین در بازار خودرو دیده شد؟ + جدول
۴۰ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

تحلیل و پیش‌بینی بازار خودرو هفته اول شهریور 1405 / ردپای نرخ چهارم بنزین در بازار خودرو دیده شد؟ + جدول

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: انتشار برخی اخبار درباره حامل‌های انرژی، به‌صورت استثنا بر بازار خودروهای برقی اثر گذاشته و باعث افزایش جزئی قیمت این خودروها و رشد نسبی تقاضا برای خرید آنها شده است.

 قیمت خودروهای تولید داخل و وارداتی در بازار +جدول
۱۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت خودروهای تولید داخل و وارداتی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: کوییک S با نرخ ۱ میلیارد و ۱۹۴ میلیون تومان و دنا پلاس اتوماتیک با نرخ ۲ میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان عرضه شد.

 واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ
۱۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ

یارانه مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه سال جاری به مبلغ ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ میلیارد ریال به حساب ۱۰ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۸۹۸ نفر در دهک‌های اول تا سوم و همچنین یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دهک‌های چهارم تا نهم واریز و قابل برداشت شد.

 صنعت در گرداب افزایش هزینه‌ها
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

صنعت در گرداب افزایش هزینه‌ها

امروز صنعت کشور با یک بحران تدریجی اما عمیق مواجه است. بحرانی که شاید آثار آن به سرعت نمایان نشود، اما در بلندمدت منجر به کاهش سرمایه‌گذاری، تعطیلی واحدهای ت...