قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

دیدار وزیر کشور پاکستان با عراقچی

نقوی پیش از این در سفرهای متعدد (اردیبهشت و خرداد سال جاری) به ایران، با مقامات جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرده بود.
 دیدار وزیر کشور پاکستان با عراقچی

 وزیر کشور پاکستان در جریان سفر به تهران با وزیر امور خارجه ایران دیدار و درباره مهم‌ترین مسائل دیپلماتیک و دو جانبه رایزنی کرد.

به گزارش ایرنا، «سید محسن نقوی» وزیر کشور پاکستان عصر امروز سه‌شنبه ۲۰ مرداد با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

نقوی پیش از این در سفرهای متعدد (اردیبهشت و خرداد سال جاری) به ایران، با مقامات جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرده بود.

پیگیری یادداشت تفاهم اسلام‌آباد و میانجیگری ایران و آمریکا در کنار بررسی روابط دوجانبه تهران-اسلام‌آباد از مهمترین اهداف سفرهای اخیر وزیر کشور پاکستان به ایران بوده است.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر تصاویر هوایی دیدنی از پایتختی متفاوت که شهر و طبیعت را کنار هم قرار داده است نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : حمله توپخانه‌ای اسرائیل به مناطق مسکونی جنوب لبنان تماشاخانه پارتیا، افسانه «آن‌شیگائو»؛ سفر شاهزاده ایرانی به چین / سوغات او یک دین بود ساعت ۸:۱۵ ششم اوت ؛ هیروشیما / وقتی شهر در دیگ قیر می‌جوشید فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران



۳ ساعت قبل / سایت آوش

بیانیه وزیران خارجه ۱۲ کشور در محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی

 وزیران امور خارجه این کشورها، حملات هوایی رژیم صهیونیستی به پایگاه هوایی نظامی ابوالظهور در شمال غربی سوریه را به شدت محکوم کردند.

در بیانیه وزرای امور خارجه آمده است: این حملات تشدید خطرناک و نقض آشکار حاکمیت، تمامیت ارضی و وحدت سیاسی جمهوری عربی سوریه است.

به نقل از اسپوتنیک، این وزیران نگرانی عمیق خود را در مورد ادامه هدف قرار دادن خاک سوریه و وخامت زیرساخت‌های آن ابراز کردند.

در بیانیه وزرای امور خارجه این کشورها آمده است: این اقدامات مستقیماً تلاش‌های مداوم سوریه برای بازگرداندن امنیت، بازسازی نهادهای ملی و رسیدگی به پیامدهای انسانی سال‌ها درگیری طولانی را تهدید می‌کند.

وزیران امور خارجه این کشورها گفتند: نقض مداوم حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه توسط اسرائیل، خطر تشدید تنش‌ها، تضعیف صلح و ثبات منطقه‌ای و از بین بردن احترام به قوانین بین‌المللی و اصول منشور سازمان ملل را به همراه دارد. ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که موضعی قاطع، روشن و اصولی در برابر تجاوز مداوم علیه سوریه اتخاذ کرده و گام‌های مشخصی بردارد.

وزیران امور خارجه ترکیه، مصر، اندونزی، اردن، پاکستان، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی سیاست‌های شهرک‌سازی اسرائیل در سرزمین‌های فلسطینی را محکوم کردند و قاطعانه پروژه شهرک‌سازی موسوم به E1 در کرانه باختری را رد کردند.

در بیانیه‌ای مشترک، وزرا خواستار اقدام فوری برای توقف طرح شهرک‌سازی E1، لغو تمام اقدامات انجام شده در رابطه با آن و توقف تمام فعالیت‌های شهرک‌سازی و سایر اقدامات با هدف تغییر ویژگی‌های جغرافیایی و جمعیتی سرزمین‌های اشغالی فلسطین شدند.

در این بیانیه آمده است که این طرح نشان‌دهنده تشدید خطرناکی است که گسترش شهرک‌سازی‌ها را بیشتر تثبیت کرده و زمین‌های فلسطینی را ضمیمه می‌کند.

منبع: ایسنا 


۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، سید عباس عراقچی و سید بدر البوسعیدی، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان، عصر امروز جمعه 30 مردادماه، در تماس تلفنی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای، شرایط مناسب برای ازسرگیری گفت‌وگوها، و همچنین تحولات مربوط به کشتیرانی در تنگه هرمز رایزنی کردند.

  انتهای پیام/


۶ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

خبر مهم درباره تنگه هرمز

خبرگزاری رسمی سلطان‌نشین عمان اعلام کرد که وزیر امور خارجه این کشور و همتای ایرانی‌اش در تماس تلفنی، تازه‌ترین تحولات منطقه و شرایط ازسرگیری گفتگو و مذاکره را بررسی کردند.

بر اساس این گزارش، بدر البوسعیدی و سید عباس عراقچی در این تماس تلفنی همچنین درباره وضعیت تنگه هرمز رایزنی و بر ادامه گفتگو برای دستیابی به تفاهم تأکید کردند.

 




 سوریه عضویت در «پیمان مکه» را بررسی می‌کند/ الشیبانی: هنوز تصمیم نهایی نگرفته‌ایم
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

سوریه عضویت در «پیمان مکه» را بررسی می‌کند/ الشیبانی: هنوز تصمیم نهایی نگرفته‌ایم

تسنیم : وزیر خارجه دولت موقت سوریه گفت: دمشق در حال بررسی پیوستن به «پیمان مکه» است.

 طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند
۱۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی تصریح کرد: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند. هیچ‌کس به خاطر تعاملات گذشته‌اش غافلگیر نخواهد شد.

 از دیوارکشی‌ها و فنس‌کشی‌ها در مرزهای ایران تا پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی
۱۱ ساعت قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

از دیوارکشی‌ها و فنس‌کشی‌ها در مرزهای ایران تا پیمان مکه - دیپلماسی ایرانی

علی اکبر رضایی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می‌نویسد: اگر وقایع را در یک خط قرار دهیم از امنیتی شدن مرزهای ایران با ترکیه و...

 علم‌الهدی:  آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

علم‌الهدی: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد

امام جمعه مشهد گفت: شش ماه پس از شهادت رهبر، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مردانه ایستاده اند تا انتقام مظلومیت و خونخواهی قائد امت را محقق کند.

 محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند

آرمان امروز : وزیر بهداشت گفت: اکنون موضوع مهم، پساجنگ است. حرکت در مسیر گذشته همان نتایج گذشته را رقم می‌زند؛ باید تغییرات جدی صورت گیرد و آن اتفاقات افتاده جبران شود. اگر فردی مثل آقای خاتمی بیانیه می‌دهد و صحبت می‌کند، باید قدر آن را دانست و به آن توجه شود. این افراد سرمایه‌های [ ]

 فرمانده ارتش به ترامپ: چرا جرات نمی‌کنی یک متر جلوتر بیایی؟
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

فرمانده ارتش به ترامپ: چرا جرات نمی‌کنی یک متر جلوتر بیایی؟

امیردریادار شهرام ایرانی: اگر دشمن ادعای محاصره اقتصادی دریایی دارد پس بخشی از کشتی‌های ما کجا می‌روند و در بنادر حضور پیدا می‌کنند و این همان تنگه احد ولایت...