قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۰ ساعت قبل

طبیعی اما سمی! / «عسل جنون‌آور» چیست؟

«عسل جنون‌آور» یا «عسل توهم‌زا»‌ که از شهد گل‌های خرزهره هندی به دست می‌آید، حاوی سمی طبیعی است که می‌تواند ضربان قلب و فشار خون را به‌شدت کاهش دهد.
 طبیعی اما سمی! / «عسل جنون‌آور» چیست؟

عسل توهم‌زا «Mad Honey» بیشتر در مناطق کوهستانی هیمالیا تولید می‌شود. زنبور صخره‌ای هیمالیا، با نام علمی Apis laboriosa، از گل‌های خرزهره هندی تغذیه می‌کند که شهد آن حاوی ماده‌ای سمی به نام گرایانوتوکسین است که در عسل تجمع پیدا می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین، این ماده می‌تواند روی عملکرد قلب اثر بگذارد. در نتیجه، ضربان قلب ممکن است به شکل خطرناکی کاهش پیدا کند و فشار خون نیز افت کند. علائمی مانند سرگیجه، تهوع، ضعف و تعریق معمولاً می‌توانند از حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه پس از مصرف شروع شوند. در موارد شدید، مسمومیت می‌تواند نیاز به درمان فوری پزشکی داشته باشد. خطر بزرگ عسل توهم‌زا

بر اساس گزارش Conversation، یکی از مشکلات اصلی این است که مقدار گرایانوتوکسین در همه نمونه‌های عسل یکسان نیست. فصل برداشت، منطقه و حتی هر محموله عسل می‌تواند میزان سم را تغییر دهد. به همین دلیل نمی‌توان یک مقدار ثابت را برای مصرف ایمن همه انواع «عسل توهم‌زا» تعیین کرد.

در نپال، مردم محلی قرن‌هاست این عسل را برداشت می‌کنند و دانش سنتی درباره مصرف آن دارند. اما فروش اینترنتی این محصول باعث شده افرادی در کشورهای دیگر نیز بتوانند آن را خریداری کنند. افرادی که احتمالا هیچ اطلاعی از تفاوت میزان سم در نمونه‌های مختلف ندارند.

پژوهشگران ۲۷ مقاله علمی را که در مجموع ۶۸ مورد مسمومیت را از سال ۲۰۰۹ به بعد گزارش کرده بودند، بررسی کردند. حدود ۷۲ درصد افراد مسموم‌شده مردان میانسال بودند. بسیاری از آنها عسل را به‌عنوان درمان سنتی برای فشار خون بالا یا مشکلات جنسی استفاده می‌کردند. فروش اینترنتی مشکل را جهانی کرد

فروشندگان اینترنتی گاهی این عسل را به‌عنوان یک محصول طبیعی، ماده‌ای روان‌گردان یا حتی «ابرغذا» تبلیغ می‌کنند. اما هشدارهای مربوط به خطر مسمومیت همیشه به‌وضوح روی محصولات درج نمی‌شود.

موارد مسمومیت مرتبط با عسل هیمالیایی در کشورهای خارج از نپال نیز گزارش شده است. در کره جنوبی، ۱۵ مورد مسمومیت از سال ۲۰۱۳ ثبت شده و موارد دیگری نیز در فرانسه و قطر گزارش شده‌اند.

پژوهشگران تأکید می‌کنند که پزشکان در بسیاری از کشورها به‌ندرت با این نوع مسمومیت روبه‌رو می‌شوند. بنابراین ممکن است بیمار نیز فراموش کند به پزشک بگوید که چنین عسلی مصرف کرده است و تشخیص با تأخیر انجام شود.

در …



 تصاویر هولناک بالگرد چینی از سرچشمه سیلاب مرگبار در مرز نپال 
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر هولناک بالگرد چینی از سرچشمه سیلاب مرگبار در مرز نپال 

یک بالگرد چینی خود را به نقطه‌ای رساند که در آن یک یخچال طبیعی فروپاشیده و حجم عظیمی از آب آزاد شده بود.

 رشد دلار به کمک طلا آمد؛ صندوق‌های طلا و نقره صعودی شدند - سرمایه و بورس
۱ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

رشد دلار به کمک طلا آمد؛ صندوق‌های طلا و نقره صعودی شدند - سرمایه و بورس

رشد قیمت دلار در معاملات امروز توانست اثر افت اونس جهانی طلا را در بازار داخلی خنثی کند و قیمت طلا را در مسیر صعودی قرار دهد.

 نتیجه امتحانات نهایی اعلام شد/ دانش‌آموزان تا چه‌زمانی وقت اعتراض دارند؟
۴۲ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

نتیجه امتحانات نهایی اعلام شد/ دانش‌آموزان تا چه‌زمانی وقت اعتراض دارند؟

به گزارش ایسنا، عبدالرضا فولادوند راد، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، از اعلام نتایج اولیه آزمون‌های نهایی خبر داد و گفت: دانش‌آموزان و...

 تاکید رئیس‌جمهور بر تامین برق بخش تولید و مدیریت سوخت زمستان
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

تاکید رئیس‌جمهور بر تامین برق بخش تولید و مدیریت سوخت زمستان

مسعود پزشکیان در دستورالعملی بر ضرورت اولویت‌بندی تأمین برق برای بخش تولید تاکید کرد و از مدیران اجرایی خواست تا برای پیشگیری از ناترازی انرژی در فصل زمستان، مدیریت مصرف سوخت را از اکنون در دستور کار قرار دهند.

 تاب‌آوری مردم فقط با مدیریت بحران به دست نمی‌آید
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تاب‌آوری مردم فقط با مدیریت بحران به دست نمی‌آید

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر ضرورت تقویت سرمایه اجتماعی گفت: تاب‌آوری مردم فقط با اداره خوب بحران‌ها به دست نمی‌آید و برای افزایش تاب‌آوری جامعه باید به توسعه و رفاه عمومی توجه کرد.

 کاش بروید و پشت سرتان در را هم ببندید | آخرین خبر
۲۳ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

کاش بروید و پشت سرتان در را هم ببندید | آخرین خبر

خبرآنلاین/متن پیش رو در خبرآنلاین منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست اگر هدف فقط دیده‌شدن است، باید گفت این روش دیگر برای مردم چندان تازگی ندارد. ظاهراً داستان حاشیه‌های خواهران منصوریان قرار نیست تمام شود. هر بار که تصور می‌کنیم دیگر چیزی برای جنجال باقی نمانده، یک مصاحبه، یک افش



سیاست بی‌طرفی ترکمنستان در قبال جنگ ایران | اگر جنگ و تحریم به دریای خزر کشیده شود...
سایت اقتصادنیوز

سیاست بی‌طرفی ترکمنستان در قبال جنگ ایران | اگر جنگ و تحریم به دریای خزر کشیده شود...

اقتصادنیوز: سیاست بی‌طرفی عشق‌آباد تاکنون موفق بوده، اما اگر جنگ طولانی‌تر شود و تحریم‌ها به تجارت در دریای خزر نیز کشیده شود، ترکمنستان برای نخستین بار با آزمونی روبه‌رو می‌شود که شاید حفظ تعادل میان تهران و واشنگتن را بسیار دشوارتر از گذشته کند.
سایت اکوایران

سقوط آزاد قدرت خرید؛ حداقل دستمزد ایرانی‌ها چند دلار شد؟

جزئیات طرح تازه نظام‌بخشی فضای مجازی؛ دیوار‌های اینترنت بلندتر می‌شوند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

جزئیات طرح تازه نظام‌بخشی فضای مجازی؛ دیوار‌های اینترنت بلندتر می‌شوند؟

پیش‌نویس تازه «طرح نظام‌بخشی فضای مجازی» از یک سو از «حق دسترسی» و «بی‌طرفی شبکه» سخن می‌گوید و از سوی دیگر اختیارات گسترده‌ای برای تنظیم‌گران در نظر گرفته است؛ از مطالبه اطلاعات و محدودیت فعالیت تا جریمه ۱۰ درصدی درآمد و لغو مجوز. حالا پرسش این است که این طرح قرار است اینترنت ایران را منظم‌تر کند یا محدودیت‌ها را بیشتر؟
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| افراد ۴۰ سال به بالا مراقب این سرطان بدون علامت باشند

سایت رویداد‌ ۲۴

استایل قرمز غزاله اکرمی در تولد ۳۰ سالگی‌اش

اهمیت بازگشت نامجو برای نسل زد کجاست؟
سایت عصرایران

اهمیت بازگشت نامجو برای نسل زد کجاست؟

بازگشت نامجو از این منظر می‌تواند نشانه‌ای از همین ظرفیت برای پذیرش تفاوت باشد. جامعه ایران مجموعه‌ای یکدست نیست و نمی‌توان «ایرانی بودن» را در یک سبک زندگی،...