
مدیرکل هواشناسی گیلان از تداوم استقرار هوای گرم در استان تا پایان هفته خبر داد و گفت: با افزایش ابر، در برخی ساعات شاهد بارشهای پراکنده هستیم.
محمد دادرس در گفت وگو با ایسنا، آسمان گیلان را کمی ابری تا نیمه ابری دانست و اظهار کرد: دمای فعلی رشت بین ۲۴ و ۳۴ درجه سانتی گراد در نوسان است.
نقشه های هواشناسی را نشان دهنده استقرار توده هوای گرم و مرطوب در منطقه دانست و افزود: به تناوب، شاهد آسمانی آفتابی خواهیم بود.
مدیرکل هواشناسی گیلان با بیان اینکه افزایش ابر تناوبی و وزش باد شدید تا پایان هفته پیش بینی می شود، تصریح کرد: گاهی با گذر جریانات کم و بیش ناپایدار و جریانات همرفتی، رگبار و رعد و برق به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها و احتمال تگرگ دور از انتظار نیست.
دادرس، بیشینه ارتفاع موج در سواحل گیلان را بین ۱۰ تا ۷۰ سانتی متر دانست و گفت: شرایط دریای خزر برای شنا طی بازه مذکور در برخی نواحی نامناسب پیش بینی شده است. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر چرا می توان به پزشکیان دل گرم بود؟ نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : مومنی: وزارت کشور آماده همکاری و تعامل با نیروهای مسلح است تماشاخانه پارتیا، افسانه «آنشیگائو»؛ سفر شاهزاده ایرانی به چین / سوغات او یک دین بود ساعت ۸:۱۵ ششم اوت ؛ هیروشیما / وقتی شهر در دیگ قیر میجوشید فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران






