قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

۸۸ حمله موشکی و پهپادی به مواضع کُردهای جدایی طلب در اقلیم کردستان عراق

شبکه خبری رووداو گزارش داد که طی این حملات ۱۰ نفر کشته و ۱۵ نفر زخمی شدند.
 ۸۸ حمله موشکی و پهپادی به مواضع کُردهای جدایی طلب در اقلیم کردستان عراق

مواضع کُردهای جدایی طلب و مخالف جمهوری اسلامی ایران در اقلیم کردستان عراق طی یک ماه گذشته هدف ۸۸ حمله موشکی و پهپادی قرار گرفت.   به گزارش ایسنا، اقلیم کردستان عراق طی ماه ژوئیه سال جاری هدف ۸۸ حمله موشکی و پهپادی قرار گرفت.   شبکه خبری رووداو گزارش داد که طی این حملات ۱۰ نفر کشته و ۱۵ نفر زخمی شدند.   بر اساس آمار جمع آوری شده توسط این شبکه، استان اربیل هدف ۶۶ حمله پهپادی و دو حمله موشکی و استان سلیمانیه هدف ۱۰ حمله موشکی و ۹ حمله پهپادی قرار گرفتند و بخشی از یک موشک نیز در استان حلبچه سقوط کرد.   حزب کومله از احزاب جدایی طلب و مخالف جمهوری اسلامی ایران نیز امروز از دو حمله پهپادی در استان سلیمانیه خبر داد.   اقلیم کردستان عراق از ابتدای جنگ علیه ایران تا به امروز هدف بیش از ۹۵۰ حمله پهپادی یا موشکی قرار گرفته است. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر پدرکشی در تهران رضا خانی؛ ارباب کیخسرو (+صدا) نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : روسیه: بخشی از سلاح‌های ارسالی به اوکراین سر از خاورمیانه درآورده است تماشاخانه سورنا ؛ پهلوان نام‌دار سیستانی و قهرمان نبرد ایران و روم / مشهورترین فرمانده ایرانی و سرنوشت تلخی که داشت ۲۵ سال تلاش و عاشقی برای میراث فرهنگی ایران / این زن قلعه الموت را جهانی کرد فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران



۷ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

حمله پهپادی روسیه به زادگاه زلنسکی 14 کشته و 120 زخمی بر جای گذاشت

نورنیوز-گروه بین الملل:  اولکساندر هانژا فرماندار این منطقه گفت که ۲۲ کودک در میان زخمی‌ها هستند و «۲۹ نفر از جمله پنج کودک در وضعیت وخیمی قرار دارند.»

کریوی ریه زادگاه ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین است. زلنسکی این حمله را «نفرت‌انگیز» خواند و گفت که پهپاد اول تلاش کرد تا به یک مرکز خدمات اضطراری را هدف قرار دهد و نیم ساعت بعد پهپاد دوم یک مرکز خرید را هدف گرفت.

زلنسکی در پیامی با بیان اینکه «حملاتی از این دست چیزی کمتر از اقدامات تروریستی نیستند» از جامعه جهانی خواست تا روسیه را پاسخگو کند.

در حالی که حدود چهار سال و نیم از جنگ اوکراین سپری شده است، روسیه حملات هوایی خود علیه اوکراین را تشدید کرده است. روز پنجشنبه، ۱۷ نفر در حمله موشکی بالستیک روسیه به کی‌یف پایتخت اوکراین کشته شدند.

اوکراین نیز حملات خود به روسیه را افزایش داده و تاسیسات نفتی و زیرساخت‌های لجستیکی را هدف قرار داده است تا توانایی مسکو برای جنگیدن را تضعیف کند.


۲۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| حمله پهپادی شهرک نشینان صهیونیست به فلسطینیان - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، منابع خبری از حمله پهپادی شهرک نشینان صهیونیست به فلسطینیان خبر دادند. ادامه جنایات وحشیانه شهرک‌نشینان صهیونیست/ 12 فلسطینی زخمی شدند اروپایی‌ها باز هم به صدور بیانیه علیه شهرک‌سازی اسرائیل بسنده کردند

 

.

شهرک نشینان صهیونیست با یورش به منطقه ای در نزدیکی شهرک السموع در جنوب الخلیل در کرانه باختری، چوپانان فلسطینی را مورد ضرب و شتم قرار دادند و با پهپاد به آنها حمله کردند و مانع امرار معاش آنها شدند.

شهادت 87 فلسطینی در کرانه باختری در حملات شهرک نشینان صهیونیست

 هیئت مقاومت در برابر دیوار(حائل) و شهرک سازی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از سال 2019 میلادی تاکنون، 87 فلسطینی به ضرب گلوله شهرک نشینان مسلح صهیونیست به شهادت رسیدند.

یورش نظامیان صهیونیست به جنوب بیت لحم

نظامیان رژیم صهیونیستی به شهرک بیت فجار در جنوب بیت لحم در کرانه باختری حمله کردند.

آمار فزاینده تجاوزات صهیونیستها به کرانه باختری

مرکز اطلاعات معطی فلسطین در گزارشی آماری اعلام کرد که نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست طی هفته گذشته، 1840 بار به مناطق مختلف کرانه باختری حمله کردند.

در گزارش این مرکز آمده است که طی این مدت، 77 فلسطینی در 197 حمله صهیونیستهای غاصب زخمی شدند. همچنین طی این مدت، صهیونیستها، 85 مورد عملیات تخریب منازل و 460 مورد حمله به منازل و غارت اموال فلسطینیان را انجام دادند.

صهیونیستها همچنین طی هفته گذشته، 164 مورد آدم ربایی و بازداشت و 257 مورد جنایت در کرانه باختری مرتکب شدند.

مقام سازمان ملل: کابینه نتانیاهو از خشونت شهرک نشینان در کرانه باختری حمایت می کند

مدیر دفتر کمیساریای حقوق بشر سازمن ملل در اراضی فلسطینی: به آستانه فروپاشی درکرانه باختری رسیده ایم، کابینه نتانیاهو از خشونت شهرک نشینان حمایت می کند.

اسرائیل اعتنایی به آنچه در کرانه باختری جریان دارد، نمی کند، چرا که مورد بازخواست قرار نمی گیرد.

شهرک نشینان زباله‌های خود را در منازل فلسطینیان پرتاب کردند

شهرک نشینان صهیونیست در ادامه اقدامات ضد انسانی خود، زباله های خود را در منازل فلسطینیان روستای مادما در جنوب نابلس در کرانه باختری پرتاب کردند.

انتهای پیام/  


۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

افزایش همکاری‌های نظامی پیونگ‌یانگ و مسکو در جنگ اوکراین

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از خبرآنلاین، مقام‌های اطلاعاتی اوکراین از استقرار موج تازه‌ای از نیروهای نظامی کره شمالی در خاک روسیه خبر دادند که مأموریت اصلی آن‌ها پشتیبانی از عملیات‌های ارتش روسیه در جبهه‌های جنگ با اوکراین است.

بر پایه گزارش‌های معاونت اطلاعات وزارت دفاع اوکراین، این نیروها که شمار آن‌ها به ۸ هزار و ۵۰۰ نفر می‌رسد، شامل یگان‌های تخصصی پهپادی، مهندسان و نیروهای مین‌روب هستند. این واحدها عمدتاً در منطقه کورسک مستقر شده‌اند و هدف از به‌کارگیری آن‌ها، آزاد کردن نیروهای رزمی روسیه برای اجرای عملیات‌های تهاجمی عنوان شده است.

تحلیل‌گران نظامی اوکراینی احتمال می‌دهند که مسکو در رایزنی‌های دیپلماتیک آینده با پیونگ‌یانگ، درخواست افزایش اعزام نیرو را مطرح کند. با این حال، مقامات کره شمالی ضمن تکذیب گزارش‌های مربوط به اعزام نیرو، این روایت‌ها را بی‌اساس خوانده‌اند. برآوردهای میدانی نشان می‌دهد که از اکتبر ۲۰۲۴ تاکنون، حدود ۲۵ هزار نیروی کره شمالی در روند چرخشی نیروهای روسیه مشارکت داشته‌اند.

علاوه بر نیروی انسانی، همکاری‌های تسلیحاتی دو کشور نیز گسترش یافته است. گفته می‌شود کره شمالی ده‌ها موشک بالستیک از مدل‌های KN-23 و KN-24 به روسیه تحویل داده و ده‌ها متخصص موشکی را برای پشتیبانی فنی به منطقه ورونژ اعزام کرده است. در مقابل، گزارش‌ها حاکی از آن است که پیونگ‌یانگ خواستار دریافت سامانه‌های پدافند هوایی اس-۴۰۰ شده و برخی سامانه‌های موشکی پانتسیر را نیز تحویل گرفته است. این تبادل تسلیحاتی در شرایطی صورت می‌گیرد که اوکراین با محدودیت در ذخایر سامانه‌های دفاعی پاتریوت مواجه است.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید




 آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آمریکا برای دومین بار مانع حضور عباس در مجمع عمومی سازمان ملل می‌شود

یک روزنامه عبری زبان نوشت دولت دونالد ترامپ قصد دارد برای دومین سال پیاپی از سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به نیویورک و سخنرانی او در مجمع عمومی سازمان ملل در اواخر سپتامبر جلوگیری کند.

 آمریکا تحریم‌ها علیه کوبا را تشدید کرد
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

آمریکا تحریم‌ها علیه کوبا را تشدید کرد

ایالات متحده تحریم‌ها علیه کوبا را تشدید کرد و سه مقام مرتبط با یک سازمان دولتی که روابط کوبا با فعالان همبستگی خارجی را ترویج می‌دهد، به همراه ۹ نهاد دولتی...

 مرگ هشت سرنشین در سانحه هوایی آلاسکا
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

مرگ هشت سرنشین در سانحه هوایی آلاسکا

اداره هوانوردی فدرال آمریکا از سقوط یک هواپیمای سبک در ایالت آلاسکا و جان‌باختن تمام سرنشینان آن خبر داد.

 ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

ترامپ مدعی محدودیت توان موشکی ایران شد

رئیس جمهور امریکا در گفت‌وگویی ادعا کرد که توانمندی ایران برای تولید موشک شدیدا محدود شده است.

 انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقال عمران‌خان از بیمارستان به زندان

سخنگوی حزب عمران خان امروز (جمعه) اعلام کرد که نخست وزیر سابق پاکستان پس از سپری کردن چند ساعت در بیمارستان و دریافت مراقبت‌های پزشکی، بار دیگر به زندان بازگردانده شده است.

 تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

تداوم حملات متجاوزانه رژیم اشغالگر به جنوب لبنان

جنگنده‌های رژیم اشغالگر بامداد امروز (جمعه) حملات متعددی به ارتفاعات «علی الطاهر» و اطراف «دوحه کفررمان» انجام دادند.