غلامرضا نژاد خالقی روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تیمهای ارزیاب هلال احمر، فرمانداری و همچنین نیروهای محلی پس از وقوع زلزله، مناطق اطراف محل حادثه را مورد ارزیابی قرار دادند و هیچ خسارتی تا این لحظه گزارش نشده است.
وی تاکید کرد: این زلزله در عمق زیاد و ۲۶ کیلومتری زمین اتفاق افناده است که معمولا زلزله های زیر پنج ریشتر در این عمق خسارتی ندارند.
زلزله ای به بزرگی ۴۰۱ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۱۳ و سه دقیقه و ۲۲ ثانیه امروز (سهشنبه) کهنوج در استان کرمان را لرزاند.
شهر کهنوج در فاصله ۳۲۰ کیلومتری جنوب مرکز استان کرمان قرار دارد. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر محمدباقر خرازی: تنها راه نجات ما ساخت بمب اتم و شلیک آن است! نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : چرا مردم در جهان امروز به آینده بدبیناند؟ تماشاخانه سورنا ؛ پهلوان نامدار سیستانی و قهرمان نبرد ایران و روم / مشهورترین فرمانده ایرانی و سرنوشت تلخی که داشت ۲۵ سال تلاش و عاشقی برای میراث فرهنگی ایران / این زن قلعه الموت را جهانی کرد فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران









