قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

بحران ناترازی برق در تهران؛ مصرف تابستانی به ۱۲۷۵۰ مگاوات رسید

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اشاره به ثبت مصرف ۱۲ هزار و ۷۵۰ مگاواتی برق در پیک تابستان، از ناترازی شدید میان تولید و مصرف در این استان خبر داد.
 بحران ناترازی برق در تهران؛ مصرف تابستانی به ۱۲۷۵۰ مگاوات رسید

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران اعلام کرد: مصرف برق این استان در پیک تابستان امسال به ۱۲ هزار و ۷۵۰ مگاوات رسید در حالی که حداکثر تولید داخل استان هفت تا هشت هزار مگاوات است.

به گزارش ایرنا، محمود محمودی روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران افزود: هیچ خدمتی اعم از آب، گاز، مخابرات و پمپاژ آب بدون برق امکان‌پذیر نیست و این صنعت در سه بخش تولید، انتقال و توزیع، وظیفه تامین پایدار انرژی را بر عهده دارد.

وی با اشاره به ناترازی برق در کشور یادآورشد: ظرفیت اسمی تولید شبکه‌های برق کشور ۱۰۰ تا ۱۰۵ هزار مگاوات است، اما حداکثر تولید عملی در اوج تابستان سال گذشته حدود ۶۸ هزار مگاوات بود.

محمودی با بیان اینکه امسال به دلیل خروج برخی واحدهای نیروگاهی، ظرفیت در دسترس حداقل چهار هزار مگاوات نسبت به سال گذشته کاهش یافته است، افزود: کشور امسال دست‌کم هشت هزار مگاوات نسبت به سال گذشته عقب‌تر است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با بیان اینکه این استان بیشترین بار صنعتی و بیشترین مصرف خانگی برق کشور را دارد، اظهار کرد: نیاز مصرفی این استان بین ۱۲ تا ۱۵ هزار مگاوات برآورد می‌شود در حالی که حداکثر تولید داخل استان هفت تا هشت هزار مگاوات است.

وی افزود: پایداری شبکه در تهران بیش از هر جای دیگری به شبکه سراسری وابسته است و اگر شبکه سراسری دچار اختلال شود، ناترازی در استان تهران بیش از سایر مناطق بروز می‌کند.

وی با تاکید بر نقش هوشمندسازی در مدیریت مصرف خاطرنشان کرد: در حال حاضر از نظر تعداد، ۲۱ درصد کنتورهای استان هوشمند شده‌اند، اما این تعداد حدود ۷۰ درصد از بار مصرفی شبکه را پوشش می‌دهد.

به گفته محمودی، از حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک خانگی استان، ۶۰۰ هزار مشترک تحت کنتور هوشمند قرار دارند و توسعه این سامانه‌ها امکان اعمال عادلانه مدیریت مصرف را فراهم می‌کند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اشاره به بهبود رفتار مصرفی مردم توضیح داد: رعایت الگوی مصرف مشترکان خانگی استان از ۷۷ درصد در سال گذشته به ۸۳.۵ درصد در سال جاری رسیده است.

وی افزود: فقط ۱۶.۵ درصد مشترکان پرمصرف، ۴۰ درصد برق بخش خانگی را مصرف می‌کنند که علت اصلی آن استفاده از کولرهای گازی با درجه حرارت ۱۸ درجه است.

محمودی با اشاره به فرهنگ نادرست سرمایش در کشور گفت: تفاوت دمای ۱۸ تا ۲۵ درجه در کولر گازی تا سه برابر و در دور کند و سریع کولر آبی تا دو برابر مصرف را تغییر می‌دهد.

وی یاداور شد: کل مصرف تابستانی کشور مصر با ۱۲۰ میلیون نفر جمعیت و اقلیم گرم‌تر، ۳۷ هزار مگاوات است که این رقم معادل مصرف سرمایشی ایران است.

وی با بیان اینکه الگوی مصرف معیار اصلی عبور از ناترازی است، خاطرنشان کرد: اگر کل مردم ایران دمای کولر گازی را روی ۲۵ درجه تنظیم و از روشن کردن هم‌زمان چند کولر پرهیز کنند، عملاً ناترازی برق کشور از بین خواهد رفت.

محمودی تاکید کرد: در استان تهران حدود ۴۰۰ مگاوات از مصرف مربوط به کولرهای گازی است بنابر این خاموش کردن آن‌ها ۳۰ درصد و کاهش دور کولر دست‌کم ۱۰ درصد معادل ۴۵۰ مگاوات صرفه‌جویی به همراه دارد.

مدیرعامل شکت توزیع نیروی برق استان تهران برنامه تعویض کولرهای آبی فرسوده را یکی از مهم‌ترین پروژه‌های سال جاری برشمرد و گفت: در این استان ظرفیت تعویض بیش از یک میلیون کولر آبی وجود دارد و پیش‌بینی می‌شود این اقدام بین ۵۰۰ تا یک‌هزار مگاوات از مصرف را جبران کند که معادل احداث یک نیروگاه هزار مگاواتی با سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری است.

وی یادآور شد: در قالب ماده ۴۶ برنامه هفتم توسعه، مشترکان با دریافت گواهی صرفه‌جویی می‌توانند از منافع این طرح بهره‌مند شوند و تعویض کولرها توسط شرکت‌های تامین‌کننده به‌صورت رایگان انجام می‌شود.

به گفته وی، تاکنون حدود هزار کولر در استان تعویض شده و این طرح در قالب نهضت ملی در حال گسترش است.

محمودی درباره مدیریت مصرف صنایع و ادارات اعلام کرد: بر اساس ماده ۴ قانون، در چهار ماه گرم سال، صنعت برق موظف به تامین برق مشترکان صنعتی نیست و صنایع بالای یک مگاوات باید از طریق نیروگاه اختصاصی، قرارداد دوجانبه یا بورس انرژی تامین برق کنند که تاکنون این ماده قانونی به‌طور کامل اجرا نشده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته برای ادارات گفت: ادارات باید ۳۰ درصد نسبت به مصرف سال گذشته کاهش مصرف داشته باشند و پس از ساعت اداری تا ۷۰ درصد بار خود را از مدار خارج کنند.

محمودی افزود: در صورت رعایت نکردن الگوی مصرف در ادارات، کنتورهای هوشمند به‌صورت خودکار برق آنها را قطع می‌کند که روز گذشته ۱۰ اداره به این شکل قطع شد.

وی در زمینه استفاده غیرقانونی از برق برای استخراج رمزارز اضافه کرد: در ۲ شهرک صنعتی شمس‌آباد و عباس‌آباد واحدهای ماینر شناسایی و برق آنها قطع شد و از زمان ابلاغ قانون جدید، ۲ تا سه مورد دیگر نیز شناسایی و با آن‌ها برخورد شده است.

محمودی با اشاره به حجم انشعابات غیرمجاز در استان تهران افزود: حدود سه میلیون اشتراک برق در استان تهران وجود دارد و در اطلس نصب‌شده ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز شناسایی شده، اما برآورد می‌شود این رقم دست‌کم ۲ برابر و بیش از ۱۰۰ هزار مورد باشد.

وی به اجرای طرح مهتاب اشاره کرد و گفت: در قالب طرح مدیریت هوشمند تلفات انرژی برق طی ۲ ماه گذشته ۱۶ هزار شمارشگر هوشمند برای این انشعابات نصب شده و این برخوردها ادامه خواهد یافت. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر شلیک آمریکا به کشتی "نقض کننده محاصره دریایی ایران" نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : شاهکار بتنی تادائو آندو؛ معرفی مرکز روبرتو گارزا سادا در مکزیک (+عکس) تماشاخانه پارتیا، افسانه «آن‌شیگائو»؛ سفر شاهزاده ایرانی به چین / سوغات او یک دین بود ساعت ۸:۱۵ ششم اوت ؛ هیروشیما / وقتی شهر در دیگ قیر می‌جوشید فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران



۵ ساعت قبل / سایت بورس 24

تأکید رئیس‌جمهور بر استمرار برق‌رسانی به صنایع در شرایط ناترازی انرژی | سازوکار جدید تأمین برق صنایع از بورس انرژی بررسی شد

بورس24 : رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید، خواستار رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع و اصلاح سازوکارهای اجرایی متناسب با ضرورت حفظ تولید و اشتغال شد.

جلسه بررسی آخرین وضعیت اجرای مصوبات تأمین برق صنایع عصر پنجشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاون اجرایی رئیس‌جمهور و معاونان وزارت نیرو برگزار شد.

در این جلسه، آخرین وضعیت اجرای هفت مصوبه پیشین در حوزه تأمین برق صنایع بررسی شد و میزان پیشرفت اقدامات، موانع اجرایی، چالش‌های موجود و عوامل مؤثر بر عدم تحقق کامل برخی مصوبات مورد ارزیابی قرار گرفت.تأکید دولت بر جلوگیری از توقف خطوط تولید

رئیس‌جمهور با تأکید بر اجرای کامل تصمیمات اتخاذشده، خواستار شناسایی دقیق دلایل عدم اجرای برخی مصوبات و ارائه راهکارهای عملیاتی برای رفع موانع شد.

پزشکیان اظهار کرد: باید مشخص شود چرا برخی مصوبات به‌صورت کامل اجرا نشده و چه سازوکارهایی می‌تواند برای رفع موانع و تضمین اجرای تصمیمات اتخاذشده به کار گرفته شود.

وی با اشاره به شرایط ناشی از ناترازی برق در کشور، این وضعیت را عاملی برای افزایش فشار بر صنعت برق دانست و گفت کارکنان صنعت برق به‌صورت شبانه‌روزی تلاش می‌کنند ضمن تأمین برق بخش خانگی و عمومی، امکان تأمین برق صنایع نیز فراهم شود تا چرخه تولید کشور دچار وقفه نشود.ضرورت اصلاح سازوکارها برای حمایت از تولید

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت ایجاد تعادل میان حمایت از تولید و حفظ پایداری صنعت برق گفت: اگر استمرار تولید و فعالیت صنعتی یک ضرورت حیاتی برای اقتصاد کشور است، سازوکارهای اجرایی نیز باید متناسب با این ضرورت اصلاح شود.

پزشکیان تأمین برق صنایع را نیازمند یک نگاه ملی دانست و اظهار کرد توقف تولید علاوه بر آسیب به بنگاه‌های اقتصادی، می‌تواند آثار مستقیمی بر اشتغال و معیشت نیروی کار داشته باشد.

وی همچنین مدیریت مصرف، کنترل بار، افزایش بهره‌وری انرژی و اصلاح الگوی مصرف را از الزامات همراهی صنایع با برنامه‌های مدیریت ناترازی برق عنوان کرد.بررسی روش‌های جدید تأمین برق صنایع

در ادامه این جلسه و در راستای رفع موانع اجرای مصوبات تأمین برق صنایع، مقرر شد سازوکار تأمین بخشی از برق مورد نیاز صنایع بزرگ از طریق خرید برق عرضه‌شده توسط وزارت نیرو در بورس انرژی با قیمت و شرایط اقتصادی مناسب مورد استفاده قرار گیرد و بخش باقی‌مانده نیاز برق این صنایع نیز از سوی وزارت نیرو تأمین شود.

همچنین مقرر شد موضوع انتقال بخشی از بار مصرفی صنایع از روزهای اوج مصرف به روز جمعه، با هدف مدیریت بار شبکه و کاهش فشار در دوره‌های اوج مصرف، در شورای عالی کار بررسی و تصمیم‌گیری شود.

بر اساس تصمیمات این جلسه، زمینه لازم برای استفاده صنایع از برق وارداتی نیز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های وزارت نیرو و پیش‌بینی حمایت‌های مورد نیاز فراهم خواهد شد.

همچنین به دستور رئیس‌جمهور مقرر شد روند اجرای هفت مصوبه مرتبط با تأمین برق صنایع به‌صورت مستمر و روزانه از سوی معاونت اجرایی رئیس‌جمهور پایش شود و گزارش‌های لازم درباره میزان پیشرفت، موانع و اقدامات انجام‌شده ارائه شود.


۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

توانیر: در جنگ ۴۰ روزه، بیش از ۲ هزار نقطه از شبکه برق مورد اصابت قرار گرفت

به گزارش هم‌میهن آنلاین، محمد اله‌داد - مدیرعامل شرکت توانیر- در گفت‌وگویی با تشریح آخرین وضعیت شبکه برق کشور در روزهای گرم سال، اظهار کرد: کشور دارای ظرفیت تولید بیش از ۱۰۰ هزار مگاوات برق، یک میلیون کیلومتر شبکه انتقال، فوق توزیع و بیش از ۹۰۰ هزار دستگاه ترانسفورماتور فعال است که ظرفیت بزرگی در منطقه محسوب می‌شود.  

اله‌داد افزود: از ابتدای سال جاری، با وجود شرایط سخت جنگ، تا بیستم اردیبهشت‌ماه محدودیتی برای مشترکان اعمال نشد و تا ۲۰ تیرماه نیز خاموشی خانگی نداشتیم.

وی با اشاره به خسارت‌های واردشده به شبکه برق در جریان جنگ اخیر اظهار کرد: از نهم اسفندماه که جنگ آغاز شد، شبکه گسترده برق کشور در هر نقطه‌ای که اصابت موشک یا پرتاب صورت گرفت، آسیب دید؛ به‌گونه‌ای که بیش از ۲۰۰۰ نقطه از شبکه، به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم مورد اصابت قرار گرفت.  

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید


۷ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

کاهش ۶۳ درصدی محدودیت‌های برق در شبکه عمومی/ناترازی همچنان چالش جدی

به گزارش اصلاحات نیوز؛

محمد اله‌داد در گفت‌وگویی با تشریح آخرین وضعیت شبکه برق کشور در روز‌های گرم سال، اظهار کرد: کشور دارای ظرفیت تولید بیش از ۱۰۰ هزار مگاوات برق، یک میلیون کیلومتر شبکه انتقال، فوق توزیع و بیش از ۹۰۰ هزار دستگاه ترانسفورماتور فعال است که ظرفیت بزرگی در منطقه محسوب می‌شود.

اله‌داد افزود: از ابتدای سال جاری، با وجود شرایط سخت جنگ، تا بیستم اردیبهشت‌ماه محدودیتی برای مشترکان اعمال نشد و تا ۲۰ تیرماه نیز خاموشی خانگی نداشتیم.

وی با اشاره به خسارت‌های واردشده به شبکه برق در جریان جنگ اخیر اظهار کرد: از نهم اسفندماه که جنگ آغاز شد، شبکه گسترده برق کشور در هر نقطه‌ای که اصابت موشک یا پرتاب صورت گرفت، آسیب دید؛ به‌گونه‌ای که بیش از ۲۰۰۰ نقطه از شبکه، به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم مورد اصابت قرار گرفت.

نیرو‌های متخصص و مجموعه صنعت برق با وجود شرایط دشوار، شبکه را در همان روز‌های سخت و در شرایط نه جنگ و نه صلح تا حد امکان ترمیم کردند و خطوط اصلی، خطوط انتقال و خطوط رینگ شبکه را به شرایط آماده بهره‌برداری رساندند.

مدیرعامل شرکت توانیر ادامه داد: ۴۵۰۰ مگاوات از نیروگاه‌های خصوصی، پتروشیمی‌ها و فولاد به‌طور مستقیم مورد اصابت قرار گرفت و حدود ۳۰۰۰ مگاوات از نیروگاه‌های دولتی نیز آسیب دید. نیروگاه‌های بخش دولتی در مدت کوتاهی ترمیم شدند، چرا که آماده‌سازی شبکه برای دوره گرم سال ضروری بود، اما بخشی از نیروگاه‌های خصوصی همچنان به مدار بازنگشته‌اند.

ترمیم شبکه برق با وجود خسارت‌های جنگ

اله‌داد با اشاره به تلاش کارکنان صنعت برق برای حفظ پایداری شبکه گفت: نیرو‌های متخصص و مجموعه صنعت برق با وجود شرایط دشوار، شبکه را در همان روز‌های سخت و در شرایط نه جنگ و نه صلح تا حد امکان ترمیم کردند و خطوط اصلی، خطوط انتقال و خطوط رینگ شبکه را به شرایط آماده بهره‌برداری رساندند.

وی افزود: حتی در تیرماه، با اصابت به تونل‌ها و پل‌ها در منطقه کهرستان و پل الله‌اکبر هرمز، شبکه برق نیز آسیب دید. کارکنان صنعت برق در دمای بالای ۴۵ درجه به فعالیت خود ادامه دادند و تعدادی از آنها هنگام کار روی دکل‌ها یا پای دکل‌ها با مشکلاتی از جمله خونریزی بینی و گرمازدگی مواجه شدند.

مدیرعامل توانیر با قدردانی از کارکنان صنعت برق اظهار کرد: تلاش نیرو‌های صنعت برق موجب شد پایداری و تاب‌آوری شبکه در این شرایط حفظ شود.

وی همچنین از همکاری مردم در مدیریت مصرف برق قدردانی کرد و گفت: همکاری مردم در دوره جنگ و همچنین در دوره گرم سال، نقش مهمی در مدیریت مصرف داشت. در دوره جنگ، کاهش مصرف به ما فرصت داد نیروگاه‌ها را تعمیر کنیم و در دوره گرم سال نیز همکاری مردم در مدیریت مصرف بسیار مؤثر بود.

اله‌داد ادامه داد: ضمن عذرخواهی بابت محدودیت‌هایی که در ماه اخیر برای مشترکان اعمال شد، همکاری مردم موجب شد شرایط امسال به‌مراتب بهتر از سال گذشته باشد. سال قبل محدودیت‌ها از ۱۶ فروردین آغاز شد، اما امسال از ۲۰ تیرماه شروع شد. میزان برقی که به صنایع اختصاص داده شد حداقل ۱۷ درصد بیشتر از سال گذشته بوده و خاموشی‌ها و محدودیت‌های اعمال‌شده در شبکه عمومی نیز تا امروز ۶۳ درصد کمتر از سال گذشته بوده است. ناترازی ناشی از کسری تولید و مازاد مصرف است و جبران آن به دو محور افزایش تولید و کاهش مصرف نیاز دارد.

هشت شهید صنعت برق در جنگ اخیر

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان اینکه شرایط موجود مطلوب و مورد قبول این مجموعه نیست، گفت: با وجود شرایط جنگ و گرمای سال و محدودیت‌های موجود، کارکنان صنعت برق حداکثر تلاش خود را برای تأمین برق و حفظ پایداری شبکه به کار گرفتند.

وی افزود: در جنگ تحمیلی اخیر، هشت نفر از کارکنان صنعت برق به شهادت رسیدند. این افراد در حین خدمت، در ساختمان‌هایی که مورد اصابت قرار گرفتند یا در جریان مأموریت‌های خود به شهادت رسیدند.

اله‌داد با اشاره به شهید سعید جلالی اظهار کرد: این شهید هنگام انجام مأموریت روی تیربرق قرار داشت و در منطقه‌ای حضور داشت که احتمال می‌رفت برای دومین بار مورد اصابت قرار گیرد. این شهدا انگیزه و انرژی مضاعفی به کارکنان صنعت برق دادند تا در این دوره سخت، خدمت‌رسانی را ادامه دهند و به افزایش تاب‌آوری کشور کمک کنند.

ناترازی برق از ۱۷ هزار مگاوات به زیر ۱۰ هزار مگاوات رسید

اله‌داد درباره زمان پایان خاموشی‌های تابستانی گفت: در سال‌های گذشته ناترازی برق بین تولید و مصرف به ۱۷ و ۱۸ هزار مگاوات نیز رسیده بود. ناترازی ناشی از کسری تولید و مازاد مصرف است و جبران آن به دو محور افزایش تولید و کاهش مصرف نیاز دارد.

وی افزود: در بخش افزایش تولید، حدود ۳۰۰۰ مگاوات نسبت به سال گذشته به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی اضافه شده است. همچنین در هفته جاری ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر و عمدتاً خورشیدی به ۵۶۰۰ مگاوات رسید که تقریباً یک رکورد چهار برابری نسبت به مجموع ظرفیت موجود پیش از دولت چهاردهم است. در کنار افزایش تولید، کاهش مصرف نیز اهمیت زیادی دارد. امسال برای دومین سال متوالی شاهد سه درصد کاهش مصرف بودیم.

وی گفت: مصرف برق نسبت به سال ۱۴۰۳، ۸ درصد درصد رشد داشته است، اما این روند صعودی شدید با همکاری مردم مهار شد. مردم با توجه به شرایط گرم کشور، جنگ و ضرورت حفظ پایداری زیرساخت‌های حیاتی، همکاری مناسبی در مدیریت مصرف داشتند. برق زیرساخت همه زیرساخت‌هاست و علاوه بر روشنایی، پمپاژ آب، فعالیت صنایع، آسانسورها، سوخت‌رسانی، خدمات درمانی، امنیتی و بسیاری از خدمات دیگر به برق وابسته است.

وی افزود: همکاری مردم موجب شد مصرف برق سه درصد کاهش پیدا کند و در نتیجه ناترازی برق کشور اکنون به زیر ۱۰ هزار مگاوات رسیده است.

افزایش دما و مصرف سرمایشی؛ چالش اصلی شبکه

مدیرعامل شرکت توانیر با تأکید بر اینکه کاهش ناترازی به معنای صفر شدن آن نیست، گفت: ناترازی زیر ۱۰ هزار مگاوات همچنان رقم قابل توجهی است. کشور در شرایط محاصره مرزی قرار دارد و در حوزه توسعه انرژی‌های خورشیدی، با وجود ظرفیت تولید داخلی، همچنان به واردات نیاز داریم.

در برخی روز‌ها از میان ۱۵ شهر گرم جهان، ۱۲ شهر در ایران قرار داشت که تنها محدود به جنوب و غرب کشور نبود.

وی ادامه داد: برخی محدودیت‌ها موجب شد سرعت اجرای برنامه‌ها در حوزه‌هایی مانند هوشمندسازی و نصب کنترل‌های هوشمند کاهش یابد. هدف‌گذاری ما برای پایان تابستان امسال نصب ۹ میلیون کنتور بود که تاکنون به ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار کنتور رسیده‌ایم.

اله‌داد با اشاره به محدودیت نیروگاه‌های برق‌آبی اظهار کرد: در مدت گذشته استفاده زیادی از مخازن نیروگاه‌های برق‌آبی انجام شد و از سوی دیگر، در برخی روز‌ها میانگین دما یک‌ونیم درجه نسبت به سال گذشته افزایش یافت.

وی افزود: در برخی روز‌ها از میان ۱۵ شهر گرم جهان، ۱۲ شهر در ایران قرار داشت. افزایش دما تنها محدود به جنوب و غرب کشور نبود و شهر‌هایی مانند لار در جنوب فارس، کهنوج در کرمان، قم و مهران در ایلام نیز گرمای شدیدی را تجربه کردند. افزایش دما در مناطق مختلف کشور به‌طور طبیعی موجب افزایش مصرف برق می‌شود.

مدیرعامل توانیر گفت: میزان مصرف برق برای جمعیت ۸۵ میلیون نفری کشور، مصرف غیرمتعارفی است. مصرف برق صرفاً در بخش سرمایشی، یعنی میزان مصرف اضافه‌شده در تابستان برای تأمین سرمایش، بیش از پیک بار کشور‌های پاکستان و مصر است.

استخراج رمزارز و مصرف غیرمجاز برق

اله‌داد با اشاره به عوامل مؤثر بر رشد مصرف برق اظهار کرد: رشد هشت درصدی مصرف ناشی از افزایش تولید یا رشد GDP کشور نیست و بخش قابل توجهی از آن در حوزه‌های غیرمولد، سرمایشی و مصارف غیرمجاز اتفاق می‌افتد.

وی ادامه داد: مصرف غیرمجاز در باغ‌ویلا‌ها و مناطق خوش‌نشین، سکونتگاه‌های غیرمجاز و همچنین فعالیت برخی افراد سودجو در زمینه استخراج رمزارز، بخشی از مصرف مازاد شبکه را تشکیل می‌دهد.




 بازار نفت در واکنش به اظهارات ترامپ صعودی شد
۱۰ ساعت قبل / روزنامه تعادل

بازار نفت در واکنش به اظهارات ترامپ صعودی شد

به گزارش ایرنا، قیمت آتی نفت خام برنت دریای شمال در معاملات ساعات اخیر بازار‌های آسیا، ۱.۵۹ درصد افزایش یافت و به ۹۳.۰۸ دلار در هر بشکه رسید. قیمت آتی نفت وس...

 آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است
۱۴ ساعت قبل / سایت اقتصاد 120

آمریکا در حال آماده شدن برای جنگ فراگیر با ایران در آبان یا آذر است

هدف آمریکا اینست که با دیپلماسی اجبار، ایران را مجبور به توافق کند.

 یک قدم نزدیک‌تر به فروش سریع و مطمئن خودرو
۱۶ ساعت قبل / سایت توسعه برند

یک قدم نزدیک‌تر به فروش سریع و مطمئن خودرو

فروش خودرو برای بسیاری از مالکان، فقط پیدا کردن یک خریدار نیست؛ از تعیین قیمت مناسب و پاسخ‌گویی به تماس‌های متعدد گرفته تا کارشناسی، مذاکره، تنظیم قرارداد و انجام مراحل انتقال، هر بخش می‌تواند زمان و انرژی زیادی از فروشنده بگیرد. خودرو۴۵ با هدف ساده‌تر کردن این مسیر، شبکه شعب خود را در نقاط مختلف کشور توسعه داده است. در همین راستا، هفتاد و پنجمین شعبه خودرو۴۵ در خیابان دولت تهران طی مراسمی رسمی افتتاح شد.

 اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت میوه اعلام شد.

 شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط جدید فروش اقساطی اطلس در بازار+ جدول مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ اطلس به‌عنوان یکی از جدیدترین محصولات سایپا، با طراحی به‌روزتر، امکانات رفاهی بیشتر و مشخصات فنی ارتقایافته نسبت به خانواده کوییک، ت...

 امضای اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی
۱۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

امضای اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی

در راستای اجرای حکم دادسرای جرائم اقتصادی اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی امضا شد.