قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

پیام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر به مناسبت روز خبرنگار: «رسانه»، سنگر نخست آگاهی‌بخشی در پیشگیری از اعتیاد است

خبرنگاران، وجدان بیدار جامعه و زبان گویای مردم هستند. آنان با روایت صادقانه واقعیت‌ها، افزایش سرمایه اجتماعی، تقویت اعتماد عمومی و ترویج فرهنگ مسئولیت‌پذیری،...
 پیام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر به مناسبت روز خبرنگار: «رسانه»، سنگر نخست آگاهی‌بخشی در پیشگیری از اعتیاد است

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر ضمن تبریک فرارسیدن روز خبرنگار گفت: رسانه، سنگر نخست آگاهی‌بخشی در پیشگیری از اعتیاد است.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دکتر حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در پیامی فرارسیدن روز خبرنگار را به تمام خبرنگاران، اصحاب، مدیران و فعالان حوزه رسانه تبریک گفت.

در این پیام آمده است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ»

هفدهم مرداد، سالروز شهادت خبرنگار متعهد، شهید محمود صارمی، یادآور عظمت رسالتی است که بر دوش خبرنگاران و اصحاب رسانه قرار دارد؛ رسالتی که با حقیقت‌جویی، مسئولیت‌پذیری، شجاعت و تعهد به منافع ملی معنا می‌یابد. این روز، فرصتی ارزشمند برای ادای احترام به همه خبرنگاران آزاده و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام عرصه رسانه است؛ بزرگ‌مردان و زنانی که در راه روشنگری، دفاع از حقیقت و آگاهی‌بخشی، جان خویش را فدای آرمان‌های بلند انسانی و اسلامی کردند و نام خود را در تاریخ این سرزمین جاودانه ساختند.

خبرنگاران، وجدان بیدار جامعه و زبان گویای مردم هستند. آنان با روایت صادقانه واقعیت‌ها، افزایش سرمایه اجتماعی، تقویت اعتماد عمومی و ترویج فرهنگ مسئولیت‌پذیری، نقش بی‌بدیلی در پیشرفت، امنیت و آرامش جامعه ایفا می‌کنند.

رسانه‌های مسئول و حرفه‌ای، نه‌تنها منعکس‌کننده رویدادها، بلکه جریان‌سازان فرهنگی، اجتماعی و امیدآفرینان جامعه‌اند و می‌توانند با آگاهی‌بخشی و اقناع افکار عمومی، زمینه‌ساز مشارکت همگانی در حل مسائل و آسیب‌های اجتماعی باشند.

در حوزه مبارزه با مواد مخدر، نقش خبرنگاران و اصحاب رسانه، نقشی راهبردی و تعیین‌کننده است. امروز که سوداگران مرگ با بهره‌گیری از شیوه‌های نوین، فضای مجازی و شبکه‌های پیچیده، سلامت نسل جوان و بنیان خانواده را هدف قرار داده‌اند، جهاد رسانه‌ای برای ارتقای سواد عمومی، تبیین واقعیت‌ها، اصلاح باورهای نادرست، معرفی راهکارهای پیشگیری، امیدآفرینی، مقابله با عادی‌سازی مصرف مواد و مطالبه‌گری مسئولانه، بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد.

بی‌تردید، پیشگیری از اعتیاد، تنها با اقدامات انتظامی، قضائی و درمانی محقق نخواهد شد؛ بلکه نیازمند شکل‌گیری یک نهضت فراگیر فرهنگی و اجتماعی است که رسانه‌ها و خبرنگاران، پرچم‌داران آن به شمار می‌روند. هر گزارش آگاهی‌بخش، هر روایت امیدآفرین از رهایی و بازگشت به زندگی، هر گفت‌وگوی تخصصی و هر قلم متعهد، می‌تواند چراغی برای پیشگیری از گرفتار شدن یک نوجوان، یک جوان یا یک خانواده در دام اعتیاد باشد و این، رسالتی بزرگ و ماندگار است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی و تمامی شهدای والامقام عرصه رسانه، فرارسیدن روز خبرنگار را به همه خبرنگاران، عکاسان خبری، مدیران رسانه، فعالان فضای مجازی و اصحاب قلم، به‌ویژه خبرنگارانی که با دغدغه‌مندی در مسیر پیشگیری از اعتیاد، مقابله با مواد مخدر و کاهش آسیب‌های اجتماعی تلاش می‌کنند، صمیمانه تبریک عرض می‌کنم و از همت، مسئولیت‌پذیری و خدمات ارزشمند آنان صمیمانه قدردانی می‌نمایم.

امیدوارم با تداوم همدلی و همکاری میان رسانه‌ها، نخبگان، سازمان‌های مردم‌نهاد و دستگاه‌های مسئول، بتوانیم با ارتقای آگاهی عمومی، تقویت سرمایه اجتماعی و گسترش فرهنگ پیشگیری، گام‌های مؤثرتری در مسیر صیانت از سلامت جامعه، امنیت اجتماعی و آینده روشن فرزندان این مرز و بوم برداریم. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر «تجرد قطعی»، انتخابی جدید برای سبک زندگی نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : پیام تسلیت معاون وزیر فرهنگ در پی درگذشت استاد ابوالقاسم قاسم‌زاده تماشاخانه ساعت ۸:۱۵ ششم اوت ؛ هیروشیما / وقتی شهر در دیگ قیر می‌جوشید محمدباقر خرازی کیست؟روحانی جنجالی با ادعاها و ایده‌های تخیلی فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران



۹ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

تأکید ساترا بر صلاحیت قانونی خود برای صدور مجوز رسانه‌های فراگیر

به گزارش شهرآرانیوز، عباس سیاح‌طاهری، معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا)، با تأکید بر تداوم روال موجود در صدور مجوز رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر، اعلام کرد که مرجع تخصصی تنظیم‌گری و صدور مجوز این رسانه‌ها ساترا است.

سیاح‌طاهری با استناد به اصل ۱۷۵ قانون اساسی، نظریه تفسیری شورای نگهبان، مصوبات شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر مقررات لازم‌الاجرا، گفت تنظیم‌گری، صدور مجوز، نظارت و حمایت از رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی در صلاحیت ساترا قرار دارد.

وی افزود رسانه‌های فعال در این حوزه، مطابق روال جاری، درخواست صدور مجوز خود را از طریق درگاه ملی مجوز‌های کشور ثبت می‌کنند و فرآیند تخصصی بررسی و صدور مجوز آنها توسط ساترا انجام می‌شود؛ روالی که به گفته او طی سال‌های گذشته به‌صورت مستمر برقرار بوده و مرجع آن تغییری نکرده است.

معاون کاربران و تنظیم‌گری اجتماعی ساترا با اشاره به ضرورت رعایت حدود اختیارات دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: در نظام حقوق عمومی، هیچ دستگاهی نمی‌تواند خارج از حدود اختیارات خود، وظایف و اختیارات دستگاه دیگری را اعمال یا برای آن تعیین تکلیف کند.

به گفته سیاح‌طاهری، رعایت این اصل می‌تواند به تأمین امنیت حقوقی فعالان رسانه‌ای، جلوگیری از موازی‌کاری و حفظ انسجام نظام تنظیم‌گری کشور کمک کند.

ساترا همچنین از فعالان حوزه صوت و تصویر فراگیر خواسته است همچون سال‌های گذشته، درخواست مجوز خود را از طریق درگاه ملی مجوز‌های کشور آغاز کنند و تأکید کرده است که مرجع تخصصی رسیدگی و صدور مجوز در این فرآیند، ساترا است.

سیاح‌طاهری در پایان از ادارات زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست در اطلاع‌رسانی‌های مرتبط با رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر، مرجع اصلی صدور مجوز و تنظیم‌گری این حوزه را مطابق تقسیم کار صورت‌گرفته در مراجع رسمی کشور مدنظر قرار دهند و از ورود به حوزه صلاحیت اختصاصی سایر دستگاه‌ها خودداری کنند.

منبع: فرهیختگان

در ادامه حتما بخوانید سریال «خون‌مردگی» با حضور امیر مقاره از روبیکا پخش خواهد شد + بازیگران


۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

ویژه‌نامه «آقای ایران» همزمان با چهلم رهبر شهید منتشر شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، ویژه‌نامه «آقای ایران» در قالب مجموعه‌ای از گفت‌وگوها، یادداشت‌ها و گفتارهای چهره‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور، به بررسی ابعاد مختلف اندیشه، دیدگاه و منظومه فکری رهبر شهید پرداخته است.

این ویژه‌نامه همزمان با چهلمین روز تشییع و تدفین رهبر شهید ایران منتشر شد.

در بخش «سیدعلی خامنه‌ای و مردم»، چهره‌هایی همچون محمدرضا زائری، علی کمیلی، احمد عبدالرحیمی، تینا امین و محمدحسین خلیلیان به بررسی نگاه ایشان به مردم و جایگاه آنان پرداخته‌اند.

همچنین محورهای «فرهنگ» و «زبان فارسی» با مطالبی از عبدالحسین خسروپناه، منوچهر محمدی، اصغر پورمحمدی، یوسف‌علی میرشکاک، محمدرضا سنگری، علی‌محمد مؤدب و فاطمه عظیمی‌فرد همراه شده است.

در بخش‌های «هویت» و «تاریخ» نیز آثاری از هدایت‌الله بهبودی، مسعود رضایی، مهدی حجت، سیدحسین شهرستانی، محسن مؤمنی شریف و مهران کریمی منتشر شده و موضوع «تمامیت ارضی و قدرت دفاعی» نیز با مطالبی از اسحاق جهانگیری، حبیب‌الله سیاری، اسماعیل کوثری، کاظم انبارلویی و عبدالله گنجی مورد بررسی قرار گرفته است.

این ویژه‌نامه همچنین در بخش «طبیعت» یادداشتی از معصومه ابتکار با عنوان «دغدغه سبز آقای ایران» و در بخش «آینده» مطالبی از مرضیه وحید دستجردی، محمدرضا مخبر دزفولی، مریم اردبیلی و محمدحسین صفارهرندی را شامل می‌شود.

سرمقاله این ویژه‌نامه نیز با عنوان «مرزداری از ساحت آقای ایران» به قلم محمدرضا جوان‌آراسته، مدیرمسئول نشریه، منتشر شده است.




 دزدی هنری در سالزبورگ
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

دزدی هنری در سالزبورگ

نمایش بزرگداشت دویست وهفتادمین سالگرد تولد ولفگانگ آمادئوس موتزارت در شهر زادگاهش، سالزبورگ با یک سرقت گسترده به‌طور جدی خراب شد.

 ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟
۱۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ماجرای یافته‌های جدید در «کاخ جهان‌نما» چیست؟

سرپرست اداره‌کل حفظ، احیا و مرمت بناها و محوطه‌های تاریخی با تاکید بر اینکه یافته‌های اخیر در جبهه جنوبی کاخ جهان‌نما براساس اسناد، نقشه‌ها و عکس‌های تاریخی است، گفت: این عملیات غافلگیرکننده نیست و تمام اقدامات با اشراف کامل بر نقشه‌ها و مستندات تاریخی انجام می‌شود.

 غفلت از دین؛ دومین اشتباه بزرگ مصدق که زمینه‌ساز کودتای 28 مرداد شد - تسنیم
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

غفلت از دین؛ دومین اشتباه بزرگ مصدق که زمینه‌ساز کودتای 28 مرداد شد - تسنیم

جامعه شناس سیاسی درباره کودتا 28 مرداد گفت: نادیده گرفتن نقش دین و مذهب یکی از اشتباهات مصدق است.

 تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
۲۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

در روزهای پایانی این هفته که مصادف با شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) است، «انتظار»، «پروژه ۷۴۹»، «سقوط در یخ»، «۸۸»، «تحقیقات جنایی پنجشنبه ها»، «ماموریت مادر دختری»، «بازی سرنوشت»، «دیپلو داینا»، «فرمانروای آب»، «گوتیا» و «مورو در برابر سولو» فیلم های جدیدی هستند که از شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.

 کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان

استوری نورا هاشمی فرزند مهدی هاشمی و گلاب آدینه، در نکوهش ملیکا پارسادوست، شاکی پرونده پژمان جمشیدی در ساعات اخیر مورد توجه قرار گرفته است.

 نمی‌توانیم بگوییم چه کسی در تئاتر باشد و چه کسی نباشد! | مجموعه رسانه ای صبا
۸ دقیقه قبل / سایت صبانیوز

نمی‌توانیم بگوییم چه کسی در تئاتر باشد و چه کسی نباشد! | مجموعه رسانه ای صبا

فرزانه سعادتی/صبا، در سال‌های اخیر، صحنه تئاتر ایران بیش از گذشته شاهد حضور بازیگران شناخته‌شده سینما و تلویزیون بوده است؛ چهره‌هایی که گاهی با سابقه طولانی در سینما و تلویزیون وارد تئاتر می‌شوند و گاهی نیز پس از سال‌ها دوری از صحنه، حضور خود را با یک نمایش تازه از سر می‌گیرند. این روند اگرچه