قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۶/۰۸

اینترنت ماهواره ای ایلان ماسک به امارات رسید

امارات: ارائه خدمات پیشرفته اینترنت ماهواره‌ای می‌تواند گزینه‌های اتصال را گسترش داده و به افزایش تاب‌آوری شبکه‌ها و تداوم فعالیت‌های اقتصادی کمک کند.
 اینترنت ماهواره ای ایلان ماسک به امارات رسید

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

امارات به «استارلینک» مجوز ۱۰ ساله ارائه اینترنت ماهواره‌ای داد.

به گزارش عصرایران، سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و دولت دیجیتال امارات متحده عربی اعلام کرد که به شرکت «خدمات ارتباطات ماهواره‌ای استارلینک » مجوز عمومی خدمات فضایی برای مدت ۱۰ سال اعطا کرده است.

برای اینترنت استارلینک، یک دیش و یک دستگاه گیرنده استفاده و اینترنت از ماهواره ها دریافت می شود.

بر اساس این مجوز، استارلینک می‌تواند شبکه عمومی ارتباطات ماهواره‌ای خود را در امارات ایجاد، راه‌اندازی و مدیریت کند و خدمات اینترنت پهن‌باند ماهواره‌ای ارائه دهد.

استارلینک نام شرکت آمریکایی ارائه کننده اینترنت ماهواره ای است که توسط ایلان ماسک کارآفرین آمریکایی و ثروتمندترین فرد جهان ، تاسیس و مدیریت می شود. استارلینک تحت مالکیت شرکت فضایی اسپیس ایکس است.

استارلینک قبل از این هم در عراق مجوز گرفت و فعالیت خود را شروع کرد. …




دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - 21 September 2026