قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

ادعای ترامپ: مذاکرات با ایران از بعدازظهر دوشنبه آغاز می شود

رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد که ممکن است توافقی در مورد مدیریت تنگه هرمز صورت گیرد و توافقی در مورد خلع سلاح هسته‌ای ایران حاصل خواهد شد.
 ادعای ترامپ: مذاکرات با ایران از بعدازظهر دوشنبه آغاز می شود

رئیس جمهوری آمریکا ضمن توجیه عقب نشینی اخیر خود درمورد تهدید ایران مدعی شد که مذاکرات با ایران از روز دوشنبه آغاز خواهد شد.

به گزارش فارس از الجزیره انگلیسی، دونالد ترامپ روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران در هواپیمای ریاست جمهوری موسوم به ایرفورس وان ادعا کرد: «ما با آنها مذاکره خواهیم کرد. این مذاکره بعد از ظهر دوشنبه شروع می‌شود و خواهیم دید که چگونه پیش می‌رود.»

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پس از عقب نشینی از صدور دستور حمله به ایران در اظهاراتی مدعی شد، «از سوی عربستان سعودی، امارات، قطر و حتی ایران! از من خواسته شد که حملات را متوقف کنم. قرار بود حمله‌ای بسیار گسترده انجام شود.

وی با طرح این ادعاها افزود، وقتی متحدان درخواست می‌کنند که حمله متوقف شود، باید بگویی: "بسیار خب، ببینیم چه می‌شود." متحدان معتقدند که توافقی در راه است. درباره تنگه هرمز توافقی وجود دارد و درباره موضوع هسته‌ای نیز توافقی حاصل خواهد شد.»

خبرنگاری از او پرسید درباره ایران، حالا چه اتفاقی خواهد افتاد؟ ترامپ پاسخ داد، «ما در حال مذاکره با آنها هستیم. این مذاکرات از بعدازظهر دوشنبه آغاز می‌شود. اگر به نتیجه برسد، جان افراد زیادی را نجات خواهد داد.»

او در ادامه گفت، «گروهی هستند که دوست دارند من این حمله را انجام دهم؛ فقط حمله کنم. در مقابل، گروه دیگری هم هستند که نمی‌خواهند چنین کاری انجام دهم.»

ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا ایران برای رسیدن به توافق مهلت مشخصی دارد؟ نیز گفت، «خواهیم دید. من به دنبال کشتن مردم نیستم.»

ترامپ همچنین ادعا کرد: «از ولیعهد عربستان سعودی پرسیدم: "ترجیح می‌دهید ما چه کاری انجام دهیم؟" او پاسخ داد: "ما توافق را به حمله ترجیح می‌دهیم."»

ترامپ با تکرار ادعاهای تهدیدآمیز خود علیه ایران ادامه داد: «این می‌توانست بزرگترین حمله از زمان جنگ جهانی دوم باشد. ما خواهیم دید که آیا می‌توانیم به توافق برسیم یا نه.»

رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد که ممکن است توافقی در مورد مدیریت تنگه هرمز صورت گیرد و توافقی در مورد خلع سلاح هسته‌ای ایران حاصل خواهد شد. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر کدام کشورها بیشترین سهم آب شیرین را …



 روز ۱۷۶ جنگ | ترامپ: ۱۰۰۰ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت کردیم | حملات شدید اسرائیل به لبنان | رایزنی عراقچی با مقامات پاکستان و مصر
۳۴ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

روز ۱۷۶ جنگ | ترامپ: ۱۰۰۰ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت کردیم | حملات شدید اسرائیل به لبنان | رایزنی عراقچی با مقامات پاکستان و مصر

وزیر امور خارجه ایران یا فرمانده ارتش پاکستان و وزیر خارجه مصر تلفنی گفت‌وگو کرد.

 بازداشت پسربچه پنج‌ساله دیگری توسط ماموران مهاجرتی آمریکا
۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

بازداشت پسربچه پنج‌ساله دیگری توسط ماموران مهاجرتی آمریکا

یک پسربچه پنج‌ساله آمریکای لاتین‌تبار که قرار بود برای شرکت در مسابقه فوتبال به زمین بازی برود، در پی توقف خودروی پدرش در آستین تگزاس، توسط ماموران مهاجرتی آمریکا بازداشت و همراه با پدرش به یک مرکز نگهداری خانواده‌ها منتقل شده؛ روایتی که بار دیگر سیاست مهاجرتی دولت دونالد ترامپ و نحوه برخورد ماموران با کودکان را زیر ذره‌بین برده است.

 زنگ خطر برای انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / ترامپ متهم به تلاش برای اثرگذاری بر نتیجه انتخابات شد / نگرانی‌ها در واشنگتن بالا گرفت
۶ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

زنگ خطر برای انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / ترامپ متهم به تلاش برای اثرگذاری بر نتیجه انتخابات شد / نگرانی‌ها در واشنگتن بالا گرفت

اقدامات مداخله‌جویانه رئیس جمهور آمریکا محققان قانون اساسی و کارشناسان دموکراسی را در آمریکا درباره انتخابات میان‌دوره‌ای امسال نگران کرده است.

 هشدار رسانه آمریکایی درباره احتمال وقوع غافلگیری اکتبری برای ترامپ توسط ایران
۶ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

هشدار رسانه آمریکایی درباره احتمال وقوع غافلگیری اکتبری برای ترامپ توسط ایران

واشنگتن‌پست در گزارشی نوشت: ایران همچنان توان و انگیزه لازم برای انجام حمله‌ای پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا را دارد و ممکن است در هفته‌های منتهی به انتخابات، اقدام غافلگیرکننده‌ای انجام دهد.

 صحبت های ترامپ چیزی جز خالی بندی نیست/ بیش از ۹۰ درصد جنگ آمریکا با ایران یک جنگ روانی بود + فیلم
۷ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

صحبت های ترامپ چیزی جز خالی بندی نیست/ بیش از ۹۰ درصد جنگ آمریکا با ایران یک جنگ روانی بود + فیلم

دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد جنگ آمریکا با ایران جنگ روانی بوده است، گفت: همه دنیا متوجه شده‌اند که بسیاری از اظهارات و تهدیدهای تر...



سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت خبرفوری

خزر در گرو رضایت همسایگان؟ هشدار یک کارشناس درباره تبعات پذیرش رژیم حقوقی خزر

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم
سایت جوان آنلاین

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج: قدرت موشکی باید پشتوانه‌ای به نام حفظ وحدت و انسجام ملی داشته باشد. دشمن به‌سمت محاصره دریایی رفت و تصور کرد می‌تواند ملت ایران...