قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

حمله پهپادی به کشتی تجاری ترکیه در دریای سیاه

گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که در این حادثه، تعدادی از خدمه کشتی دچار مجروحیت شده‌اند.
 حمله پهپادی به کشتی تجاری ترکیه در دریای سیاه

 خبرگزاری ریا نووستی روسیه از وقوع یک حمله پهپادی به کشتی تجاری ترکیه در آب‌های دریای سیاه خبر داد که منجر به بروز تلفات انسانی شده است.

به گزارش تسنیم؛ این کشتی که حامل محموله میوه و تره‌بار بود، در حین حرکت در دریای سیاه هدف حمله یک پهپاد ناشناس قرار گرفت.

گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که در این حادثه، تعدادی از خدمه کشتی دچار مجروحیت شده‌اند. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر تنگه ای که استراتژیک نخواهد ماند نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : خاموشی‌ها چه زمانی برای همیشه به پایان میرسد؟ تماشاخانه سورنا ؛ پهلوان نام‌دار سیستانی و قهرمان نبرد ایران و روم / مشهورترین فرمانده ایرانی و سرنوشت تلخی که داشت ۲۵ سال تلاش و عاشقی برای میراث فرهنگی ایران / این زن قلعه الموت را جهانی کرد فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران



۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

حمله پهپادی روسیه به زادگاه زلنسکی 14 کشته و 120 زخمی بر جای گذاشت

نورنیوز-گروه بین الملل:  اولکساندر هانژا فرماندار این منطقه گفت که ۲۲ کودک در میان زخمی‌ها هستند و «۲۹ نفر از جمله پنج کودک در وضعیت وخیمی قرار دارند.»

کریوی ریه زادگاه ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین است. زلنسکی این حمله را «نفرت‌انگیز» خواند و گفت که پهپاد اول تلاش کرد تا به یک مرکز خدمات اضطراری را هدف قرار دهد و نیم ساعت بعد پهپاد دوم یک مرکز خرید را هدف گرفت.

زلنسکی در پیامی با بیان اینکه «حملاتی از این دست چیزی کمتر از اقدامات تروریستی نیستند» از جامعه جهانی خواست تا روسیه را پاسخگو کند.

در حالی که حدود چهار سال و نیم از جنگ اوکراین سپری شده است، روسیه حملات هوایی خود علیه اوکراین را تشدید کرده است. روز پنجشنبه، ۱۷ نفر در حمله موشکی بالستیک روسیه به کی‌یف پایتخت اوکراین کشته شدند.

اوکراین نیز حملات خود به روسیه را افزایش داده و تاسیسات نفتی و زیرساخت‌های لجستیکی را هدف قرار داده است تا توانایی مسکو برای جنگیدن را تضعیف کند.


۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| حمله پهپادی شهرک نشینان صهیونیست به فلسطینیان - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، منابع خبری از حمله پهپادی شهرک نشینان صهیونیست به فلسطینیان خبر دادند. ادامه جنایات وحشیانه شهرک‌نشینان صهیونیست/ 12 فلسطینی زخمی شدند اروپایی‌ها باز هم به صدور بیانیه علیه شهرک‌سازی اسرائیل بسنده کردند

 

.

شهرک نشینان صهیونیست با یورش به منطقه ای در نزدیکی شهرک السموع در جنوب الخلیل در کرانه باختری، چوپانان فلسطینی را مورد ضرب و شتم قرار دادند و با پهپاد به آنها حمله کردند و مانع امرار معاش آنها شدند.

شهادت 87 فلسطینی در کرانه باختری در حملات شهرک نشینان صهیونیست

 هیئت مقاومت در برابر دیوار(حائل) و شهرک سازی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از سال 2019 میلادی تاکنون، 87 فلسطینی به ضرب گلوله شهرک نشینان مسلح صهیونیست به شهادت رسیدند.

یورش نظامیان صهیونیست به جنوب بیت لحم

نظامیان رژیم صهیونیستی به شهرک بیت فجار در جنوب بیت لحم در کرانه باختری حمله کردند.

آمار فزاینده تجاوزات صهیونیستها به کرانه باختری

مرکز اطلاعات معطی فلسطین در گزارشی آماری اعلام کرد که نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست طی هفته گذشته، 1840 بار به مناطق مختلف کرانه باختری حمله کردند.

در گزارش این مرکز آمده است که طی این مدت، 77 فلسطینی در 197 حمله صهیونیستهای غاصب زخمی شدند. همچنین طی این مدت، صهیونیستها، 85 مورد عملیات تخریب منازل و 460 مورد حمله به منازل و غارت اموال فلسطینیان را انجام دادند.

صهیونیستها همچنین طی هفته گذشته، 164 مورد آدم ربایی و بازداشت و 257 مورد جنایت در کرانه باختری مرتکب شدند.

مقام سازمان ملل: کابینه نتانیاهو از خشونت شهرک نشینان در کرانه باختری حمایت می کند

مدیر دفتر کمیساریای حقوق بشر سازمن ملل در اراضی فلسطینی: به آستانه فروپاشی درکرانه باختری رسیده ایم، کابینه نتانیاهو از خشونت شهرک نشینان حمایت می کند.

اسرائیل اعتنایی به آنچه در کرانه باختری جریان دارد، نمی کند، چرا که مورد بازخواست قرار نمی گیرد.

شهرک نشینان زباله‌های خود را در منازل فلسطینیان پرتاب کردند

شهرک نشینان صهیونیست در ادامه اقدامات ضد انسانی خود، زباله های خود را در منازل فلسطینیان روستای مادما در جنوب نابلس در کرانه باختری پرتاب کردند.

انتهای پیام/  


۴ ساعت قبل / سایت نورنیوز

12 کشور عربی و اسلامی: حمله اسرائیل به ابوالظهور نقض حاکمیت سوریه است

نورنیوز- گروه بین الملل: به نقل از شبکه الجزیره، وزیران امور خارجه الجزایر، ترکیه، اندونزی، اردن، لبنان، مالزی، موریتانی، پاکستان، فلسطین، قطر، عربستان سعودی و سومالی در بیانیه‌ای مشترک، حملات هوایی رژیم صهیونیستی به پایگاه نظامی ابوالظهور در شمال غرب سوریه را به‌شدت محکوم کردند.

رژیم صهیونیستی فرودگاه نظامی «ابو الظهور» در حومه ادلب در شمال غرب سوریه را هدف حمله هوایی قرار داد. در حملات جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی، چهار بار باند این فرودگاه هدف قرار گرفت.

وزارت خارجه سوریه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به فرودگاه نظامی ابوالظهور در استان ادلب را به‌شدت محکوم کرد. این وزارتخانه افزود این حملات «تجاوزی غیرموجه و نقض آشکار حاکمیت سوریه و تمامیت ارضی این کشور» به شمار می‌رود.




 روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

 مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم
۱۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 چرا گرجستان تحریم‌های ضدایرانی را نپذیرفت؟
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

چرا گرجستان تحریم‌های ضدایرانی را نپذیرفت؟

گرجستان حاضر به پذیرش همراهی با تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران نشد.

 اینترسپت: برکناری‌ها در موساد نشانه شکست از ایران است
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

اینترسپت: برکناری‌ها در موساد نشانه شکست از ایران است

وب‌سایت آمریکایی «اینترسپت» نوشت: برکناری روسای اداره اطلاعات و بخشِ ایرانِ موساد اقدامی بی‌سابقه و آخرین مورد از این نوع برکناری‌ها به دلیل بی‌کفایتی، حدود...

 «نبرد هرمز» روز چهل و دوم | گزارش در حال به روز رسانی
۱۶ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و دوم | گزارش در حال به روز رسانی

در حالی که مذاکرات تهران و واشنگتن متوقف مانده و اختلاف‌ها بر سر تنگه هرمز همچنان حل نشده است، آمریکا تلاش می‌کند فشار بر اقتصاد ایران را از مسیر محدود کردن...

 بیانیه شدیداللحن حزب الله لبنان علیه تحرکات خصمانه وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بیانیه شدیداللحن حزب الله لبنان علیه تحرکات خصمانه وزارت خارجه و خزانه داری آمریکا

حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای ادعای واشنگتن را رد و بیان کرد: همه این تحریم‌ها و طبقه‌بندی‌های ناعادلانه، ما را از پایبندی به گزینه مقاومت، حق لبنان و مردم این کشور برای دفاع از سرزمین، حاکمیت و منابع خود باز نخواهد داشت.