برخی تحلیل های فسیلی نشان می دهد تنوع دایناسورها در بخش پایانی کرتاسه کاهش پیدا کرده و در بعضی دودمان ها، سرعت شکل گیری گونه های جدید نیز کمتر شده بود. عواملی مانند تغییرات اقلیمی، کاهش تنوع پوشش گیاهی و دگرگونی زیستگاه ها از جمله توضیح هایی هستند که برای این روند مطرح شده اند.
اما این تصویر برای تمام دایناسورها یکسان نیست. پژوهش های دیگر شواهد محکمی برای یک کاهش جهانی و اجتناب ناپذیر تنوع دایناسورها پیش از برخورد سیارک پیدا نکرده اند. همچنین بررسی فسیل های مناطق مختلف نشان می دهد برخی جوامع دایناسوری تا نزدیکی زمان انقراض همچنان متنوع و زیست پذیر بوده اند.
به همین دلیل، دیدگاه امروزی بیشتر بر یک سناریوی پیچیده تاکید دارد: برخی گروه های دایناسوری ممکن است پیش از برخورد سیارک با فشارهای محیطی و کاهش توان تکاملی روبه رو شده باشند، اما شواهدی وجود ندارد که نشان دهد همه دایناسورها در مسیر انقراضی اجتناب ناپذیر قرار گرفته بودند.
در نهایت، برخورد سیارک چیکشلوب یک فاجعه جهانی ایجاد کرد که اکوسیستم های زمین را به شدت تغییر داد و به انقراض حدود سه چهارم گونه های زنده آن زمان انجامید. برای دایناسورها، این رویداد همان ضربه نهایی بود؛ اما اینکه پیش از آن تا چه اندازه در وضعیت افول قرار داشتند، همچنان یکی از بحث های جذاب دیرینه شناسی است. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر کالابرگ مرداد برای این افراد واریز نمیشود نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : دلیل اصلی منتفی شدن بازگشت رامین رضاییان به پرسپولیس چه بود؟ بیشتر بخوانید: چه رابطه ای میان دایناسور ها و تکامل بشر وجود دارد؟ در نزدیکی محل برخورد سیارک قاتل دایناسورها، «گودالی بیانتها» وجود دارد تماشاخانه پارتیا، افسانه «آنشیگائو»؛ سفر شاهزاده ایرانی به چین / سوغات او یک دین بود ساعت ۸:۱۵ ششم اوت ؛ هیروشیما / وقتی شهر در دیگ قیر میجوشید فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران





