قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

حماس: حمله به کافه‌ای در غزه ۶ شهید برجا گذاشت

عضو دفتر سیاسی حماس تأکید کرد که موفقیت یا شکست انتخاباتی نتانیاهو، مسئولیت مردم فلسطین نیست و شورای صلح باید نخست وزیر رژیم صهیونیستی را ملزم به اجرای توافق...
 حماس: حمله به کافه‌ای در غزه ۶ شهید برجا گذاشت

باسم نعیم عضو دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که به دنبال حمله به یک کافه در غزه، ۶ فلسطینی از جمله یک کودک شهید و ۱۰ نفر دیگر زخمی شدند که حال سه نفر از آنها وخیم است.

به گزارش ایرنا به نقل از شبکه الجزیره، وی از این حمله به یک حمله خیانتکارانه یاد کرد و افزود که در آن یک کافه در اردوگاه ساحلی در غزه هدف قرار گرفته است.

نعیم همچنین شورای صلح را مسئول تداوم کشتار دانست و گفت: برخی اظهارات این شورا، بر اساس دروغ‌های کابینه نتانیاهو و به منزله چراغ سبزی برای ادامه کشتار برداشت می‌شود.

عضو دفتر سیاسی حماس تأکید کرد که موفقیت یا شکست انتخاباتی نتانیاهو، مسئولیت مردم فلسطین نیست و شورای صلح باید نخست وزیر رژیم صهیونیستی را ملزم به اجرای توافق و پایبندی به آن کند.

این نقض عهد دوباره رژیم صهیونیستی یک روز پس از دیدار جرد کوشنر داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با هیأتی از حماس به ریاست خلیل الحیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس صورت می گیرد.

این حمله همچنین پس از آن صورت می گیرد که رئیس جمهور آمریکا خواستار توقف حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در راستای اجرای طرح پیشنهادی خود برای این باریکه شد.

به دنبال این موضع گیری ترامپ، حازم قاسم سخنگوی حماس نیز از رئیس‌جمهور آمریکا خواسته بود که بر رژیم صهیونیستی فشار وارد کند تا این رژیم به توافق‌های حاصل‌شده برای اجرای مرحله دوم طرح صلح ترامپ در نوار غزه پایبند باشد.

او تأکید کرد که اجرای تعهدات توافق‌شده و حرکت به سمت مرحله دوم این طرح، نیازمند مجبور کردن طرف صهیونیستی به پایبندی به توافق‌ها است. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر وداع با پهلوان آواز؛ مراسم یادبود ایرج با حضور اهالی موسیقی برگزار شد (+عکس) نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : واکنش عجیب یاسر آسانی به سوال درباره قراردادش با استقلال تماشاخانه حریق مرموز در قلب گرگان؛ از سیم‌کشی فرسوده تا شایعات داغ / گرگان چه چیزی را از دست داد؟ موتورسیکلت هست، زن موتورسوار هست؛ پس چه چیزی کم است؟ فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران



۲ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهل و سوم | گزارش درحال به روز رسانی

گزارش لحظه ای از «نبرد هرمز» در حال به روز رسانی... ۳:۴۴» ادعاهای تکراری ترامپ: تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم

ادعای ترامپ درباره ایران:

«من در حال حاضر تنگه هرمز را قلمرو آمریکا می‌دانم.

این یک قلمرو آمریکایی است.» ۳:۳۰» ترامپ: اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد

ترامپ گفت:

«اگر در انتخابات میان‌دوره‌ای شکست بخوریم، من استیضاح خواهم شد.

آنها من را استیضاح خواهند کرد. اصلاً نمی‌دانند چرا.» ۳:۱۳» وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

وال استریت ژورنال نوشت:

دَن دریِسکال، وزیر ارتش آمریکا، انتظار می‌رود تا پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند؛ این تصمیم پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع، مطرح شده است.

کناره‌گیری او شکاف رهبری در ارتش آمریکا را عمیق‌تر خواهد کرد؛ ارتش در حال حاضر نیز پس از برکناری ژنرال رَندی جورج در آوریل، فاقد یک رئیس ستاد ارتش است که تأییدیه سنا را داشته باشد.

دریسکال، که از متحدان جی‌دی ونس و از نیرو‌های سابق رنجر ارتش است، در طول ۱۸ ماه حضورش در این سمت بر نوسازی ارتش، استفاده از فناوری‌های تجاری و بهره‌گیری از درس‌های جنگ اوکراین تأکید داشت. ۳:۰۷» ادعای ترامپ: ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند؛ من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم

خبرنگاری از ترامپ پرسید: درباره روی آوردن ایران به جنگ اقتصادی؛ آیا این نشان می‌دهد که گزینه‌های نظامی آمریکا محدود شده است؟

ترامپ در پاسخ ادعا کرد: نه، اصلاً. این‌طور نیست. یعنی داریم می‌بینیم چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ درباره ایران همچنین مدعی شد: «آن‌ها خیلی دوست دارند به توافق برسند، اما به نظر من هنوز آماده نیستند که توافق درست و مناسبی را انجام دهند.»

او ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.» ۲۳:۵۹» سردار وحیدی: در این مقطع حساس و سرنوشت‌ساز تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی ضرورت دارد

سرلشکر وحیدی، فرمانده کل سپاه با صدور پیامی فرا رسیدن ۳۱ مرداد ماه «روز صنعت دفاعی کشور» را به سرتیپ پاسدار سید مجید ابن الرضا، سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تبریک گفت.

در این پیام‌آمده است: در چنین مقطع حساس و سرنوشت‌سازی، تداوم پرشتاب راهبرد قدرت‌افزایی دفاعی و تهاجمی به عنوان تنها راهکار هوشمندانه ضرورت دارد.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: قدرت‌افزایی در تولید محصولات صنعت دفاعی و نظامی ادامه خواهد یافت تا ایران اسلامی به جایگاه حقیقی خود به عنوان قدرتی بی‌بدیل در هندسه نظم نوین جهانی دست یابد.


۱۲ دقیقه قبل / سایت فراز

ترکیه خواستار صدور حکم بازداشت بین‌المللی برای نتانیاهو به اتهام «نسل‌کشی» شد

ترکیه خواستار صدور حکم بازداشت بین‌المللی برای بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل شده و او را به دلیل حمله ماه مه اسرائیل به فعالانِ سوار بر ناوگان «Global Sumud Flotilla» عازم غزه، به «نسل‌کشی» متهم کرده است.

آکین گورلک، وزیر دادگستری ترکیه، روز جمعه در پستی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که حکم بازداشت نتانیاهو و یک مظنون دیگر در تاریخ ۱۴ ژوئیه صادر شده است. اتهامات مطرح‌شده در پرونده‌ای علیه ۳۵ نفر به دلیل اقدام اسرائیل در رهگیری این کاروان در آب‌های بین‌المللی، شامل نسل‌کشی، جنایت علیه بشریت و شکنجه است.

گورلک گفت: «در راستای حکم بازداشت صادر شده علیه بنیامین نتانیاهو... وزارت دادگستری ما از وزارت کشور درخواست کرده است که اعلان‌های قرمز [اینترپل]را برای آنها صادر کند تا بتوان آنها را در سطح بین‌المللی تحت تعقیب قرار داد.»

وی افزود ترکیه از تمامی سازوکار‌های قانونی موجود استفاده خواهد کرد تا اطمینان حاصل کند اسرائیل در قبال جنایاتش در غزه پاسخگو خواهد بود.

ترکیه که عضو ناتو است، یکی از سرسخت‌ترین منتقدان جنگ نسل‌کشی اسرائیل علیه غزه بوده و پیش‌تر نیز حکم‌های بازداشت داخلی برای نتانیاهو به دلیل حملاتش صادر کرده است.

ترکیه همچنین بار‌ها خواستار اقدامات بین‌المللی علیه اسرائیل به دلیل آنچه آنکارا نقض حقوق بشر و قوانین بین‌المللی توسط اسرائیل می‌خواند، شده است. اسرائیل این اتهامات را رد می‌کند.

در ماه مه، نیرو‌های اسرائیلی به حداقل دو کشتی از کاروان «Global Sumud Flotilla» که به سمت غزه در حرکت بودند، شلیک کردند. این کاروان پس از آنکه ماموریت‌های قبلی توسط ارتش اسرائیل در آب‌های بین‌المللی رهگیری شده بودند، تلاش تازه‌ای برای رساندن کمک به این منطقه محاصره‌شده انجام می‌داد.

رهگیری این کاروان توسط اسرائیل خشم بین‌المللی را برانگیخت. فرانسه، ایتالیا و استرالیا نیز اقداماتی قضایی آغاز کرده‌اند.

حدود ۵۰ کشتی در کاروان «Global Sumud Flotilla» حضور داشتند که در ماه مه ترکیه را به مقصد سرزمین‌های اشغالی فلسطین ترک کردند. فعالان توسط ارتش اسرائیل در دریای مدیترانه بازداشت و سپس پیش از اخراج، به یک زندان در اسرائیل منتقل شدند.

ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت ملی راست‌افراطی اسرائیل، در آن زمان با انتشار ویدئویی از خود که در حال تحریک خشمگینانه فعالان کاروان بود که با دستان بسته در پشت سر روی زانو‌های خود نشسته بودند، باعث بروز خشم شد.

گورلک گفت: «ما اجازه نخواهیم داد جنایات ارتکابی در غزه سرپوش گذاشته شود یا مسئولان آن با سپر مصونیت محافظت شوند. ما قاطعانه از تمام ابزار‌های موجود در چارچوب قوانین ملی و بین‌المللی استفاده خواهیم کرد.»

دفتر نتانیاهو در واکنش به اظهارات گورلک گفت: «تلاش رقت‌انگیز [رجب طیب]اردوغان [رئیس‌جمهور ترکیه]برای ارعاب رهبران و سربازان اسرائیل، تنها دموکراسی واقعی در خاورمیانه، به جایی نخواهد رسید.»

دفتر او اردوغان را به «یهودستیزی» متهم کرد و متعهد شد که اسرائیل «همچنان با قدرت علیه تلاش‌های ترکیه برای بی‌ثبات کردن منطقه عمل خواهد کرد.»

کمی پس از آن، دفتر اردوغان در پستی در شبکه اجتماعی ایکس، «تاکتیک‌های سیاسی حقیرانه» نتانیاهو را محکوم کرد و آنچه را «تلاش دولت اسرائیل برای جلوه دادن ترکیه به عنوان یک تهدید جدید» نامید، مورد انتقاد قرار داد.


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

مرشایمر: جرد کوشنر برای ترغیب اسرائیل به توافق با حماس به تل‌آویو رفت، اما این به جایی نمی‌رسد+فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، جان مرشایمر، اندیشمند روابط بین‌الملل اذعان کرد: جرد کوشنر، داماد ترامپ و مشاور امور خاورمیانه، به همراه تونی بلر در تل‌آویو با نتانیاهو دیدار کرد تا اسرائیلی‌ها را به توافق با حماس برای پایان دادن به نسل‌کشی در غزه ترغیب کند.

وی افزود: اما اینکه کسی باور کند جرد کوشنر می‌تواند اسرائیلی‌ها را تحت فشار قرار دهد تا با حماس توافق کنند، سخت است.

مرشایمر تصریح کرد: اسرائیلی‌ها به دنبال پاک‌سازی قومی غزه و بیرون راندن فلسطینی‌ها هستند و این همان نسل‌کشی بود. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی




 آغاز روند انتخاب دبیرکل سازمان ملل
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آغاز روند انتخاب دبیرکل سازمان ملل

آرمان امروز :    ۱۵ عضو شورا که در یک جلسه غیرعلنی از ساعت ۱۰:۰۰ صبح (۴:۰۰ بعد از ظهر به وقت گرینویچ) تشکیل جلسه می‌دهند، هر نامزد را با انتخاب یکی از گزینه‌های زیر ارزیابی خواهند کرد: «تشویق»، «عدم تشویق» یا «عدم اظهار نظر».هویت هر عضوی که نظر می‌دهد محرمانه خواهد ماند. در دور [ ]

 پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پنجاه و هفتمین سالروز آتش‌زدن مسجد الاقصی؛ جنایتی که تکرار می‌شود - تسنیم

پنجاه‌وهفت سال پس از آتش‌زدن مسجد الاقصی،رژیم صهیونیستی با طرح‌های یهودی‌سازی، هویت اسلامی آن را تهدید می‌کند.

 پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

پنتاگون: ادعاهای مطرح‌شده درباره کمبود مهمات آمریکا صحت ندارد

پنتاگون خبرها درباره کمبود مهمات آمریکایی را نادرست خواند.

 چین؛ مانع بزرگ محاصره اقتصادی ایران
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

چین؛ مانع بزرگ محاصره اقتصادی ایران

جیمز استاوریدیس، دریادار بازنشسته نیروی دریایی آمریکا، گفت وعده دونالد ترامپ، برای تحت فشار قرار دادن شدید اقتصادی ایران، «بهترین گزینه از میان مجموعه‌ای از...

 «نبرد هرمز» روز چهلم | نیویورک‌تایمز: هزینه سنگین آمریکا برای عبور محدود نفت از تنگه هرمز
۱ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهلم | نیویورک‌تایمز: هزینه سنگین آمریکا برای عبور محدود نفت از تنگه هرمز

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز سی و نهم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۴ روز می‌گذرد، ترامپ مدعی شده هیچ مذاکره‌ای...

 برنامه جدید ترامپ
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برنامه جدید ترامپ

صابر گل عنبری آرمان امروز : رئیس جمهور آمریکا بالاخره از اقدامات اقتصادی جدید خود علیه ایران رونمایی کرد و از آغاز آنچه «عملیات اقتصادی خردکننده بی‌سابقه» نامید، خبر داد. برای کشوری که تحت محاصره شدید دریایی و تحریم‌های همه جانبه اقتصادی از قبل است، احتمالا این پرسش مطرح می‌شود که اقدامات جدید آمریکا به [ ]