قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

این تغییر رنگ در هلال (ماهک) ناخن را نادیده نگیرید! (+اینفوگرافیک)

هلال سفید رنگی که در پایه ناخن هایتان قرار دارد می تواند راهنمایی ظریف برای آگاهی از وضعیت سلامت عمومی بدن باشد.
 این تغییر رنگ در هلال (ماهک) ناخن را نادیده نگیرید! (+اینفوگرافیک)

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

عصر ایران - وقتی به ناخن هایتان نگاه می کنید، هلال سفید و کوچکی را در پایه آن ها می بینید که در اصطلاح پزشکی «لونیولا» (Lunula) یا ماهک نامیده می شود. این بخش به ظاهر ساده، می تواند راهنمایی ظریف برای آگاهی از وضعیت سلامت عمومی بدن و ناخن ها باشد. تغییر رنگ یا ظاهر شدن لکه های متفاوت روی این هلال، گاهی نشانه ای از تغییرات درونی بدن است؛ هرچند این تغییرات به تنهایی تشخیص قطعی محسوب نمی شوند و بسیاری از تفاوت ها کاملا طبیعی هستند.

ظهور لکه های قرمز روی ماهک ناخن می تواند با بیماری های پوستی و ایمنی مانند آلوپسی آره آتا (ریزش موی سکه ای)، ویتیلیگو (پیسی) یا پسوریازیس مرتبط باشد. تغییر رنگ این بخش به آبی معمولا با مواردی همچون عوارض مصرف برخی داروها، بیماری ویلسون یا بیماری هموگلوبین ام (M) ارتباط دارد. همچنین قرار گرفتن در معرض حشرات کش ها و سموم کشاورزی می تواند باعث زرد شدن لونیولا شود. از طرفی، سفیدی غیرعادی یا بیش از حد در این ناحیه ممکن است با عارضه هایی مانند لوکونیشیا، بیماری های مزمن کلیوی، سندروم نفروتیک، سیروز کبدی یا نارسایی احتقانی قلب در ارتباط باشد. …




 اخبار جدید

 استامینوفن کدئین هم کمیاب شد/ روایت داروسازان از کاهش دسترسی به مواد اولیه
۴۲ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

استامینوفن کدئین هم کمیاب شد/ روایت داروسازان از کاهش دسترسی به مواد اولیه

استامینوفن کدئین که سال‌ها یکی از داروهای در دسترس و پرمصرف در داروخانه‌ها بود، حالا کمیاب شده و به گفته سخنگوی انجمن داروسازان ایران، به دلیل کاهش دسترسی به مواد اولیه، به‌صورت محدود و سهمیه‌ای توزیع می‌شود.

 تلاش برای رفع کمبود تجهیزات و دارو در بیمارستان‌ها
۲ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

تلاش برای رفع کمبود تجهیزات و دارو در بیمارستان‌ها

 معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به تلاش‌ها برای بهبود خدمات بیمارستانی و رفع کمبودهای تجهیزات و دارو، بر لزوم همکاری نزدیک میان دانشگاه‌ها، نظام پزشکی و سازمان‌های بیمه‌ای تأکید کرد.

 معاون وزیر بهداشت: تزریق واکسن هاری سالانه ۶۵ میلیون دلار برای دولت هزینه دارد
۲ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

معاون وزیر بهداشت: تزریق واکسن هاری سالانه ۶۵ میلیون دلار برای دولت هزینه دارد

 معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: سالانه ۴۰۰ هزار سگ گزیدگی در کشور اتفاق می‌افتد که برای تزریق واکسن این افراد دولت ۶۵ میلیون دلار هزینه می‌کند.

 تغذیه سالم در پروازها هنوز کامل اجرا نمی‌شود
۵ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

تغذیه سالم در پروازها هنوز کامل اجرا نمی‌شود

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: برخی ایرلاین‌ها به سمت ارائه میان‌وعده‌ها و نوشیدنی‌های سالم‌تر رفته‌اند، اما اجرای این برنامه هنوز کامل نشده است.

 به جای ژلوفن این دمنوش را بخورید
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

به جای ژلوفن این دمنوش را بخورید

در یکی از برنامه‌های تلویزیونی، مجری درباره دمنوش گل بنفشه و خواص منتسب به آن صحبت کرد و آن را به‌عنوان جایگزینی برای ژلوفن مطرح کرد.

 آخرین وضعیت دارو در کشور
۱ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

آخرین وضعیت دارو در کشور

خیلی‌ها می‌گویند برخی داروها در دسترس‌شان نیست، اما وزیر بهداشت کمبودهای دارویی را تنها 64قلم عنوان می‌کند و می‌گوید که این آمار طی روزهای اخیر به 32قلم کاهش پیدا کرده است؛ چیزی حدود 50درصد کاهش، آن هم در شرایطی که طی ماه‌های گذشته جنگ، تشدید تحریم‌ها فشار مضاعفی بر صنعت دارویی و نظام سلامت کشور وارد کرده و واردات دارو و مواداولیه به‌شدت محدود شده است.

پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵ - 24 September 2026