قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

صدور حکم شورش علیه دولت قانونی، عادی نیست

بالاترین مسئولیت در برخورد با این باندهای قدرت برعهده عقلای قوم است. انتظار عمومی اینست که عقلای قوم این وقایع را عادی ندانند و با استفاده از اهرم‌هائی که در...
 صدور حکم شورش علیه دولت قانونی، عادی نیست
روزنامه جمهوری اسلامی در واکنش به جریان اخیر مخالفان دولت نوشت: «هدف این جاعلان و توطئه‌گران اینست که رئیس‌جمهور و دولت را وادار به کناره‌گیری کنند تا راه برای به قدرت رسیدن خودشان هموار شود. آنها از اینکه دولتشان در میانه راه به پایان رسید و امکان سلطه بر مجاری قدرت را از دست دادند بشدت ناراحتند و برای بازگشت به قدرت به هر وسیله‌ای حتی دروغ و توطئه متوسل می‌شوند. »

به گزارش عصر ایران ، سرمقاله نویس روزنامه جمهوری اسلامی افزود: شاید در شرایط عادی کشور بتوان این قبیل تلاش‌های خلاف قانون و اخلاق را تحمل کرد ولی در زمانی که کشور درگیر جنگ و انواع توطئه آنهم از جانب دشمنان پرشمار غربی و صهیونیستی و تعدادی از دولت‌های منطقه‌ای است، چنین ترفندهائی بهیچوجه قابل تحمل نیستند.

-   از کنار سوء‌استفاده از تجمعات شبانه نمی‌توان بی‌تفاوت گذشت. این تجمعات نقش مهمی در ناکام کردن توطئه دشمن داشتند و نباید اجازه داد به عرصه تاخت و تاز اعتراض سیاسی جناح‌ها، احزاب و باندهای قدرت تبدیل شوند. 

-   دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و قضائی برای حفاظت از اقتدار و امنیت کشور باید با عناصری که برای اهداف قدرت‌طلبانه خود به دروغ، جعل خبر و توطئه و تحریک متوسل می‌شوند و حتی فتوای قتل شهروندان و حکم شورش علیه دولت قانونی صادر می‌کنند برخورد قاطعانه کنند و مانع اقدامات خائنانه‌ای شوند که موجب تشویش اذهان عمومی و ایجاد تفرقه می‌شوند.

متن کامل این یادداشت را می توانید در ادامه بخوانید.

روزنامه جمهوری اسلامی

 سرمقاله این وقایع را عادی ندانید

اینکه هر وقت مسئولان سیاسی و اجرائی به نقطه‌ای می‌رسند که احساس می‌شود قرار است کشور به آرامش و ثبات برسد و از جنگ و درگیری دور شود ناگاه عده‌ای سروصدائی به راه می‌اندازند یا حادثه‌ای می‌آفرینند که مانع ثبات و آرامش می‌شود و طبل جنگ دوباره به صدا درمی‌آید، نمی‌تواند عادی باشد.

در تازه‌ترین واقعه، با تغییر شکل دادن از حادثه‌آفرینی به منفعل جلوه دادن مسئولین اجرائی، بار دیگر شاهد هستیم که همان جماعت پرسروصدا با جعل خبری مبنی بر استعفای مکرر رئیس‌جمهور تلاش کردند مانع توافق جدید بر سر چگونگی مدیریت تنگه هرمز شوند.

افراد دیگری هم با ترتیب دادن یک سؤال و جواب ساختگی در یکی از تجمعات شبانه تلاش کردند به هواداران خود خط بدهند باید رئیس‌جمهور را وادار به استعفا کنند و زمینه را طوری فراهم نمایند که رهبری هم استعفایش را بپذیرد و باز هم هرگونه مذاکره برای رسیدن به تفاهم با بن‌بست مواجه شود.

این تلاش‌های مذبوحانه با ورود سریع شخص رئیس‌جمهور به صحنه و تکذیب استعفا و همینطور صدور بیانیه دفتر رهبری مبنی بر تکذیب مطالب مربوط به استعفا و اظهارنظر رهبری درباره آن، ابتر ماندند ولی تمام شواهد و قرائن موجود حکایت از ادامه این تلاش‌ها دارند. هدف این جاعلان و توطئه‌گران اینست که رئیس‌جمهور و دولت را وادار به کناره‌گیری کنند تا راه برای به قدرت رسیدن خودشان هموار شود.

 آنها از اینکه دولتشان در میانه راه به پایان رسید و امکان سلطه بر مجاری قدرت را از دست دادند بشدت ناراحتند و برای بازگشت به قدرت به هر وسیله‌ای حتی دروغ و توطئه متوسل می‌شوند. متأسفانه بخش‌هائی از مبادی قدرت هم با این جماعت منتظرالحکومه همراهی می‌کنند و رسانه ملی هم به بهانه‌های مختلف آنها را مطرح و از کارنامه نداشته آنها تمجید می‌کند و به عملکرد منهای صفرشان نمره 20 می‌دهد!

شاید در شرایط عادی کشور بتوان این قبیل تلاش‌های خلاف قانون و اخلاق را تحمل کرد ولی در زمانی که کشور درگیر جنگ و انواع توطئه آنهم از جانب دشمنان پرشمار غربی و صهیونیستی و تعدادی از دولت‌های منطقه‌ای است، چنین ترفندهائی بهیچوجه قابل تحمل نیستند.

از کنار سوء‌استفاده از تجمعات شبانه نمی‌توان بی‌تفاوت گذشت. این تجمعات نقش مهمی در ناکام کردن توطئه دشمن داشتند و نباید اجازه داد به عرصه تاخت و تاز اعتراض سیاسی جناح‌ها، احزاب و باندهای قدرت تبدیل شوند.

دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و قضائی برای حفاظت از اقتدار و امنیت کشور باید با عناصری که برای اهداف قدرت‌طلبانه خود به دروغ، جعل خبر و توطئه و تحریک متوسل می‌شوند و حتی فتوای قتل شهروندان و حکم شورش علیه دولت قانونی صادر می‌کنند برخورد قاطعانه کنند و مانع اقدامات خائنانه‌ای شوند که موجب تشویش اذهان عمومی و ایجاد تفرقه می‌شوند.

 قطعاً ارتکاب چنین اعمال خلافی با هیچیک از موازین قانونی منطبق نیست، منافع ملی را به خطر می‌اندازد و زمینه را برای گستاخی دشمنان فراهم می‌سازد. بنابراین بهیچوجه مدارا با این باندهای قدرت‌طلب که مصالح عمومی را فدای منافع شخصی و گروهی و باندی می‌کنند جایز نیست کمااینکه تأخیر در برخورد ممکن است کار را مشکل کند.

بالاترین مسئولیت در برخورد با این باندهای قدرت برعهده عقلای قوم است. انتظار عمومی اینست که عقلای قوم این وقایع را عادی ندانند و با استفاده از اهرم‌هائی که در اختیار دارند با سرعت و قاطعیت برای مهار کردن کامل این باندهای خطرناک اقدام نمایند. از بزرگان حوزه‌های علمیه نیز انتظار اینست که اجازه ندهند افرادی به نام دین مرتکب اقدامات خلاف دین شوند. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر تقویم روز نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : تقویم روز بیشتر بخوانید: جریانی مرموز در پی فروپاشیدن دولت است باقر خرازی؛ چندان درشت گفت که تندروها را جا گذاشت! عقلای قوم کشور را از خطر افراط نجات دهند تماشاخانه ساعت ۸:۱۵ ششم اوت ؛ هیروشیما / وقتی شهر در دیگ قیر می‌جوشید محمدباقر خرازی کیست؟روحانی جنجالی با ادعاها و ایده‌های تخیلی فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران



 مواضع خاتمی؛ به نام صلح و به کام جنگ! - تسنیم

مواضع خاتمی؛ به نام صلح و به کام جنگ! - تسنیم

موضع امثال خاتمی نه تنها کشور را از جنگ خلاص نمی‌کند بلکه به چاه جنگهای مستمر و پی‌درپی می‌کشاند.

 اوضاع نتانیاهو در انتخابات پیش رو چطور است؟/ شیر یا روباه؟

اوضاع نتانیاهو در انتخابات پیش رو چطور است؟/ شیر یا روباه؟

نتایج تازه‌ترین نظرسنجی مؤسسه «کانتار» که در شبکه ۱۱ تلویزیون اسرائیل منتشر شد، از تداوم پیشتازی «گادی آیزنکوت»، رئیس حزب «یاشار» در رقابت‌های انتخاباتی کنست حکایت دارد.

 صدور ۱۵ هزار ویزای رایگان برای زائران افغانستانی در اربعین امسال

صدور ۱۵ هزار ویزای رایگان برای زائران افغانستانی در اربعین امسال

وزیر امور خارجه گفت: امسال ۱۵ هزار ویزای رایگان برای زائران افغانستانی صادر کردیم که به دلیل تأخیر در روند صدور، بخشی از این ظرفیت مورد استفاده قرار نگرفت.

 واکنش حماس به ترور فرماندهان پلیس غزه توسط اسرائیل

واکنش حماس به ترور فرماندهان پلیس غزه توسط اسرائیل

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، جنایات رژیم صهیونیستی و کشتار فرماندهان ارشد پلیس غزه را به‌شدت محکوم کرد.

 گلف‌هاوس: کشورهای خلیج فارس میان واشنگتن و تهران؛ «ابهام» به راهبرد بقا تبدیل شد

گلف‌هاوس: کشورهای خلیج فارس میان واشنگتن و تهران؛ «ابهام» به راهبرد بقا تبدیل شد

با طولانی‌شدن جنگ آمریکا و ایران، کشورهای عربی خلیج فارس در موقعیتی پیچیده گرفتار شده‌اند؛ از یک‌سو همچنان به چتر امنیتی واشنگتن نیاز دارند و از تضعیف توان نظامی ایران منتفع می‌شوند و از سوی دیگر، ادامه جنگ زیرساخت‌ها، صادرات انرژی و امنیت داخلی آنها را تهدید می‌کند. در چنین شرایطی، ریاض، ابوظبی، دوحه، کویت، مسقط و منامه با درجات متفاوت، راهبردی مبتنی بر حفظ فاصله از جنگ، تداوم اتحاد با آمریکا و باز نگه‌داشتن کانال‌های ارتباطی با تهران در پیش گرفته‌اند.

 زنان با نوآوری و اراده، پیشگام ارتقای کیفیت زندگی جامعه باشند

زنان با نوآوری و اراده، پیشگام ارتقای کیفیت زندگی جامعه باشند

رئیس‌جمهور با تأکید بر طبیعی بودن اختلاف‌نظرهای فکری، بر نقش زنان فعال در ایجاد تحول و ارتقای کیفیت زندگی جامعه تأکید کرد و از آنان خواست با تکیه بر نوآوری، اراده و گسترش مفاهیم سازنده، در مسیر پیشرفت جامعه گام بردارند.

 عکس: زن ایرانی که فرانسه او را اخراج کرد

عکس: زن ایرانی که فرانسه او را اخراج کرد

دولت فرانسه نیلوفر شادمهری، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، را از این کشور اخراج کرد.

 جزئیات مراسم چهلم رهبر شهید در حرم مطهر رضوی

جزئیات مراسم چهلم رهبر شهید در حرم مطهر رضوی

مراسم شهادت امام عسکری (ع) و چهلمین روز تدفین قائد امت در حرم رضوی برگزار می‌شود