قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

الان وقت فروش طلا است یا نه؟ بررسی بهترین زمان فروش در مرداد ۱۴۰۵

طلا همواره یکی از امن‌ترین گزینه‌ها برای حفظ ارزش سرمایه در اقتصاد ایران بوده است. در دوره‌هایی که نرخ تورم افزایش پیدا می‌کند، ارزش ریال کاهش می‌یابد یا باز...
 الان وقت فروش طلا است یا نه؟ بررسی بهترین زمان فروش در مرداد ۱۴۰۵

طلا همواره یکی از امن‌ترین گزینه‌ها برای حفظ ارزش سرمایه در اقتصاد ایران بوده است. در دوره‌هایی که نرخ تورم افزایش پیدا می‌کند، ارزش ریال کاهش می‌یابد یا بازارهای مالی با نوسانات شدید مواجه می‌شوند، بسیاری از سرمایه‌گذاران به خرید طلا روی می‌آورند. اما سؤال مهمی که این روزها ذهن بسیاری از افراد را درگیر کرده این است که الان وقت فروش طلا است یا نه؟

پاسخ این سؤال یک «بله» یا «خیر» ساده نیست. تصمیم برای فروش یا نگهداری طلا به عوامل مختلفی مانند قیمت جهانی اونس، نرخ دلار، شرایط سیاسی، میزان حباب بازار و هدف سرمایه‌گذاری هر فرد بستگی دارد. ممکن است فروش طلا برای فردی که در قیمت‌های پایین خرید کرده و اکنون به سود مناسبی رسیده منطقی باشد، اما برای سرمایه‌گذاری که با دید بلندمدت وارد بازار شده، نگهداری طلا همچنان انتخاب بهتری باشد.

وضعیت بازار طلا در مرداد ۱۴۰۵

بازار طلا در مرداد ۱۴۰۵ تحت تأثیر دو عامل مهم قرار دارد؛ نخست تغییرات قیمت اونس جهانی و دوم نوسانات نرخ ارز در بازار داخلی. علاوه بر این، تحولات سیاسی و اقتصادی نیز نقش پررنگی در تعیین مسیر قیمت‌ها ایفا می‌کنند.

در هفته‌های اخیر قیمت طلا پس از یک رشد قابل توجه وارد فاز نوسانی شده است. این شرایط باعث شده بسیاری از معامله‌گران برای خرید یا فروش مردد باشند. از دید بسیاری از تحلیلگران، بازار در حال حاضر بیش از آنکه از شاخص‌های اقتصادی تأثیر بگیرد، به اخبار سیاسی واکنش نشان می‌دهد. بنابراین هر خبر مثبت یا منفی می‌تواند روند قیمت را در مدت کوتاهی تغییر دهد.

به همین دلیل، اگر قصد فروش طلا را دارید، بهتر است تنها بر اساس افزایش یا کاهش قیمت یک روزه تصمیم نگیرید و روند کلی بازار را بررسی کنید. پیشنهاد می‌شود صفحه پیش‌بینی روزانه طلا و سکه در سایت طلاین را دنبال کنید. الان وقت فروش طلا است یا نه؟

اگر هدف شما حفظ ارزش سرمایه در بلندمدت است، بسیاری از کارشناسان معتقدند هنوز دلیلی برای فروش کامل دارایی‌های طلایی وجود ندارد. طلا در اقتصاد ایران طی سال‌های گذشته نشان داده که در بلندمدت توانسته ارزش سرمایه را حفظ کند و حتی بازدهی مناسبی نسبت به بسیاری از بازارهای موازی داشته باشد.

اما اگر در ماه‌های گذشته طلا را با قیمت پایین‌تر خریداری کرده‌اید …





 فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

فیلم/ آیین بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم امام رضا(ع)

آیین چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب پنجشنبه شب با حضور فرزندان ایشان و اقشار مختلف مردم در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

کیلیان امباپه در جلسات تمرینی این روزها ژوزه مورینیو را شیفته خود کرده است.

 عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح فرایند جذب اعضای هیأت علمی و حفظ منزلت اجتماعی استادان دانشگاه، گفت: شوراهای عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت خود بپردازند و در امور اجرایی دانشگاه‌ها، حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه، دخالت نکنند. وی همچنین حمایت از دانشمندان جوان و رفع موانع و دغدغه‌های آنان را برای تداوم پیشرفت علمی و فناوری کشور ضروری دانست.

 عکس ها / نگاهی به خانه  پُر از عتیقه جات ساره بیات /  از آینه کنده کاری شده با کاسه بشقاب گران قیمت و قدیمی

عکس ها / نگاهی به خانه پُر از عتیقه جات ساره بیات / از آینه کنده کاری شده با کاسه بشقاب گران قیمت و قدیمی

عکس هایی از خانه ساره بیات بازیگر کشورمان را مشاهده می کنید.

 توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه به تکرار توهمات دونالد ترامپ علیه ایران پرداخت.