قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

نمونه ای خاص از کار معماران ایرانی در پارک فناوری پردیس تهران (+عکس)

پروژه معماری توربوسیل‌تک با مساحت دو هزار و پانصد متر مربع در پارک فناوری پردیس تهران توسط معماران برجسته ایرانی طراحی و اجرا شده است.
 نمونه ای خاص از کار معماران ایرانی در پارک فناوری پردیس تهران (+عکس)

عصر ایران - ساختمان جدید کسب‌وکار، انکوباتور و اداری «توربوسیل‌تک» (Turbosealtech) به طراحی دفتر معماری «موج نو» در پارک فناوری پردیس واقع در حومه تهران احداث شده است. این پروژه با هدف فراهم کردن بستری مناسب برای پژوهش و نوآوری شکل گرفته و ادامه مسیر حضور معماران برجسته ایرانی در طراحی مجموعه‌های این منطقه به شمار می‌رود. این طرح با مساحت دو هزار و پانصد متر مربع، با رویکردی مبتنی بر تعامل میان فناوری، سایت، عملکرد و منظره طراحی شده است.

ویژگی‌های فنی و ساختار هندسی پروژه

حجم این ساختمان با الهام از بستر زمین شکل گرفته و خط آسمانی زیبا و هماهنگ با محیط پیرامون ایجاد کرده است. نمای بیرونی این سازه با پوسته‌ای از جنس شیشه پوشانده شده تا نور طبیعی به حداکثر برسد، در حالی که پروفیل‌های آلومینیومی تعبیه‌شده در لایه خارجی، وظیفه کنترل گرمای داخلی را بر عهده دارند. ساختار نمایان داخلی نیز از فرم کلی ساختمان الهام گرفته و ویژگی‌های معماری صنعتی را بازتاب می‌دهد. این ساختمان هرمی‌شکل به پنج سطح افقی تقسیم شده که توسط یک آسانسور شفاف به یکدیگر متصل شده‌اند تا تعامل میان کاربران به بهترین شکل ممکن تقویت شود.

مشخصات کلی پروژه

معماران مسئول: لیدا الماسیان و شاهین حیدری

تیم طراحی: سهیلا زاهدی، شیدا قطبی، پری پورمقدم، مریم شکوهی، شیرین ضیایی، ایلناز اشایری، نیلوفر مرادی و گلرخ حیدریان

مساحت: ۲۵۰۰ متر مربع

سال ساخت: ۲۰۲۲

عکاس: پرهام تقیاف

موقعیت: پردیس، تهران پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر اشتباه یا شیطنت؛ تلویزیون عراقچی را خوارج نامید! (+عکس) خبر بعد نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : معمای ریاضی: الگوی عددی مخفی را پیدا کنید و مقدار X را به دست آورید! تماشاخانه پارتیا، افسانه «آن‌شیگائو»؛ سفر شاهزاده ایرانی به چین / سوغات او یک دین بود ساعت ۸:۱۵ ششم اوت ؛ هیروشیما / وقتی شهر در دیگ قیر می‌جوشید فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران



۴۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

برگزاری همزمان پردیس سامیت ۲۰۲۶ و اینوتکس

رئیس مرکز شتاب‌دهی نوآوری گفت: یکی از برنامه‌های امسال حضور شتاب‌دهنده‌های عضو مرکز در قالب غرفه‌های نمایشگاهی اینوتکس است که تاکنون نزدیک به ۲۰ مجموعه برای حضور در این بخش ثبت‌نام کرده‌اند و قرار است حضوری فعال در نمایشگاه داشته باشند.

به گزارش منطقه بین‌المللی نوآوری ایران، مهدی عظیمیان ادامه داد: شتاب‌دهنده‌های حاضر در اینوتکس تلاش خواهند کرد دستاورد‌ها و استارتاپ‌های تحت حمایت خود را معرفی کنند و از ظرفیت نمایشگاه برای توسعه ارتباطات و ایجاد فرصت‌های جدید استفاده کنند.

رئیس مرکز شتاب‌دهی نوآوری با اشاره به حضور سرمایه‌گذاران در اینوتکس خاطرنشان کرد: یکی از فرصت‌های مهم این حضور، ارتباط شتاب‌دهنده‌ها و استارتاپ‌های آنها با سرمایه‌گذاران حاضر در نمایشگاه است؛ موضوعی که می‌تواند زمینه شکل‌گیری ارتباطات جدید و جذب سرمایه برای کسب‌وکار‌های نوآور را فراهم کند.

بیشتر بخوانید حضور بیش از ۱۰۰ استارتاپ در اینوتکس ۲۰۲۶ فن‌بازار ملی ایران با ۴ برنامه ویژه به اینوتکس ۱۴۰۵ می‌آید اینوتکس ۲۰۲۶ عصر‌ها برگزار می‌شود

مهدی عظیمیان در ادامه از برگزاری هم‌زمان دهمین دوره رویداد «پردیس سامیت» خبر داد و اظهار کرد: برنامه دیگری که امسال در کنار اینوتکس دنبال می‌کنیم، برگزاری دهمین دوره پردیس سامیت است که تلاش داریم در روز دوم برگزاری اینوتکس، به‌صورت ترکیبی و هم‌زمان با این نمایشگاه برگزار شود.

وی افزود: در این رویداد سالانه، اعضای مرکز شامل شتاب‌دهنده‌های نوآوری، فضا‌های کار اشتراکی، برگزارکنندگان رویداد‌های کارآفرینی و دیگر بازیگران اکوسیستم که با مرکز در ارتباط هستند، گرد هم خواهند آمد.

رئیس مرکز شتاب‌دهی نوآوری ادامه داد: هدف این است که اعضای اکوسیستم بتوانند به‌صورت هم‌زمان از ظرفیت‌های اینوتکس استفاده کنند و در پردیس سامیت نیز حضور داشته باشند و از این طریق، فرصت بیشتری برای تعامل، شبکه‌سازی و شکل‌گیری همکاری‌های جدید میان آنها ایجاد شود.

مهدی عظیمیان با تأکید بر اهمیت این هم‌زمانی گفت: تلاش داریم ترکیب این دو رویداد، فرصت متفاوتی را برای اعضای اکوسیستم ایجاد کند؛ به‌گونه‌ای که شتاب‌دهنده‌ها و سایر بازیگران ضمن بهره‌برداری از ظرفیت‌های نمایشگاه اینوتکس، در گردهمایی سالانه پردیس سامیت نیز حضور داشته باشند.

وی تصریح کرد: امیدواریم این برنامه‌ها بتواند زمینه‌ساز اتفاقات خوب و تازه‌ای برای رشد، پویایی و حرکت روبه‌جلوی اکوسیستم نوآوری باشد و ارتباط میان بازیگران مختلف این زیست‌بوم را بیش از گذشته تقویت کند.

رئیس مرکز شتاب‌دهی نوآوری در پایان خاطرنشان کرد: هدف ما این است که از ظرفیت رویداد‌های بزرگ و اثرگذاری مانند اینوتکس برای ایجاد جریان‌های تازه در اکوسیستم استفاده کنیم و با کنار هم قراردادن شتاب‌دهنده‌ها، استارتاپ‌ها، سرمایه‌گذاران و سایر بازیگران، فرصت‌های جدیدی برای رشد و توسعه کسب‌وکار‌های نوآور ایجاد شود.

انتهای پیام/




 وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپو‌های سر و بدن

معاون اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، با اشاره به استفاده از برخی مواد نگه‌دارنده در شامپوها، بر ضرورت توجه مصرف کنندگان به ترکیبات...

 کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد

آزمون گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد و با برگزاری این آزمون ها، کنکور ۱۴۰۵ به ایستگاه پایانی رسید.

 زنگ خطر امنیت سایبری در منطقه؛ عربستان زیر بار هشدارهای پیاپی برای آسیب‌پذیری زیرساخت‌های دیجیتال
۲۰ ساعت قبل / سایت سیتنا

زنگ خطر امنیت سایبری در منطقه؛ عربستان زیر بار هشدارهای پیاپی برای آسیب‌پذیری زیرساخت‌های دیجیتال

مرکز واکنش به رخدادهای رایانه‌ای عربستان سعودی طی روزهای اخیر مجموعه‌ای از هشدارهای امنیتی با سطح خطر «بالا» درباره آسیب‌پذیری در محصولات شرکت‌های فناوری از جمل

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۱۹ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 تاکسی‌های بدون راننده تسلا راهی خیابان می‌شوند
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

تاکسی‌های بدون راننده تسلا راهی خیابان می‌شوند

تسلا آزمایش نسخه‌های تولیدی Cybercab را در خیابان‌های عمومی آغاز کرده است.

 بیت‌کوین دوباره بالای ۷۰ هزار دلار رفت؛ بازار به تغییرات اوراق آمریکا واکنش نشان داد - پیوست
۲۶ ساعت قبل / مجله پیوست

بیت‌کوین دوباره بالای ۷۰ هزار دلار رفت؛ بازار به تغییرات اوراق آمریکا واکنش نشان داد - پیوست

قیمت بیت‌کوین بعد از گذشت بیش از دو ماه دوباره از مرز ۷۰ هزار دلار عبور کرد. بزرگ‌ترین رمزارز بازار در معاملات پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ تا محدوده ۷۱ هزار و ۵۰۰ دلار بالا رفت؛ حرکتی که هم‌زمان با کاهش بازده اوراق قرضه بلندمدت آمریکا و افزایش امید بازارها به بهبود شرایط نقدینگی رخ داد.