میلاد امینیموحد در «بدرقه تا بهشت» به سراغ افرادی رفته است که هر یک در این آیین نقشی داشتهاند؛ از مسئولان و خادمان برگزاری مراسم تا صاحبان موکبهایی که میزبان زائران و مهمانان رهبر شهید بودهاند.
این مجموعه در هفت قسمت با عناوین «حسابشده»، «زائری از تلعفر»، «طلوع نجف»، «قرار آخر»، «عشق حسینی» و «نذر هنر» تولید شده و از امشب، سهشنبه ۲۷ مرداد، ساعت ۲۰:۲۰ از شبکه افق سیما پخش خواهد شد.
«بدرقه تا بهشت» محصول مرکز هنری رسانهای نهضت است.
سایر عوامل این مستند عبارتند از؛ دستیار تهیه کننده: محمد حسین مقدم رجا، مشاور طرح: سید حمید موسوی، راوی: علی اکبر فلاحی، تصویربرداران: محمدحسین مقدم رجاء، صادق علوی کیا، دستیار تصویربردار: محمدطاها امینی موحد، تدوین و اصلاح رنگ: سعید بابادی، محمد حسین مقدم رجاء، فضای مجازی: امیر محمد بهادری، روابط عمومی: مینا دهقان. انتهای پیام/









