قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

وقوع حادثه رانندگی بین 4 خودروی سواری در محور آمل به سرخ‌رود / آتش‌افروزی کاه و کلش حادثه ساز شد

رئیس پلیس راه استان مازندران به وقوع حادثه رانندگی در یکی از محورهای استان اشاره کرده و گفت: آتش‌افروزی کاه و کلش در اراضی شالیزاری حوالی روستای رفیع‌آباد واقع در اطراف محور مواصلاتی آمل به سرخ‌رود، زمینه وقوع حادثه رانندگی بین 4 دستگاه خودروی سواری و سوختن کامل یک دستگاه خودروی ام‌وی‌ام شد.
 وقوع حادثه رانندگی بین 4 خودروی سواری در محور آمل به سرخ‌رود / آتش‌افروزی کاه و کلش حادثه ساز شد

به گزارش ایلنا، سرهنگ هادی عبادی افزود: گزارشی مبنی بر وقوع حادثه رانندگی بین 4 دستگاه خودروی سواری و آتش گرفتن یک دستگاه خودرو ام‌وی‌ام در محور مواصلاتی آمل به سرخرود، به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اعلام شد. در این راستا بلافاصله مأموران پلیس راه شهرستان آمل به محل وقوع این حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: مأموران پلیس راه با حضور در محل حادثه واقع در محور مواصلاتی آمل به سرخ‌رود که در حوالی روستای رفیع‌آباد قرار داشت و انجام بررسی‌های اولیه دریافتند به علت آتش زدن کاه و کلش اراضی شالیزاری اطراف جاده توسط کشاورزان، دود ناشی از حریق موجب کاهش دید رانندگان شده و این حادثه را رقم زده است.

رئیس پلیس راه استان مازندران به حریق خودرو سواری ام‌وی‌ام که در این حادثه وارد شانه خاکی جاده و زمین کشاورزی شده بود اشاره کرده و اظهار داشت: خودروی مذکور با ورود به داخل زمین کشاورزی دچار حریق شد و پیش از حضور عوامل آتش‌نشانی و امدادی کاملاً سوخت. این حادثه رانندگی تلفات جانی و مصدومیت نداشت.

سرهنگ عبادی بر ضرورت جلوگیری از هرگونه آتش‌افروزی کاه و کلش در اراضی کشاورزی و شالیزاری تأکید داشته و تصریح کرد: به کشاورزان زحمت‌کش استان مازندران توصیه و هشدار داده می‌شود از آتش زدن کاه و کلش در زمین‌های اطراف جاده جداً خودداری کرده تا زمینه بروز تصادفات و حوادث رانندگی را ایجاد نکنند.

وی به مفاد قانونی جرم آتش‌افروزی کاه و کلش در اراضی کشاورزی اشاره کرده و در این خصوص بیان داشت: برابر ماده 688 قانون مجازات اسلامی کشور ایران، انجام هرگونه آتش‌افروزی کاه و کلش در اراضی کشاورزی و شالیزاری از سوی کشاورزان جرم محسوب شده و مشمول مجازات حبس تا یک سال و جزای نقدی خواهد بود. انتهای پیام/



۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

آیت‌الله لائینی: استقامت ملت ایران آمریکا را به زانو درآورد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، ‌آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی‌فقیه در مازندران‌ در مراسم چهلمین شب تدفین رهبر شهید و همزمان با شب شهادت امام حسن عسکری(ع) در محمدآباد دودانگه، با تسلیت این مناسبت‌ها اظهار کرد: این مراسم به مناسبت اربعین رهبر شهید و شهادت پدر بزرگوار امام زمان(عج) برگزار شده و یاد و نام این بزرگان را گرامی می‌داریم.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با اشاره به برنامه‌های خود در سفر یک‌روزه به دودانگه گفت: در این سفر با جامعه روحانیت منطقه دیدار و از چند پروژه بازدید شد و در جلسه شورای اداری با حضور مسئولان استانی و شهرستانی، بخشی از مشکلات مردم منطقه مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: نبود شعبه بانکی، کمبود نانوایی و مسائل مربوط به آرد از جمله مشکلات مطرح‌شده بود که برای پیگیری و رفع آنها قول مساعد داده شد.

آیت‌الله محمدی لائینی با استناد به حدیثی از امام حسن عسکری(ع) مبنی بر اینکه پس از ایمان به خدا، نفع رساندن به برادران دینی از برترین اعمال است، تصریح کرد: دغدغه ما در سفرهای استانی، شنیدن درد مردم، باز کردن گره‌ها و ایجاد امید و نشاط در میان خانواده‌ها و نسل جوان است و این رسالت را با جدیت دنبال می‌کنیم.

نسخه امام عسکری(ع) برای عبور از روزهای سخت

امام جمعه ساری در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به صفات الهی اظهار کرد: «رحمان» و «رحیم» از مهم‌ترین صفات خداوند هستند و آغاز سوره‌های قرآن با «بسم‌الله الرحمن الرحیم» نشان‌دهنده رحمت و محبت گسترده خداوند نسبت به بندگان است.

وی ادامه داد: در میان فضایل اخلاقی انسان نیز دو صفت صبر و شکر جایگاهی ویژه دارند و باید این دو صفت را در زندگی خود حفظ کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران با تأکید بر اینکه صبر بدون آگاهی و بصیرت ممکن است آسیب‌پذیر شود، گفت: دشمن امروز به دنبال شکستن تاب‌آوری ملت ایران است و از طریق تحریم و سیاه‌نمایی رسانه‌ای تلاش می‌کند مردم را ناامید کند، اما ملت ایران با صبر و استقامت خود دشمن را متحیر کرده است.

وقتی تاب‌آوری مردم، محاسبات دشمن را برهم می‌زند

آیت‌الله محمدی لائینی با اشاره به حضور رزمندگان لشکر 25 کربلا در عرصه دفاع از کشور گفت: رزمندگان این لشکر با وجود گرمای طاقت‌فرسا و ساعات طولانی نگهبانی، با عشق و اراده در حال دفاع از میهن هستند و همین روحیه، دشمن را به خاک ذلت کشانده است.

وی تأکید کرد: آگاهی، صبر و استقامت مردم از مهم‌ترین عوامل عبور کشور از شرایط دشوار است و دشمن تلاش می‌کند با ایجاد ناامیدی، این سرمایه اجتماعی را هدف قرار دهد.

نباید خطای افراد را به پای نظام نوشت

امام جمعه ساری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی سوءاستفاده‌ها و تخلفات فردی گفت: نباید خطاها و دزدی‌های افراد را به پای نظام و اسلام گذاشت؛ این اقدامات، رفتارهای خودخواهانه برخی افراد است و ارتباطی با جمهوری اسلامی ندارد.

وی با تأکید بر ضرورت نگاه منصفانه افزود: خوبی‌ها از خداوند است و بدی‌ها از خود ماست و نباید عملکرد نادرست افراد را به حساب اصل نظام و ارزش‌های اسلامی گذاشت.

از صبر امام حسین(ع) تا استقامت رهبر شهید

آیت‌الله محمدی لائینی در پایان با اشاره به صبر و استقامت رهبر شهید اظهار کرد: رهبر شهید با وجود ناملایمات و کارشکنی‌ها، هرگز از خداوند گلایه نکرد و با استقامت، مسیر ایران قوی را دنبال کرد.

وی افزود: باید از صبر امام حسین(ع) و رهبر شهید الگو بگیریم و با حفظ وحدت، آگاهی و استقامت بر مشکلات غلبه کنیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان از حضور اقشار مختلف مردم، نیروهای نظامی، روحانیون، خانواده‌های شهدا و ایثارگران و مسئولانی که برای پیگیری مشکلات منطقه حضور داشتند، قدردانی کرد.

انتهای پیام/  


۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

19 مصدوم دستاورد 4 حادثه رانندگی در محورهای مواصلاتی استان سمنان

به گزارش ایلنا، حسین درخشان افزود: در حادثه نخست، بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی سواری MVM در کیلومتر 13 محور مواصلاتی گرمسار به آرادان، 5 نفر مصدوم شدند. در این راستا نجاتگران پایگاه امدادونجات آرادان به محل حادثه اعزام شدند و با همکاری عوامل اورژانس مصدومان را به مراکز درمانی منتقل کردند.

وی ادامه داد: در حادثه دوم، بر اثر وقوع حادثه رانندگی بین 2 دستگاه خودروی سواری کوئیک و پراید در کیلومتر 2 محور مواصلاتی ایوانکی به گرمسار، 5 نفر مصدوم شدند. در این راستا نجاتگران پایگاه امدادونجات شهید قاسمی ایوانکی به محل حادثه اعزام شدند و فرایندهای امدادی را برای مصدومان این حادثه انجام دادند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سمنان اظهار داشت: در حادثه سوم، بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی سواری ساینا در کیلومتر 30 جاده میامی به سبزوار، 5 نفر مصدوم شدند. در این راستا نجاتگران پایگاه امدادونجات میاندشت به محل حادثه اعزام شدند و با همکاری عوامل اورژانس مصدومان را به مراکز درمانی منتقل کردند.

درخشان تصریح کرد: در حادثه چهارم، بر اثر واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پژوپارس در کیلومتر 14 جاده سمنان به فیروزکوه، 4 نفر مصدوم شدند. در این راستا نجاتگران پایگاه امدادونجات شهدای امدادگر به محل وقوع این حادثه رانندگی اعزام شدند و فرایندهای امدادی را برای نجات مصدومان این حادثه انجام دادند. انتهای پیام/


۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یک کشته و 6 مصدوم دستاورد حادثه رانندگی محور توره به اراک

به گزارش ایلنا، بهروز ایران‌نژاد به تشریح جزئیات این حادثه پرداخته و در این رابطه افزود: گزارشی مبنی بر وقوع حادثه رانندگی واژگونی یک دستگاه خودروی سواری پراید در محور مواصلاتی توره به اراک محدوده بعد از پلیس راه، به سامانه 115 مرکز ارتباطات اورژانس علوم پزشکی دانشگاه استان مرکزی اعلام شد.

وی ادامه داد: در این راستا بلافاصله 3 تیم اورژانس زمینی و یک بالگرد اورژانس هوایی به محل وقوع این حادثه رانندگی اعزام شدند. متأسفانه در این حادثه یک پسربچه 7 ساله به دلیل شدت جراحات وارد شده در همان صحنه حادثه جان خود را از دست داد و تلاش‌های تکنسین‌های اورژانس برای نجات وی بی‌نتیجه ماند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اظهار داشت: این حادثه رانندگی 6 مصدوم نیز به همراه داشت که از این تعداد 3 مصدوم توسط بالگرد اورژانس هوایی و 3 مصدوم دیگر توسط آمبولانس‌های اورژانس به بیمارستان ولیعصر اراک منتقل شدند. انتهای پیام/




 پیام رمزآلود برای کشورهای منطقه | در جنگ فیل‌ها، سبزه پامال می‌شود!
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام رمزآلود برای کشورهای منطقه | در جنگ فیل‌ها، سبزه پامال می‌شود!

در حالی که تحرکات نظامی آمریکا در منطقه به تیتر یک رسانه‌های غربی تبدیل شده است، یک استراتژیست ارشد چینی با استفاده از یک ضرب‌المثل باستانی، آب پاکی را روی دست کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکایی ریخت

 ورشکسته شدن پلتفروم فروش طلا با 200 هزار کاربر!
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ورشکسته شدن پلتفروم فروش طلا با 200 هزار کاربر!

سرهنگ خالقی معاون پلیس فتا اعلام کرد: «یک پلتفرم فروش آنلاین طلا با دویست هزار کاربر ورشکسته شد. علت آن نیز خالی فروشی بود.» جزئیات بیشتر را می‌بینید و می‌شن...

 بمب ساعتی زیر پوست جامعه ایرانی | چرا خشم بیکاران و ناجنبش‌ها را باید جدی گرفت؟ | نسل جدید شغل، زندگی متوسط، منزلت و عدم تبعیض اجتماعی می‌خواهد
۳۸ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

بمب ساعتی زیر پوست جامعه ایرانی | چرا خشم بیکاران و ناجنبش‌ها را باید جدی گرفت؟ | نسل جدید شغل، زندگی متوسط، منزلت و عدم تبعیض اجتماعی می‌خواهد

اقتصادنیوز: یک استاد ارتباطات گفت: ناجنبش‌ها گروه‌هایی از مردم هستند که دلخور و ناراضی‌اند، جای خودشان را در جامعه پیدا نمی‌کنند و به هر دلیلی طرد شده‌اند؛ مثل جوان‌ها ، زنان و گروه‌های تهیدست جامعه.

 شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟
۷ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

شاهزاده هری و همسرش پس از ۶ سال به بریتانیا برمی‌گردند | آیا خانواده سلطنتی از بازگشت هری و مگان استقبال می‌کنند؟

شاهزاده هری مایل است با پدرش آشتی کند و زمان بیشتری را با او که به دلیل ابتلا به سرطان تحت درمان است، بگذراند.

 آژیر بحران در بازار جهانی انرژی
۲۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آژیر بحران در بازار جهانی انرژی

دنیای اقتصاد: چراغ‌های قرمز در بازارهای انرژی روشن شده‌اند. قیمت نفت دوباره به شکل نگران‌کننده‌ای بالا رفته است اما مشکل بزرگ‌تری در لایه‌های پنهان بازار وجود دارد.

 آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است
۱۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است

معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز مراحل کارشناسی برای بازسازی پل B۱ کرج خبر داد و گفت: تصمیمات اتخاذ شده در این پروژه فقط بر پایه مطالعات فنی و ضرورت‌های عملیاتی خواهد بود.