قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

مهران مدیری دوباره «مسعود شصتچی» می‌شود

مهران مدیری، خالق و بازیگر بسیاری از موفق‌ترین مجموعه‌های طنز تلویزیون از جمله «پاورچین»، «شب‌های برره»، «باغ مظفر»، «مرد هزارچهره»، «مرد دوهزارچهره» و ... ، این بار با سریال جدید «مرد سه‌هزارچهره» بار دیگر راهی قاب تلویزیون می‌شود.
 مهران مدیری دوباره «مسعود شصتچی» می‌شود

به گزارش ایلنا، مجموعه طنز مرد سه هزار چهره به سفارش مرکز سیمافیلم و با تهیه‌کنندگی جواد فرحانی تولید می‌شود. مهران مدیری در این سریال بار دیگر نقش خاطره‌انگیز مسعود شصتچی را ایفا می‌کند.

داستان «مرد سه‌هزارچهره» درباره مسعود شصتچی است که برای جبران سال‌های از دست‌رفته زندگی‌اش تلاش می‌کند با استخدام در یک اداره، کمک‌خرج پدرش باشد؛ اما مانند همیشه، ماجراهای غیرمنتظره و اتفاقات طنزآمیز، او را وارد مسیرهای تازه‌ای می‌کند.

«مرد سه‌هزارچهره» در راستای سیاست مرکز سیمافیلم برای احیای مجموعه‌های موفق و خاطره‌انگیز تلویزیون تولید شده و تلاش دارد با بازگرداندن یکی از محبوب‌ترین شخصیت‌های طنز، بار دیگر مخاطبان را با این مجموعه همراه کند. انتهای پیام/



۹ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

اعلام تاریخ پخش سریال مرد «سه هزار چهره» مهران مدیری

پخشِ سریال «مرد سه‌هزار چهره» از تاریخ یکشنبه ۸ شهریور ماه، از شبکه سه سیما به صورت هفتگی آغاز می‌شود.

شبکه سه سیما با پایان پخش «رویای نیمه‌شب»، سریال «مرد سه‌هزار چهره» به کارگردانی مهران مدیری را نمایش می‌دهد. این مجموعه تلویزیونی از تاریخ ۸ شهریور ماه، جمعه‌ها به صورت هفتگی پخش خواهد شد.

مهران مدیری بار دیگر نقش مسعود شصتچی را که شخصیت اصلی سریال است، بازی می‌کند.

کارگردان و بازیگر تلویزیون که پیش‌تر مجموعه‌های «پاورچین»، «شب‌های برره»، «باغ مظفر»، «مرد هزارچهره» و «مرد دو هزارچهره» را ساخته است، این بار سریال «مرد سه هزارچهره» را با همکاری سیمافیلم به تهیه‌کنندگی جواد فرحانی تولید کرده است.

داستان سریال درباره‌ی مسعود شصتچی است که می‌کوشد با استخدام در یک اداره، کمک‌خرج پدرش باشد اما مانند همیشه، ماجراهای غیرمنتظره و اتفاقاتی طنزآمیز او را وارد مسیرهای تازه‌ای می‌کند.

مدیری پیشتر اعلام کرده بود که شخصیت اصلی این سریال، «مسعود شصت‌چی»، الهام‌گرفته از پدرش است. او گفته بود: در شخصیت مسعود شصت‌چی در واقع نقش پدرم را بازی کردم. پدرم همین مسعود شصت‌چی بود. او شخصیتی آرام، محترم، خلوت، شریف و مظلوم بود.

پژمان بازغی، نصرالله رادش، محمد بحرانی، غلامرضا نیکخواه، پروین قائم‌مقامی، نوشین تبریزی، رامین ناصر نصیر، آرش نوذری و علیرضا مهران در این مجموعه حضور دارند.

مدیری پیش از این سریال «شش ماهه» را هم برای تلویزیون ساخته بود که چندان با اقبال مواجه نشد.


۳۴ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

آیا مهران مدیری موفق می‌شود؟ | انصاف نیوز

سیدکریم بابایی در روزنامه خراسان نوشت:

«این روزها مهران مدیری ستاره محبوب و موفق کمدی سینما و تلویزیون، در آستانه یک مقطع مهم کاری قرار دارد و همزمان با دو پروژه جدید به شبکه خانگی و تلویزیون می‌آید: سریال مورد انتظار «مرد سه‌هزارچهره» در شبکه سه و رئالیتی‌شوی «شاه‌گل» در پلتفرم فیلم‌نت. این در حالی است که او طی سال‌های اخیر، کارنامه‌ای پرفرازونشیب داشته و بسیاری معتقدند از آن موفقیت‌های متوالی گذشته‌اش دور مانده. حالا باید دید این بازگشت دوگانه می‌تواند او را به روزهای اوج برگرداند؟

تجربیات منفی فیلم سازی

مهران مدیری طی یک دهه اخیر در سینما دو فیلم ساخته که هردو با واکنش‌های منفی منتقدان و اغلب مخاطبان مواجه شده‌اند. اگرچه این فیلم‌ها از نظر فروش نسبتاً موفق بودند و توانستند تماشاگرانی را به سالن بیاورند، اما از نظر کیفی و جلب رضایت عمومی اوضاع چندان خوبی نداشتند. در بازیگری سینما نیز هیچ‌کدام از نقش‌آفرینی‌های او با واکنش‌های مثبت فراگیری روبه رو نشد. هرچند آثار باکیفیتی چون «درخت گردو» واکنش‌های مثبتی گرفتند، اما در کارنامه بازیگری او در سینما، نقاط درخشانی محسوب نشدند.

از اوج «هیولا» تا سقوط «دراکولا»

مهم‌تر از همه اما وضعیت مدیری در سریال‌سازی است؛ جایگاهی که شهرت اصلی او را موجب شده. در همین موقعیت نیز «هیولا» آخرین اثری بود که توانست واکنش‌های بسیار مثبتی را برانگیزد و به یکی از آثار موفق و بحث‌برانگیز او تبدیل شود. اما بلافاصله پس از آن، «دراکولا» به یک شکست بزرگ تبدیل شد؛ شکستی که آن‌قدر سنگین بود که مدیری را تا چند سال از کارگردانی سریال دور کرد. او در این سال‌ها اما چند تجربه موفق بازیگری در سریال‌های خانگی داشت که در رأس آن‌ها «خاتون» و خصوصاً «پدر گواردیولا» بود؛ جایی که او توانست با فاصله گرفتن از نقش‌های همیشگی در آثار خودش، تصویری متفاوت از توانمندی‌هایش ارائه کند.

بازگشت‌های کم‌فروغ

مدیری با «قهوه پدری» به عرصه کارگردانی بازگشت، اما این سریال نیز با وجود برخی جذابیت‌های داستانی، نتوانست خاطره خوش آثار پرمخاطب گذشته او را تکرار کند. «قهوه پدری» درمجموع مخاطب گسترده‌ای پیدا نکرد و بسیاری از بینندگان از فضا و جنس شوخی‌های آن استقبال نکردند. مدتی بعد مدیری به تلویزیون برگشت و «شیش ماهه» را ساخت. این سریال در ابتدا بسیار پربیننده شد و توانست مخاطبی جدی پیدا کند، اما در ادامه نتوانست رضایت گسترده مخاطب عام را به دست آورد و به عنوان یک شکست دیگر در کارنامه مهران مدیری ثبت شد.

نقطه روشن کارنامه

در این فاصله، مهران مدیری در قامت مجری با «گل یا پوچ» موفقیت را تجربه کرد. او همان‌طور که سال‌ها پیش با «دورهمی» مجری موفقی بود، این بار هم توانست این بازی و فضای اجرا را احیا کند. با وجودی که مدیری به عنوان یک بازیگر، وارد حوزه اجرا شد، اما این جایگاه به تنها موقعیتی تبدیل شد که مدیری را در سال‌های اخیر بدون حاشیه و با استقبال نسبی مخاطبان مواجه کرد. «گل یا پوچ» نیز استعداد مدیری را نشان داد و به نقطه‌ای روشن در کارنامه یک دهه اخیر او تبدیل شد.

حالا دو آزمون همزمان

مدیری حالا دست روی برندی گذاشته که یکی از سریال‌های محبوب سال‌های گذشته‌اش محسوب می‌شود: «مرد هزارچهره». او امیدوار است از هفته آینده با «مرد سه‌هزارچهره»، ادامه همان مسیر موفق دو فصل قبلی این اثر را برود، اما انتظارها از آن بالاست؛ هم به دلیل آن که نام مهران مدیری در این اثر دیده می‌شود و هم به این دلیل که ادامه یک سریال محبوب و موفق به شمار می‌رود. همزمان «شاه گل» نیز انتشار خود را از پلتفرم فیلم‌نت آغاز کرده و بسیاری انتظار دارند همان جذابیت «گل یا پوچ» اول را داشته باشد.

این همزمانی می‌تواند هم فرصت باشد و هم تهدید. از یک سو، مدیری در دو قاب مختلف دیده می‌شود و می‌تواند بخش‌های متفاوتی از مخاطبان را درگیر کند و از سوی دیگر، اگر یکی از این دو اثر نتواند انتظارها را برآورده کند، ممکن است بر اعتبار اثر دیگر نیز سایه بیندازد. حالا باید دید در این یکی دو ماه آینده، مهران مدیری با دو اثر همزمان در شبکه نمایش خانگی و تلویزیون، چه وضعیتی خواهد داشت و آیا می‌تواند بار دیگر به صدر اخبار و گفت‌وگوها بازگردد یا نه.»

انتهای پیام




 یادگاری‌های اکبر عبدی در موزه عمارت شهرداری اردبیل
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

یادگاری‌های اکبر عبدی در موزه عمارت شهرداری اردبیل

خانواده زنده‌یاد اکبر عبدی در اقدامی فرهنگی، بخشی از وسایل شخصی و یادگاری‌های این هنرمند فقید را به «موزه عمارت شهرداری اردبیل» اهدا کردند و شهردار این شهر نیز قول داد فرهنگسرایی به نام آن بازیگر بزرگ سینمای ایران نامگذاری شود.

 «کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند
۱۸ ساعت قبل / سایت عصرایران

«کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند

آیا مدیران آموزش‌وپرورش، از سطح ستاد تا استان و منطقه، در میان برنامه‌های فشرده، تشریفات رسمی، دیدارها، سخنرانی‌ها و ملاحظات ناشی از میزبانی این حجم از مسئول...

 برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

برگزاری همایش ملی بزرگداشت بیهقی در سال آینده

آرمان امروز : در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مورد توافق و تأکید قرار گرفت. در دیدار شهردار ششتمد با رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، برگزاری همایش ملی بزرگداشت فریدالدین ابوالحسن علی بن زید بیهقی، مشهور به ابن‌فندق در [ ]

 عصر یکشنبه‌های بخارا
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

عصر یکشنبه‌های بخارا

هفدهمین نشست از سلسله نشست‌های «عصر یکشنبه‌های بخارا» به نقد و بررسی کتاب «فغان ز جنگ»، مجموعه‌داستان‌های بابک زمانی، که از سوی انتشارات سهامی عام منتشر شده، اختصاص یافته است. این نشست در ساعت پنج بعدازظهر یکشنبه اول شهریور، با سخنرانی بابک زمانی، محسن امیریوسفی، احمد غلامی و علی دهباشی، در خانۀ کتاب دبا برگزار خواهد شد.

 بابک زمانی؛ داستان‌های نورولوژیست در فغان از جنگ
۱۳ ساعت قبل / سایت عصرایران

بابک زمانی؛ داستان‌های نورولوژیست در فغان از جنگ

اختصاص نشست عصر یکشنبۀ بخارا به کتاب «فعان ز جنگ» بهانه ای برای این یادآوری است که وقتی پزشکی می‌نویسد اولا در کار خود هم ذوقی دارد و ثانیا در رشتۀ تخصصی خود...

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.