قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۳۸ ساعت قبل

دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای از ملت بزرگ ایران برای حضور باشکوه در آیین‌های بزرگداشت اربعین رهبر مجاهد شهید در سراسرکشور دعوت کرد.
 دعوت به حضور ملت بزرگ ایران در اربعین رهبر شهید
به گزارش ایلنا، اربعین «آقای شهید ایران»، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (قدس‌الله‌نفس الزکیه)، در امتداد تشییع تاریخی و حضور بی‌نظیر ملت ایران، مقصدی برای امتداد بعثت و میعادگاهی برای تبدیل خون امام شهید به حرکت و معرفت است. شهادت ایشان اگرچه ثلمه‌ای بزرگ بر پیکر جهان اسلام وارد ساخت، اما خون مطهر آن رهبر شهید، پیوند عمیق امام و امت را بیش از پیش آشکار کرد و کالبد جامعه را با حقیقتی تازه از بیداری، خویش‌انگیختگی و مسئولیت تاریخی مواجه ساخت؛ حقیقتی که در تشییع تاریخی ایشان به شکوهی کم‌نظیر تجلی یافت و نشان داد که نسبت ملت با امام و آرمان‌های او، نسبتی برخاسته از عمق ایمان و ریشه‌دار در وجدان تاریخی این ملت است.

اربعین امام شهید، «دارالذکری» برای یادآوری حقایق و معارف و فرصتی برای تبیین مکتب، سبک مدیریتی، بازخوانی اندیشه و نگاه قرآنی و معنوی آن رهبر فرزانه و تعمیق معرفت و امتداد راه ایشان است؛ عرصه‌ای که در آن «بعثت خون» در اراده و آگاهی مردم امتداد می‌یابد و عاطفه و سوگ، به معرفت، عهد و مسئولیت اجتماعی پیوند می‌خورد و خون مطهر امام شهید، در متن جامعه رسالتی تازه می‌یابد. بر همین اساس، همزمانی این ایام با سالروز شهادت حضرت امام حسن عسکری (ع) و آغاز امامت حضرت حجت بن الحسن المهدی (عج)، افق این مراسم را به عهدی ماندگار با ولایت و امامت پیوند می‌زند و بر همین مبنا، شعار ویژه مراسم‌های چهلم در سراسر کشور «با تو در عهدیم تا صبح ظهور» انتخاب شده است تا تجدید میثاق با راه و آرمان امام شهید، در امتداد عهد با ولایت و انتظار ظهور معنا یابد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از عموم ملت شریف و شهیدپرور ایران اسلامی، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، روحانیون، علما، دانشگاهیان، فرهنگیان، جوانان و نوجوانان، هیئات مذهبی، تشکل‌های مردمی و انقلابی و همه دلدادگان راه شهیدان دعوت می‌کند با حضور گسترده، پرشور و حماسی خود در تمامی آیین‌های بزرگداشت اربعین رهبر مجاهد شهید، یاد و نام آن شهید والامقام را گرامی داشته و با آرمان‌های سید الشهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کنند؛ این مراسم از سوی رهبرمعظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای مدظله العالی در روز سه‌شنبه ۲۷ مردادماه، از ساعت ۱۷ تا ۱۹ در مصلای امام خمینی (ره) تهران، روز چهارشنبه ۲۸ مردادماه، پس از نماز مغرب و عشا در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (سلام‌الله‌علیها) در قم، روز پنجشنبه ۲۹ مردادماه، پس از نماز مغرب و عشا در حرم مطهر حضرت علی ابن موسی‌الرضا (علیه‌السلام) در مشهد مقدس، و عصر همان روز، پنجشنبه ۲۹ مردادماه همزمان با شب شهادت شهادت امام حسن عسکری (علیه السلام)، به‌صورت سراسری در تمامی مراکز استان‌ها و همچنین شهرستان‌ها، بخش‌ها و روستا‌های سراسر کشور، با حضور مسئولان و مردم عزیز برگزار خواهد شد.

حضور باشکوه و حماسی مردم در آیین‌های بزرگداشت اربعین رهبر مجاهد شهید، بار دیگر نشان خواهد داد که راه این شهید والامقام زنده و آرمان او در قلب ملت ایران ماندگار است.

  انتهای پیام/



 تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان

تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر امروز چهارشنبه با فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان به صورت تلفنی گفت وگو کرد.

 رئیس پارلمان لبنان: اتفاقات جنوب لبنان قابل تحمل نیست

رئیس پارلمان لبنان: اتفاقات جنوب لبنان قابل تحمل نیست

رئیس پارلمان لبنان در دیدار با یک هیأت آمریکایی با اشاره به تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان، تأکید کرد که آنچه در جنوب لبنان رخ می‌دهد، غیرقابل تحمل است.

 شنیده شدن صدای انفجار در این استان/ سپاه اطلاعیه داد

شنیده شدن صدای انفجار در این استان/ سپاه اطلاعیه داد

روابط عمومی سپاه از احتمال شنیده شدن صدای انفجار در شهرستان لردگان و حومه خبر داد.

 سقوط بالگرد در منطقه‌ای دورافتاده + فیلم

سقوط بالگرد در منطقه‌ای دورافتاده + فیلم

سازمان هوانوردی کنیا اعلام کرد یک بالگرد حامل تعداد نامعلومی مسافر صبح امروز (چهارشنبه) در منطقه‌ای دورافتاده در شمال این کشور سقوط کرد.

 پزشکیان: با تمام توان از نیروهای مسلح پشتیبانی می‌کنیم - سلام نو

پزشکیان: با تمام توان از نیروهای مسلح پشتیبانی می‌کنیم - سلام نو

رئیس‌جمهوری با قدردانی از اقدامات مجموعه وزارت دفاع، بر تداوم حمایت همه‌جانبه دولت از نیروهای مسلح تأکید و تصریح کرد: همان‌گونه که در گذشته پشتیبانی کامل از نیروهای مسلح در دستور کار دولت بوده، این حمایت با وجود محدودیت‌ها و مشکلات ادامه می‌یابد.

 تشکیل کارگروه ویژه بنزین و سوخت زمستانی نیروگاه‌ها در مجلس

تشکیل کارگروه ویژه بنزین و سوخت زمستانی نیروگاه‌ها در مجلس

رئیس کمیسیون انرژی مجلس از تشکیل کارگروه ویژه بنزین و سوخت زمستانی نیروگاه‌ها خبر داد و گفت: از شنبه این کارگروه جلسات فعالانه خواهد داشت. از دولت، سازمان به...

 اعلام وصول ۱۳ سوال از وزرای دولت

اعلام وصول ۱۳ سوال از وزرای دولت

یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ۱۳ سوال ملی نمایندگان از وزرای دولت را اعلام وصول کرد.

 فیلم / رهبر شهید انقلاب: ما آمریکا را از ۲۸ مرداد شناخته بودیم

فیلم / رهبر شهید انقلاب: ما آمریکا را از ۲۸ مرداد شناخته بودیم

آقای شهید ایران سال گذشته در دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان: امروز آمریکا ــ به خودش حق میدهد که در فلان کشور که یک دولتِ قوی‌ای ندارد، مردمِ هوشیاری ندارد، مثلاً ده پایگاه نظامی ایجاد کند، برای خودش امکانات فراهم کند، نفتشان را ببرد، منافعشان را ببرد، منابع زیرزمینی‌شان را غارت کند؛ این استکبار است؛ استکباری که ما با آن بدیم، استکباری که درباره‌اش حرف میزنیم، استکباری که علیه آن شعار میدهیم، این است.