قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

علت مسمومیت شهروندان باینگان در دست بررسی است

فرماندار پاوه با تأیید مسمومیت تعدادی از شهروندان شهر باینگان گفت: علت بروز این موارد در دست بررسی است و تاکنون ارتباطی میان مسمومیت شهروندان و آلودگی آب آشامیدنی به صورت قطعی تأیید نشده است.
 علت مسمومیت شهروندان باینگان در دست بررسی است

به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه، فرزاد الماسی شامگاه یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از روز گذشته تاکنون تعدادی از شهروندان شهر باینگان با علائم مسمومیت مواجه شده‌اند که موضوع بلافاصله در دستور کار شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه قرار گرفته و بررسی‌های لازم برای شناسایی علت این موارد در حال انجام است.

وی افزود: با توجه به مطرح شدن احتمال آلودگی آب به عنوان یکی از عوامل احتمالی بروز مسمومیت، از روز گذشته منبع آب شهر باینگان به صورت موقت قطع شده و برای جلوگیری از ایجاد مشکل در تأمین آب شرب شهروندان، آب مورد نیاز مردم از طریق تانکرهای آبرسان سیار تأمین می‌شود.

فرماندار پاوه با اشاره به ادامه برخی موارد مسمومیت پس از قطع منبع آب، تصریح کرد: این موضوع نشان می‌دهد که در شرایط فعلی نمی‌توان علت بروز مسمومیت‌ها را به طور قطعی به آب نسبت داد و لازم است عوامل احتمالی دیگر نیز از سوی کارشناسان مورد بررسی قرار گیرد.

الماسی ادامه داد: برای مشخص شدن وضعیت آب آشامیدنی، عوامل شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه از منبع تأمین آب شهر باینگان نمونه‌برداری کرده‌اند و نمونه‌ها برای انجام آزمایش‌های تخصصی و بررسی‌های لازم به آزمایشگاه ارسال شده است.

وی تأکید کرد: تا زمان اعلام نتایج آزمایش‌های تخصصی، هیچ اظهارنظر قطعی درباره علت مسمومیت‌ها یا ارتباط آن با آب آشامیدنی امکان‌پذیر نیست و باید منتظر نتیجه بررسی‌های کارشناسی ماند.

فرماندار پاوه گفت: دستگاه‌های مسئول از جمله شبکه بهداشت و درمان شهرستان موضوع را با جدیت دنبال می‌کنند و پس از مشخص شدن …





 سیاستگذاری نامتوازن در صنعت و معدن
۳۶ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سیاستگذاری نامتوازن در صنعت و معدن

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به چالش ناترازی در بخش تولید، یکی از ریشه‌های این مساله را نبود هماهنگی میان سیاست‌های صنعت، معدن و انرژی و همچنین توسعه صنایع بدون توجه کافی به آمایش سرزمین دانست.

 برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران
۳۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا از آغاز فاز اجرایی طرح ساماندهی اشغال معابر توسط برخی نمایشگاه‌داران، مغازه‌داران و واحدهای تجاری خبر داد.

 رضایی: ایران از جنگ ۱۲ روزه با راهبردهای دفاعی و دیپلماتیک جدید خارج شد
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

رضایی: ایران از جنگ ۱۲ روزه با راهبردهای دفاعی و دیپلماتیک جدید خارج شد

دبیر شورای عالی امنیت ملی با تأکید بر اینکه ایران در جنگ اخیر با وجود سخت‌ترین شرایط، با اتکا به رهبری و انسجام ملی از آزمون دشوار پیش‌رو سربلند بیرون آمده است، گفت: راهبردهای دفاعی، شیوه اداره جنگ و رفتار دیپلماتیک ایران پس از جنگ ۱۲ روزه دستخوش تحول خواهد شد و کشور در برابر فشارهای اقتصادی و تهدیدهای خارجی تسلیم نخواهد شد.

 واکنش وزیر خارجه اسرائیل به تشدید تنش با ترکیه
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش وزیر خارجه اسرائیل به تشدید تنش با ترکیه

وزیر خارجه رژیم اشغالگر گفت تل آویو ترجیح می‌دهد راه حل‌های دیپلماتیک با ترکیه را در پیش بگیرد.

 نقشه مشترک برای مدارس تهران
۳۶ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نقشه مشترک برای مدارس تهران

مدیریت شهری در پروژه‌ای مشترک با دولت ساخت 10مجتمع آموزشی در 6منطقه جنوبی پایتخت را آغاز می‌کند، روز گذشته کلنگ احداث این مجتمع‌ها زده شد؛ قرار است که شهرداری تهران با هدف نوسازی مدارس فرسوده نسبت به تامین زمین و ساخت مجتمع‌های آموزشی در پایتخت اقدام کرده و هزینه زمین و ساخت را با تهاتر مدارس قدیمی و فرسوده با آموزش و پرورش تامین کند.

 ادعای المیادین: ایران دعوتنامه‌ای برای پیوستن به «توافق مکه» دریافت کرده؛ این موضوع در حال بررسی است / تماس تلفنی عراقچی و عاصم منیر
۱۵ دقیقه قبل / سایت انتخاب

ادعای المیادین: ایران دعوتنامه‌ای برای پیوستن به «توافق مکه» دریافت کرده؛ این موضوع در حال بررسی است / تماس تلفنی عراقچی و عاصم منیر

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و سوم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۸ روز می‌گذرد، شبکه آی ۲۴ اسرائیل گزارش داد...