قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

ترامپ دوباره سراغ کیم رفت؛ «رابطه‌مان عالی است»

ترامپ با انتشار تصویری از دیدار خود با رهبر کره‌شمالی، رابطه‌اش با کیم جونگ اون را «عالی» توصیف کرد؛ پیامی که در آستانه رزمایش مشترک آمریکا و کره‌جنوبی و همزمان با افزایش تنش‌ها در شبه‌جزیره کره منتشر شده است.
 ترامپ دوباره سراغ کیم رفت؛ «رابطه‌مان عالی است»
به گزارش ایلنا به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، امروز- شنبه- با انتشار تصویری از دیدار خود با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، روابط خود با او را «عالی» توصیف کرد؛ اظهارنظری که همزمان با افزایش تنش‌ها در شبه‌جزیره کره و در آستانه رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی مطرح شده است.

ترامپ با انتشار تصویری مربوط به دیدار سال ۲۰۱۹ خود با کیم در منطقه غیرنظامی میان دو کره، نوشت که با وجود ظاهر جدی این عکس، تصاویر زیادی از آنها در حال لبخند زدن وجود دارد و «من و کیم جونگ اون رابطه بسیار خوبی داریم».

ترامپ در این پیام از تماس یا دیدار جدید با رهبر کره شمالی سخنی نگفت، اما انتشار این تصویر در شرایطی انجام شد که روابط واشنگتن و پیونگ‌یانگ بار دیگر مورد توجه قرار گرفته است.

قرار است آمریکا و کره جنوبی از دوشنبه رزمایش سالانه «سپر آزادی اولچی» را آغاز کنند؛ رزمایشی که تا ۲۷ اوت ادامه دارد و واشنگتن و سئول آن را اقدامی دفاعی برای مقابله با تهدیدهای کره شمالی می‌دانند. پیونگ‌یانگ این رزمایش را محکوم کرده و از احتمال واکنش «بازدارنده» قوی‌تر خبر داده است.

همزمان، لی جائه میونگ، رئیس‌جمهور کره جنوبی، پیشنهاد مذاکره با پیونگ‌یانگ برای پایان رسمی جنگ کره را مطرح کرده است؛ جنگی که در سال ۱۹۵۳ با آتش‌بس پایان یافت، اما هیچ توافق صلحی میان دو طرف به امضا نرسید.

ترامپ و کیم بین سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ سه بار دیدار کردند، اما مذاکرات آنها درباره برنامه هسته‌ای کره شمالی بدون دستیابی به توافق پایان یافت. ترامپ پس از بازگشت به کاخ سفید در سال ۲۰۲۵ نیز بارها از تمایل خود برای ازسرگیری دیپلماسی مستقیم با کیم سخن گفته است. انتهای پیام/



 موتور صنعت آمریکا با سوخت هوش مصنوعی روشن ماند

موتور صنعت آمریکا با سوخت هوش مصنوعی روشن ماند

دنیای اقتصاد: خروجی کارخانه‌ها، معادن و بخش خدمات شهری رشد ۰.۲ درصدی را تجربه کرده است.

 سازمان ملل خواستار پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی شد

سازمان ملل خواستار پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی شد

سازمان ملل متحد، خواستار پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی شد.

 اولتیماتوم ۹۰ روزه کوشنر به حماس

اولتیماتوم ۹۰ روزه کوشنر به حماس

کوشنر با اولتیماتوم ۹۰ روزه به حماس تهدید کرد که یا سلاح‌ها را تحویل دهید یا با حمایت کامل آمریکا، اسرائیل کار را تمام خواهد کرد.

 واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز

واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ناتوانی آمریکا در بازگشایی تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی بین واشنگتن و خود تنگه بیشتر است.

 سقوط آزاد محبوبیت ترامپ

سقوط آزاد محبوبیت ترامپ

دنیای‌اقتصاد: تازه‌ترین نظرسنجی رویترز و ایپسوس نشان می‌دهد میزان محبوبیت دونالد ترامپ به پایین‌ترین سطح در دوران ریاست‌جمهوری‌اش سقوط کرده است. همزمان اکثریت قاطع آمریکایی‌ها از طولانی شدن جنگ ایالات متحده علیه ایران به شدت ابراز نگرانی کرده‌اند. در این افکارسنجی چهار روزه که روز دوشنبه پایان یافت تنها ۳۳درصد از شرکت‌کنندگان عملکرد ترامپ در کاخ سفید را تایید کردند و ۶۴درصد مخالف رویکرد او بودند. این رقم نسبت به نظرسنجی اوایل ماه جاری میلادی که ۳۵درصد بود، 2 واحد درصد کاهش یافته و محبوبیت فعلی ترامپ اکنون با پایین‌ترین رکورد دوره قبلی او در دسامبر ۲۰۱۷ برابری می‌کند.

 تنگه هرمز؛ قلمرو جدید ایالات متحده آمریکا

تنگه هرمز؛ قلمرو جدید ایالات متحده آمریکا

ادعای ترامپ در مورد تنگه هرمز به شکل تصویری تکرار شد.

 اذعان برنهام به مشارکت انگلیس در حملات پهپادی اوکراین به روسیه

اذعان برنهام به مشارکت انگلیس در حملات پهپادی اوکراین به روسیه

نخست‌وزیر بریتانیا اذعان کرد اوکراین در حملات اخیر به روسیه از پهپادهای انگلیسی استفاده کرده است.

 طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان - تسنیم

طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان - تسنیم

گروهی از نماینده‌های کنگره آمریکا قصد دارند طرحی برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ علیه عمان ارائه کنند.