قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند/ فرایند جذب هیأت علمی باید اصلاح شود

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح فرایند جذب اعضای هیأت علمی و حفظ منزلت اجتماعی استادان دانشگاه، گفت: شوراهای عالی باید به وظایف سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت خود بپردازند و در امور اجرایی دانشگاه‌ها، حتی انتخاب رئیس یک دانشگاه، دخالت نکنند. وی همچنین حمایت از دانشمندان جوان و رفع موانع و دغدغه‌های آنان را برای تداوم پیشرفت علمی و فناوری کشور ضروری دانست.
 عارف: شوراهای عالی نباید در امور اجرایی دانشگاه‌ها دخالت کنند/ فرایند جذب هیأت علمی باید اصلاح شود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

 به گزارش ایلنا، محمدرضا عارف در جلسه کارگروه ارتقای علم و فناوری، ضمن تبریک هفته دولت و با اشاره به پیشرفت‌های علمی و فناوری کشور در دهه‌های اخیر، گفت: علم و فناوری و دانشگاهیان در این دو جهاد میدان‌دار بودند و عملکرد خوب حوزه علم و فناوری در این دو جنگ قابل تقدیر است.

وی افزود: پیشرفت‌های علم و فناوری موجب شد تا در دو جنگ تحمیلی اخیر، در برابر دشمنی که پیشرفته‌ترین فناوری‌ها را در اختیار داشت، از خود جانانه دفاع کنیم و پیروز شویم و دشمن گمان نمی‌کرد ما چنین فناوری‌هایی در اختیار داشته باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه افسران جنگ فناوری، دانشمندان جوان و متخصصان کشور هستند، ادامه داد: دولت، سایر قوا و نهادهای کشور باید از این دانشمندان حمایت کافی کرده و موانع را از بین ببرند تا آنان با انگیزه و نشاط، مسیر پیشرفت کشور در زمینه علم و فناوری را به پیش ببرند. …





 اخبار جدید

 پوتین بار دیگر اروپا را تهدید کرد/ به اوکراین کمک نفرستید وگرنه...
۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

پوتین بار دیگر اروپا را تهدید کرد/ به اوکراین کمک نفرستید وگرنه...

رئیس‌جمهور روسیه تأکید کرد که هرگونه تلاش اروپا برایا عزام نیرو به اوکراین، به معنای ورود به جنگ با روسیه است.

 نقشه راه عبور از سلطه دلار در قلب هند
۱۰ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نقشه راه عبور از سلطه دلار در قلب هند

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری ایران، در حالی برای شرکت در هجدهمین اجلاس سران گروه بریکس در دهلی‌نو حضور دارد که این سفر، سومین حضور وی در نشست‌های عالی‌رتبه این ائتلاف محسوب می‌شود. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، پزشکیان صبح روز گذشته تهران را به مقصد هندوستان ترک کرد تا در یکی از مهم‌ترین گردهمایی‌های دیپلماتیک سال‌ جاری شرکت کند. این سفر در شرایطی انجام می‌شود که جهان شاهد تغییرات شگرفی در نظم بین‌الملل است و بریکس به عنوان نماد اصلی «چندجانبه‌گرایی»، نقشی کلیدی در مقابله با سلطه تک‌بعدی در اقتصاد جهانی ایفا می‌کند.

 ادامه مذاکرات ایران و آمریکا به این شرط امکان‌پذیر است+ جزئیات
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

ادامه مذاکرات ایران و آمریکا به این شرط امکان‌پذیر است+ جزئیات

یک منبع ارشد ایرانی گفت: ترامپ در این موارد تلاش می‌کند خط مذاکره را بالا ببرد تا کمی قیمت نفت را کنترل کند.

 شرط رئیس‌جمهور برای بازگشایی تنگه هرمز!
۵۰ دقیقه قبل / سایت رکنا

شرط رئیس‌جمهور برای بازگشایی تنگه هرمز!

رکنا سیاسی : رئیس جمهور با بیان اینکه آمریکا باید دست از محاصره و تحریم بردارد، تاکید کرد: البته راه دریا راه زندگی ما نیست اما خیال نکنند با این کارها می توانند ما را تسلیم کنند.

 احتمال حمله اتمی به ایران کم است، اما منتفی نیست
۴ ساعت قبل / سایت باشگاه خبرنگاران

احتمال حمله اتمی به ایران کم است، اما منتفی نیست

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره احتمال حمله اتمی به تاسیسات هسته‌ای کشورمان می‌گوید من احتمال حمله اتمی را کم می‌دانم گرچه منتفی هم نمی‌دانم.

 اهمیت حضور پزشکیان در اجلاس بریکس / راه‌اندازی بانک مشترک اعضای بریکس می‌تواند تحریم‌ها علیه ایران را کم‌اثر کند؟
۱۹ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

اهمیت حضور پزشکیان در اجلاس بریکس / راه‌اندازی بانک مشترک اعضای بریکس می‌تواند تحریم‌ها علیه ایران را کم‌اثر کند؟

هاشمی با اشاره به سفر اخیر رییس‌جمهور به هند و موضوعات مطرح‌شده در این سفر، راه‌اندازی بانک مشترک را یکی از ظرفیت‌های مهم برای تسهیل مبادلات اقتصادی می‌داند. به اعتقاد او، ایجاد سازوکارهای بانکی مشترک میان کشورهای همکار می‌تواند بخشی از محدودیت‌های موجود در انتقال پول را کاهش دهد و قدرت اقتصادی کشورهای عضو را افزایش دهد.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026