قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۳ ساعت قبل

اطلاعیه معاونت علمی ریاست‌جمهوری درباره اصالت فراخوان‌های فناورانه

معاونت علمی ریاست جمهوری در اطلاعیه‌ای خطاب به جامعه دانشگاهی، پژوهشگران و شرکت‌های دانش‌بنیان درباره انتشار فراخوان‌های جعلی و بدون هویت که به نام این معاونت منتشر می‌شوند، هشدار داد و اعلام کرد: تنها مرجع رسمی برای انتشار برنامه‌ها، حمایت‌ها و فراخوان‌های این نهاد، وب‌سایت رسمی معاونت علمی است.
 اطلاعیه معاونت علمی ریاست‌جمهوری درباره اصالت فراخوان‌های فناورانه

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایلنا، با توجه به گسترش فعالیت‌های حمایتی در حوزه‌های راهبردی و اقتدارآفرین، این معاونت به همه استادان ، دانشجویان و مدیران شرکت‌های فناور اعلام می‌کند تنها مرجع رسمی برای انتشار برنامه‌ها، حمایت‌ها و فراخوان‌های این نهاد، وب‌سایت رسمی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری است. از متقاضیان تقاضا می‌شود صرفاً به وجود لوگوی رسمی معاونت علمی در فراخوان‌ها، اکتفا نکنند و پیش از ارسال اطلاعات برای فراخوان حتما از وجود اطلاعیه آن فراخوان در سایت معاونت علمی اطمینان حاصل نمایند.

معاونت علمی با تأکید بر تمرکز ویژه کشور بر توسعه فناوری‌های پیشرفته، درباره احتمال … …



چرا دولت‌های جهان به رغم ترامپ به پکن تکیه نمی‌کنند؟
سایت اکوایران

چرا دولت‌های جهان به رغم ترامپ به پکن تکیه نمی‌کنند؟

اکوایران: دموکراسی آمریکا، هرچند تحت فشار قرار دارد، همچنان آزادی‌های مدنی اساسی و انتخابات منظم را حفظ کرده و کنگره و دیوان عالی نیز دست‌کم تا حدی قدرت اجرایی را مهار می‌کنند. در مقابل، حزب کمونیست چین همچنان یک جعبه سیاه است.
فردای انفجار دفتر نخست‌وزیری؛ وقتی کشمیری هم در فهرست شهدا بود!
سایت خبرآنلاین

فردای انفجار دفتر نخست‌وزیری؛ وقتی کشمیری هم در فهرست شهدا بود!

یک روز پس از انفجار دفتر نخست‌وزیری در ۸ شهریور ۱۳۶۰ که به شهادت محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر انجامید، روزنامه کیهان روایت نخستین ساعات این حادثه را منتشر کرد؛ روایتی که در میان قربانیان، نام مسعود کشمیری را نیز به‌ عنوان یکی از شهدا آورده بود. کشمیری بعدها به‌ عنوان عامل نفوذی و متهم اصلی بمب‌گذاری شناخته شد.
سایت دیدبان ایران

تیراندازی و تعقیب و گریز در شهرری/ ماجرا چیست؟

ترامپ علیه دلار!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ علیه دلار!

یکی از مهم‌ترین دارایی‌های ژئوپلیتیکی آمریکا، نه ناو هواپیمابر و نه حتی زرادخانه هسته‌ای، بلکه «دلار» است که ترامپ در حال بر باد دادن آن است.
آمریکا تنگه هرمز را باز کرد؟ | پیش بینی نیمه دوم بحران در خلیج فارس
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا تنگه هرمز را باز کرد؟ | پیش بینی نیمه دوم بحران در خلیج فارس

در حالی که کاخ‌سفید و برخی رسانه‌های آمریکایی در روزهای اخیر کوشیده‌اند وضعیت ترددها در تنگه هرمز را درحال عادی شدن جلوه دهند، کارشناسان بین‌المللی این ادعاها را برخلاف واقعیت‌های جاری در منطقه و این آبراهه راهبردی می‌دانند.
روشنفکران، مینوتور دولت و کاپیتالیسم | مروری بر نظریه قدرت و علل شکل‌گیری اقتصاد دستوری از منظر برتران دو ژوونل
سایت اقتصادنیوز

روشنفکران، مینوتور دولت و کاپیتالیسم | مروری بر نظریه قدرت و علل شکل‌گیری اقتصاد دستوری از منظر برتران دو ژوونل

اقتصادنیوز: مینوتور، هیولای افسانه‌ای در اسطوره‌های یونانی با بدن انسان و سر گاو است که در مرکز هزارتوی جزیره کرت زندانی بود. در کاربرد امروزی، مینوتور استعاره‌ای برای قدرتی است که در دل یک نظام پیچیده و غیرشفاف پنهان شده و برای بقای خود قربانی می‌طلبد.