قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

افزایش ۷۶ درصدی واردات از گمرکات گیلان

استاندار گیلان با اشاره به افزایش ۷۶ درصدی واردات از گمرکات استان، گفت: تسریع در مولدسازی دارایی‌های دولت نیازمند کوتاه شدن مسیر تصمیم‌گیری و واگذاری اختیارات اجرایی به استان‌هاست.
 افزایش ۷۶ درصدی واردات از گمرکات گیلان

به گزارش ایلنا از رشت، هادی حق‌شناس در دیدار با احسان عسکری، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، با تأکید بر ضرورت متناسب‌سازی اختیارات استان‌ها با حجم فعالیت‌های اقتصادی و اجرایی گفت: واردات از گمرکات گیلان ۷۶ درصد افزایش یافته و افزایش حجم فعالیت‌ها؛ ضرورت تسریع در فرآیند‌های اجرایی و افزایش اختیارات استانی را دوچندان کرده است.

وی با بیان اینکه تمرکز فرآیند‌های تصمیم‌گیری در سطح ملی می‌تواند موجب طولانی شدن امور شود، افزود: در حوزه مولدسازی باید فرآیند‌ها اصلاح و از تمرکزگرایی به سمت تفویض اختیار به استان‌ها حرکت کنیم تا ادارات کل بتوانند در چارچوب ضوابط، تصمیمات لازم را با سرعت بیشتری اتخاذ کنند.

مولدسازی باید به حل مسائل واقعی گیلان کمک کند

استاندار گیلان با تأکید بر اینکه مولدسازی نباید صرفاً به فروش دارایی‌های دولت محدود شود، گفت: مولدسازی زمانی موفق است که منابع حاصل از آن به تکمیل طرح‌های اولویت‌دار و رفع عقب‌ماندگی‌های زیرساختی استان منجر شود.

هادی حق‌شناس جایگزینی بیمارستان‌های پورسینا و رازی را از اولویت‌های مهم گیلان برشمرد و افزود: گیلان علاوه بر جمعیت ساکن، سالانه میزبان شمار زیادی گردشگر است و به همین دلیل میزان استفاده از ظرفیت مراکز درمانی استان چندین برابر نرخ استاندارد است؛ موضوعی که توسعه زیرساخت‌های درمانی را به یک ضرورت تبدیل کرده است.

وی همچنین به وضعیت زیرساخت‌های فاضلاب استان اشاره کرد و گفت: میانگین پیشرفت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب در گیلان حدود نصف میانگین کشور است و برای جبران این عقب‌ماندگی باید منابع موجود به‌صورت هدفمند به سمت طرح‌های اولویت‌دار هدایت شود.

استاندار گیلان تأکید کرد: استفاده صحیح از ظرفیت مولدسازی می‌تواند بخشی از منابع مورد نیاز برای چنین طرح‌هایی را فراهم کند، مشروط بر اینکه فرآیند‌ها کوتاه، تصمیم‌گیری‌ها سریع و اختیارات متناسب به استان واگذار شود.

۱۱۸ ملک با ارزش ۲ هزار و ۴۸۰ میلیارد تومان در گیلان

در ادامه این نشست، احسان عسکری، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی نیز با تأکید بر استفاده هدفمند از ظرفیت دارایی‌های دولت گفت: مولدسازی باید در نهایت به رونق و پیشرفت طرح‌های عمرانی استان منجر شود.

وی با اشاره به اهمیت تمرکز بر دارایی‌های با ارزش بالاتر افزود: ۸ درصد املاک، حدود ۹۰ درصد ارزش کل دارایی‌ها را تشکیل می‌دهند و از این رو تعیین تکلیف املاک با ارزش بالاتر می‌تواند نقش مؤثرتری در تأمین منابع مورد نیاز پروژه‌ها داشته باشد.

بر اساس اطلاعات مطرح‌شده در این نشست، استان گیلان دارای ۱۱۸ ملک به ارزش حدود ۲ هزار و ۴۸۰ میلیارد تومان است؛ ظرفیتی که با تسریع در فرآیند مولدسازی و هدایت هدفمند منابع حاصل از آن می‌تواند در پیشبرد طرح های اولویت‌دار استان نقش‌آفرین باشد. انتهای پیام/





 ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم
۳۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ادامه نقض آتش بس در لبنان - تسنیم

رژیم صهیونیستی مناطق مختلف جنوب لبنان را بمباران کرد.

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

صلح 20 ماده‌ای ترامپ در دست «علی شعث»

دنیای‌اقتصاد: دولت ترامپ در طرح صلح جدید خود برای منطقه، آینده غزه را به دست چهره‌ای کمتر شناخته‌شده به نام «علی شعث» سپرده است. او که بر اساس این طرح 20ماده‌ای به‌عنوان مدیر جدید غزه تعیین شده، برنامه جسورانه‌ای دارد. شعث می‌خواهد آوارهای به‌جامانده از جنگ را به دریای مدیترانه بریزد تا برای ساکنان این باریکه که حتی پیش از جنگ هم با بحران تراکم جمعیت روبه‌رو بودند، فضای جدیدی ایجاد کند. او وعده داده که با این کار علاوه بر پاک‌سازی آوارها ظرف سه سال، زمین‌های جدیدی به غزه اضافه خواهد کرد.

 نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: شاخص | نبض

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.