قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

انتقال آب طالقان به قزوین در سال‌های ۱۴۰۶ و ۱۴۰۷ عملی می‌شود

معاون سیاسی امنیتی استاندار قزوین گفت: با اشاره به پروژه بزرگ تأمین آب شرب از سد طالقان با اعتبار ۱۵ همت گفت: این طرح که با پیگیری استاندار و مدیرکل اوقاف در حال اجراست، از بحران کم‌آبی استان در سال‌های ۱۴۰۶ و ۱۴۰۷ جلوگیری می‌کند.
 انتقال آب طالقان به قزوین در سال‌های ۱۴۰۶ و ۱۴۰۷ عملی می‌شود

به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، شهرام احمدپور عصر امروز در نشست خبری موکب سازمان اوقاف و امور خیریه استان قزوین ضمن تسلیت فرارسیدن اربعین حسینی گفت: اربعین تنها به کربلا ختم نمی‌شود؛ طلیعه عاشقی از نجف آغاز می‌شود و خرسندیم که در این مسیر، در کنار خادمان مجموعه اوقاف قزوین حضور داریم.

وی با قدردانی از مدیرکل اوقاف استان و همکارانش افزود: این نشست بیش از آنکه جنبه خبری داشته باشد، فرصتی برای تقدیر از خادمان اربعین است؛ سال گذشته استان قزوین با کسب ۹۳۲ امتیاز از هزار، رتبه عالی کشور را در ارزیابی موکب‌ها به دست آورد که نشان از اخلاص و همت مثال‌زدنی خادمان دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین با اشاره به بازدید خود از موکب حضرت سیدالشهدا(ع) در نجف گفت: این مجموعه وابسته به مرحوم آیت‌الله شاهرودی با امکاناتی همچون کارخانه یخ‌سازی، موتورهای دیزلی، نانوایی سیار و آشپزخانه مجهز یکی از بهترین موکب‌های نجف است و ۱۵۰ خادم عاشق، شبانه‌روز در سه وعده بیش از ۳ هزار پرس غذا توزیع می‌کنند که این خود یکی از معجزات اربعین است.

احمدپور با بیان اینکه ۷۰ موکب از این استان در نجف، کربلا، سامرا و کاظمین به زائران خدمت می‌کنند، عنوان کرد: در ایام تشییع پیکر امام خامنه‌ای نیز ۱۲۰ موکب مستقیم و در مجموع حدود ۲۵۰ موکب از قزوین فعال بودند و بیش از ۱۰۸ هزار نفر از مردم استان در آن مراسم شرکت کردند که قزوین را در زمره استان‌های برتر از نظر مشارکت قرار داد.

وی با اشاره به پروژه بزرگ تأمین آب شرب از سد طالقان با اعتبار ۱۵ همت گفت: این طرح که با پیگیری استاندار و مدیرکل اوقاف در حال اجراست، از بحران کم‌آبی استان در سال‌های ۱۴۰۶ و ۱۴۰۷ جلوگیری می‌کند. همچنین موقوفات استان در حوزه درمان و بیماران دیالیزی خدمات ارزشمندی ارائه می‌دهند.

جانشین ستاد اربعین قزوین با اشاره به ثبت جهانی قلعه الموت، آن را پیامی از عظمت تمدن ایرانی-اسلامی در مقابل تلاش دشمنان برای مخدوش کردن چهره ایران دانست و تأکید کرد: قزوین همواره پیشتاز در علم، فرهنگ و وفاداری به اهل‌بیت(ع) و نظام جمهوری اسلامی بوده است.

احمدپور درباره حمل‌ونقل زائران گفت: با هماهنگی اداره راهداری، مشکل کمبود اتوبوس در مرز مهران در کوتاه‌ترین زمان برطرف شد و خوشبختانه تاکنون هیچ حادثه‌ای در محورهای مواصلاتی استان رخ نداده است. همچنین شهرداری‌های استان در تأمین آب معدنی مورد نیاز زائران همکاری گسترده داشتند.

وی با بیان اینکه اربعین امسال با حضور پیکر مطهر امام خمینی(ره) و نوه ایشان در مسیر پیاده‌روی، حال‌وهوایی متفاوت دارد، ادامه داد: امام شهید هفتاد سال برای عزت اسلام و اقتدار ایران مجاهدت کرد و امروز وظیفه ما حفظ این میراث با اتحاد و انسجام ملی است. از خدا می‌خواهیم که توفیق خدمت به مردم و ترویج فرهنگ عاشورا را به همه ما عنایت فرماید.

معاون سیاسی استاندار از همیاری شهرداری‌های قزوین تمجید کرد و گفت: امسال همه شهرداری‌های استان پای کار آمدند و بخش عمده‌ای از تأمین آب معدنی مورد نیاز، در داخل استان قزوین انجام شد. انتهای پیام/



۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

بازدید معاون اقتصادی استاندار قزوین از دوره دانش‌افزایی در خانه هندبال

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ محمدرضا صفی‌خانی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین با حضور در خانه هندبال استان قزوین، از روند برگزاری دوره دانش‌افزایی هندبال بازدید کرد.

در حاشیه این بازدید، سعید حناچی، رئیس هیأت هندبال استان قزوین، محمدرضا صفی‌خانی و استاد عزت‌الله رزمگر، مدرس دوره، در خصوص روند برگزاری دوره، برنامه‌های آموزشی و توسعه و پیشرفت هندبال استان قزوین به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداختند.

این دیدار در راستای حمایت از برنامه‌های آموزشی و توسعه‌ای هندبال استان قزوین انجام شد.

انتهای پیام


۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

99 درصد داوطلبان انتخابات شوراها تائید صلاحیت شدند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حمید حشمدار، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان کرج امروز در نشست با احزاب و فعالان سیاسی ضمن تشریح مهم‌ترین اقدامات و برنامه‌های این معاونت در حوزه‌های سیاسی، امنیتی و اجتماعی گفت: این معاونت سه سرفصل جدی را پیگیری می‌کند که حوزه سیاسی یکی از اولویت‌های آن است.

وی مطرح کرد: یکی از موضوعاتی که در حوزه سیاسی فعال بوده و به دلیل حملات آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی تحت تأثیر قرار گرفت، انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا بود که تا مرحله آخر انجام شد و حتی تعرفه‌ها را تحویل گرفته و مستقر کرده بودیم، اما انتخابات به تعویق افتاد. یک درصد داوطلبان انتخابات با مدارک و مستندات متقن رد صلاحیت شدند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان کرج از آمادگی کامل فرمانداری برای برگزاری انتخابات خبر داد و افزود: منتظر تصمیمات کلان کشور هستیم تا تصمیم‌گیری شود که چه زمانی عملیات انتخابات آغاز شود. فرمانداری آمادگی کامل دارد و از لحاظ عملیات انتخابات مشکلی نداریم، مگر اینکه بحث منابع و موضوعات امنیتی کل کشور مطرح باشد.

حشمدار با اشاره به اینکه تصمیم‌گیری در این زمینه در اختیار شهرستان و استان نیست، خاطرنشان کرد: تلاش شده تعامل احزاب با معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری کرج افزایش یابد. با توجه به فعالیت این معاونت در حوزه امنیتی، در بخش پدافند عامل و پدافند غیرعامل فعالیت بسیار گسترده‌ای در تمام شهرستان کرج و حتی بیش از سطح شهرستان داشته‌ایم.

وی درباره اقدامات انجام‌شده در حوزه پدافند عامل توضیح داد: با تعاملی که با پدافند ارتش جمهوری اسلامی ایران برقرار شد، استقرار سامانه‌های پدافندی در نقاط حساس شهرستان صورت گرفت، در جنگ‌های 12 روزه و 40 روزه بسیاری از عدم اصابت‌ها با فعالیت سامانه‌های پدافندی انجام شد و توانستیم هواگردها و پرنده‌های دشمن را عقب برانیم و مشکلاتی برای آن‌ها ایجاد کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان کرج عنوان کرد: تلاش کردیم در این زمینه به پایتخت نیز کمک و آن را تقویت کنیم. در طول تاریخ، به لحاظ تاکتیک‌های نظامی و در مکتوبات مختلف، دروازه تهران را کرج می‌دانند؛ یعنی کرج نقطه جدی برای امنیت تهران محسوب می‌شود و علاوه بر امنیت خودش، از امنیت تهران نیز حمایت می‌کند.

حشمدار بیان کرد: خط ویژه تهیه شد و با پدافند ارتش در ارتباط بودیم و تلاش کردیم آمار صدمات و تعداد شهدا و مجروحان را به حداقل ممکن برسانیم. با ارتباطی که برقرار کرده بودیم، به محض اینکه پرنده‌ای وارد خاک ایران می‌شد، ما در کرج متوجه می‌شدیم و دستگاهی را که باید مطلع می‌کردیم، در جریان قرار می‌دادیم و اقدامات لازم به‌صورت فوری انجام می‌شد.

وی با اشاره به هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف مطرح کرد: چینش خوبی انجام شده و تعامل این معاونت با دستگاه‌های نظامی، انتظامی و امنیتی صد درصد بود. نقاط حساس به‌صورت فوری جابه‌جا و به نقاط خارج از دسترس منتقل شد تا اگر آن نقاط مورد اصابت قرار ‌گرفتند، مجبور نباشیم در شعاع 5، 10 یا 15 کیلومتری تخلیه انجام دهیم؛ شهر حفظ شد تا اتفاقی رخ ندهد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان کرج با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در حوزه امنیتی تصریح کرد: بخشی از مشکلات و معضلات شهر مرتفع شده و اقدامات در بخش‌های مختلف پیش رفته است. بخش‌های مختلفی زیرمجموعه شورای تأمین هستند و کمیسیون‌های مختلفی نیز وجود دارد که مشکلات را از جهات مختلف بررسی کردند و برای رفع آن‌ها اقدام شد.

حشمدار اظهار کرد: در خصوص حملات، حین اصابت‌های دشمن نیز تدابیری داشتیم. مجموعه‌های بحران، فنی و امنیتی بلافاصله برای تبعات اصابت‌ها حضور فعالانه داشتند و در کمتر از چند دقیقه آمار اصابت‌ها و اتفاقات را منتقل می‌کردند و اقدامات لازم را انجام می‌دادند. پس از آن نیز موضوعات مربوط به شهدا و مجروحان پیگیری و پرونده‌ها تشکیل شد و جزو چند فرمانداری اول کشور بودیم.

وی با اشاره به اینکه شورای تأمین نیز تصمیم‌گیری کرد و پرونده‌ها به شورای تأمین استان و بنیاد شهید برای ادامه مراحل منتقل شد، خاطرنشان کرد: در حوزه اجتماعی، موضوع نقاط کم‌برخوردار، اشتغال‌زایی و کمک به اقشار کم‌درآمد را دنبال می‌کنیم. تلاش کردیم نمایشگاه‌های یک‌روزه و هفتگی برگزار شود تا بتواند افراد نیازمند و کم‌برخوردار را پوشش دهد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان کرج بیان کرد: تلاش کردیم خیریه‌ها، کمیته امداد و بهزیستی را دارای بانک مشترکی کنیم تا از منابع مختلف کمک بگیرند و افراد نیازمند واقعی شناسایی شوند. یکی از مسائل مهم فرهنگی که مورد تأکید است، رویدادهایی مانند روز بزرگداشت کرج است که برای شهر حیثیتی است و باید غیرتمندانه به آن نگاه کرد.

حشمدار در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: برای 20 مهر امسال جلسات متعددی را برگزار کرده‌ایم و تلاش ما بر آن است که برنامه گسترده‌ای در این زمینه داشته باشیم. این‌ها بخشی از مسائل فرهنگی هستند که در حوزه معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان کرج دنبال می‌شوند.

انتهای پیام/  


۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

۹۰ میلیون دوربین در دست مردم است، اما هر دوربین‌داری عکاس نیست

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، آیین تجلیل از عکاسان خبری استان قزوین همزمان با روز عکاسی و با حضور محمد نوذری استاندار قزوین، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی، فعالان رسانه‌ای و عکاسان خبری در سالن اجتماعات سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین برگزار شد.

در این مراسم، نقش عکاسان خبری در ثبت تحولات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی استان و همچنین دغدغه‌ها و مطالبات حرفه‌ای این قشر مورد توجه قرار گرفت.

علی هوشمند، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین، در این مراسم با اشاره به اهمیت تاریخی ۲۸ مردادماه اظهار کرد: این روز علاوه بر اینکه با روز عکاسی پیوند خورده، یادآور یکی از وقایع مهم تاریخ معاصر ایران یعنی کودتای ۲۸ مرداد است و همین همزمانی بار دیگر اهمیت تصویر در ثبت و روایت تاریخ را نشان می‌دهد.

وی افزود: نباید قدرت و برد لنز دوربین را دست‌کم گرفت؛ چراکه عکاس خبری گاهی تنها با ثبت یک لحظه، روایتی ماندگار از یک اتفاق ایجاد می‌کند که می‌تواند سال‌ها بعد به عنوان سندی تاریخی مورد استفاده قرار گیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با اشاره به گسترش استفاده از تلفن‌های همراه و دوربین‌های دیجیتال ادامه داد: امروز تقریباً ۹۰ میلیون دوربین در قالب تلفن‌های همراه در اختیار مردم قرار دارد و تقریباً هر فردی امکان ثبت تصویر را دارد، اما داشتن دوربین به معنای عکاس بودن نیست.

هوشمند تصریح کرد: عکاسی یک هنر و حرفه تخصصی است و در حوزه‌هایی مانند خبر، هنر، سیاست، اجتماع و مستند، صرفاً داشتن ابزار کافی نیست؛ بلکه دانش، تجربه، آموزش و نگاه حرفه‌ای است که یک عکاس را از یک تصویرگیر معمولی متمایز می‌کند.

وی با تأکید بر نقش عکاسان خبری در انعکاس رویدادهای استان گفت: عکاسان خبری در بسیاری از رویدادها در کنار خبرنگاران حضور دارند و با ثبت تصاویر، بخشی از واقعیت‌های جامعه را به مخاطبان منتقل می‌کنند.

هوشمند خاطرنشان کرد: فعالیت عکاسان خبری تنها به انتشار یک تصویر در رسانه محدود نمی‌شود، بلکه آثار آنان می‌تواند به عنوان بخشی از حافظه تصویری استان و اسناد رویدادهای اجتماعی و تاریخی مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: توسعه استان بدون روایت رسانه‌ای و تصویری کامل نیست و عکاسان خبری با فعالیت حرفه‌ای خود نقش مهمی در معرفی ظرفیت‌ها، مشکلات، رویدادها و تحولات قزوین ایفا می‌کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در پایان بر ضرورت توجه بیشتر به جایگاه عکاسان خبری تأکید کرد و گفت: باید نقش این قشر در عرصه اطلاع‌رسانی بیش از گذشته دیده شود و ظرفیت عکاسان حرفه‌ای استان برای ثبت و حفظ رویدادهای مهم قزوین مورد استفاده قرار گیرد.

آئین تجلیل از عکاسان خبری استان قزوین با هدف قدردانی از تلاش‌های فعالان این حوزه و بررسی مسائل و دغدغه‌های حرفه‌ای آنان برگزار شد.

 

  انتهای پیام/




 سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟
۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟

اقتصادنیوز: محافظه‌کاران و لیبرال‌ها هر دو در برابر نظام‌های مبتنی بر مدیریت مطلق و برنامه‌ریزی از بالا، از آزادی و نظام‌های آزاد دفاع می‌کنند. در اندیشه راجر اسکروتن نقطه‌ای وجود دارد که در آن محافظه‌کاری و لیبرالیسم به هم می‌رسند: دفاع همزمان از وحدت ملی، مرزها، جامعه مشخص و نهادهای کهن از یک سو، و دفاع جدی از آزادی از سوی دیگر.

 انیمیشن ۲ هزار دلاری که در گیشه چین نولان و مارول را پشت سر گذاشت
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

انیمیشن ۲ هزار دلاری که در گیشه چین نولان و مارول را پشت سر گذاشت

نیو لای قرار بود یکی از شکست‌های فراموش‌شده سینمای چین باشد؛ اما یک موج تمسخر در شبکه‌های اجتماعی، این انیمیشن دو نفره و کم‌هزینه را به یکی از عجیب‌ترین پدیده‌های گیشه تبدیل کرد.

 قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ افزایش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا امروز با افزایش 13 دلاری نسبت به روز گذشته، 4515 (چهار هزار و پانصد و پانزده) دلار نرخ‌گذاری شد.

 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران
۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پیش‌فروش خودرو با ۳۶۰ میلیون تومان؛ فرصت جدید سایپا برای خریداران

در این گزارش شرایط ثبت نام پیش فروش سایپا در مرداد ۱۴۰۵ را بخوانید.

 قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!
۶ ساعت قبل / سایت خبرفوری

قیمت یک عدد شلیل به ۴۱ هزار تومان رسید!

انتشار این ویدیو از قیمت سرسام‌آور شلیل در بازار میوه طی ساعات اخیر مورد توجه کاربران قرار گرفته است.