قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

سردار ابن‌الرضا: دست نیروهای مسلح برای پاسخ به تهدیدات پُر است

سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه دست نیروهای مسلح برای پاسخ به هر تهدیدی پُر است، گفت: آنان که امروز به‌دنبال خرید امنیت و برتری نظامی وارداتی هستند، به‌زودی خواهند فهمید فناوری بومی ایران، برتر از هر سامانه‌ای در منطقه است.
 سردار ابن‌الرضا: دست نیروهای مسلح برای پاسخ به تهدیدات پُر است

به گزارش ایلنا، سردار مجید ابن‌الرضا سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«هر روز، نشانه‌های فرسایش توان دشمن آشکارتر می‌شود؛ اما دست نیروهای مسلح ما، با اتکا به صنعت دفاعی کشور، برای پاسخ به هر تهدیدی پُر است.

آنان که امروز به‌دنبال خرید امنیت و برتری نظامی وارداتی هستند، به‌زودی خواهند فهمید که فناوری بومی ایران، برتر از هر سامانه‌ای در منطقه است.» انتهای پیام/



 تعداد سربازان زخمی آمریکا در جنگ با ایران به ۷۵۷ نفر رسید - سلام نو
۱ ساعت قبل / سایت سلام نو

تعداد سربازان زخمی آمریکا در جنگ با ایران به ۷۵۷ نفر رسید - سلام نو

به گزارش سلام نو به نقل از ایسنا، طبق پایگاه داده تلفات جنگی وزارت دفاع ایالات متحده (پنتاگون)، تعداد سربازان زخمی آمریکا از آغاز جنگ با ایران از ۷۵۰ نفر فراتر رفته است.

این وزارتخانه روز چهارشنبه پایگاه داده را به‌روزرسانی و بیش از ۵۰ سرباز زخمی دیگر را به آمار پیشین اضافه کرد. این در حالی است که مذاکرات بین تهران و واشنگتن برای پایان‌دادن به درگیری همچنان متوقف مانده است.

با ترکیب کل تلفات در سیستم تحلیل تلفات دفاعی برای عملیات‌های خارجی با کل تلفات در عملیات خشم حماسی، تعداد سربازان کشته‌شده ۱۸ نفر و تعداد سربازان زخمی ۷۵۷ نفر از زمان آغاز جنگ علیه ایران توسط ایالات متحده در ۲۸ فوریه است.

وزارت جنگ آمریکا ماه گذشته در سیستم تحلیل تلفات نظامی، دسته‌بندی‌ای برای «عملیات‌های خارجی» ایجاد کرد که شامل تلفات و جراحات ناشی از عملیات نظامی «از هفتم ژوئیه» می‌شود.

این وزارتخانه هنوز جزئیات بیشتری را ارائه و مشخص نکرده است که تلفات در چه درگیری رخ داده است. برچسب هاآمریکا ایران مهم ترین اخبار روز



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 دیدار قالیباف با رئیس شورای عالی قضایی عراق
سایت جهان صنعت نیوز

دیدار قالیباف با رئیس شورای عالی قضایی عراق

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به کشور عراق با رئیس شورای عالی قضایی این کشور دیدار کرد.
 قائم حسینی اعدام شد | قوه قضاییه: برخی حاضران با دیدن آن صحنه «شلوار خود را خیس کردند»
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قائم حسینی اعدام شد | قوه قضاییه: برخی حاضران با دیدن آن صحنه «شلوار خود را خیس کردند»

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان که منجر به شهادت مظلومانه چهار نیروی فراجا شد، پس از طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.
 ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران/ مذاکرات ایران و آمریکا به بن‌بست رسید؟
سایت اکوایران

ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران/ مذاکرات ایران و آمریکا به بن‌بست رسید؟

ترامپ با تکرار ادعاهای خود درباره ایران و تنگه هرمز، از فعال بودن محاصره دریایی ایران و بی‌فایده بودن مذاکره با تهران سخن گفت.
 سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی
سایت تابناک

سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران، گفت: اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود.
 اسرائیل آماده حمله پیش دستانه به ایران می شود؟
سایت اکوایران

اسرائیل آماده حمله پیش دستانه به ایران می شود؟

ژنرال نزدیک به نتانیاهو: اسرائیل برای حمله پیش‌دستانه احتمالی به ایران آماده می‌شود
 ترامپ: نیروی دریایی ایران از بین رفته، نیروی هوایی آن نابود شده!
سایت روزنو

ترامپ: نیروی دریایی ایران از بین رفته، نیروی هوایی آن نابود شده!

ترامپ مدعی شد: این روز همانند روز نورماندی در جنگ جهانی دوم، یک عملیات سرنوشت‌ساز اقتصادی خواهد بود.
 ادعای اکسیوس: آمریکا کریدور جدیدی در تنگه هرمز ایجاد کرده است
سایت اعتماد آنلاین

ادعای اکسیوس: آمریکا کریدور جدیدی در تنگه هرمز ایجاد کرده است

دو مقام آمریکایی به وب‌سایت «اکسیوس» ادعا کردند که ارتش ایالات متحده بی‌سروصدا یک کریدور کشتیرانی برای ورود و خروج به تنگه هرمز جهت انتقال روزانه میلیون‌ها بشکه نفت ایجاد کرده است؛ اقدامی که حتی با وجود بن‌بست در جنگ گسترده‌تر، موفقیتی قابل‌توجه محسوب می‌شود.
 رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟
سایت تجارت نیوز

رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟

با توقف درگیری‌ها میان ایران و اسرائیل و پایان حملات هوایی آمریکا و اسرائیل، مرحله‌ای تازه در خاورمیانه آغاز خواهد شد؛ مرحله‌ای که در آن بازسازی تأسیسات نفت و گاز، پالایشگاه‌ها، خطوط لوله، بنادر، شبکه برق و زیرساخت‌های آب می‌تواند به یکی از بزرگ‌ترین بازارهای پروژه‌های مهندسی و انرژی تبدیل شود.