قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۲ ساعت قبل

ظرفیت تولید برق استان از مصرف آن بیشتر است

استاندار کرمانشاه با تشریح برنامه استان برای توسعه ظرفیت تولید و تأمین پایدار انرژی گفت: کرمانشاه برای تقویت زیرساخت‌های انرژی و کاهش آسیب‌پذیری در تأمین برق، یک الگوی چهاروجهی را دنبال می‌کند که توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، نیروگاه‌های خودتأمین صنایع، تولید انرژی از پسماند و تکمیل نیروگاه‌های سیکل ترکیبی، چهار محور اصلی آن است
 ظرفیت تولید برق استان از مصرف آن بیشتر است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی عصر دوشنبه در آیین افتتاح واحد بخار نیروگاه سیکل ترکیبی دالاهو با حضور عباس علی‌آبادی وزیر نیرو، اظهار کرد: انرژی امروز یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های توسعه اقتصادی، صنعتی و اشتغال است و هر برنامه‌ای برای رشد تولید و سرمایه‌گذاری، بدون دسترسی پایدار به انرژی با محدودیت مواجه خواهد شد.

وی با اشاره به سیاست استان برای متنوع‌سازی منابع تولید انرژی افزود: هدف ما این است که ظرفیت‌های مختلف تولید انرژی در استان به‌صورت همزمان فعال شود تا ضمن افزایش ظرفیت تولید، وابستگی به یک منبع خاص کاهش یابد و پایداری شبکه نیز تقویت شود.

استاندار کرمانشاه توسعه نیروگاه‌های خورشیدی را نخستین محور این برنامه عنوان کرد و گفت: رویکرد دولت چهاردهم توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است و کرمانشاه نیز شناسایی نقاط مناسب برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی، به‌ویژه مناطقی که دسترسی مناسب‌تری به شبکه برق دارند، را دنبال می‌کند.

حبیبی با اشاره به ملاحظات فنی و محیطی توسعه انرژی خورشیدی در استان اظهار کرد: توپوگرافی کرمانشاه و محدودیت زمین مناسب برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی، به‌ویژه با توجه به ضرورت حفاظت از اراضی کشاورزی درجه یک، از چالش‌های این حوزه است. همچنین در برخی مناطق، هزینه احداث و اتصال نیروگاه به شبکه بالاتر است و باید در فرآیند جانمایی مورد توجه قرار گیرد.

وی نیروگاه‌های خودتأمین صنایع را دومین محور الگوی انرژی استان دانست و گفت: صنایع بزرگ کرمانشاه، به‌ویژه در بخش‌های سیمان و فولاد، به سمت تولید برق مورد نیاز خود حرکت کرده‌اند و این ظرفیت می‌تواند نقش مهمی در کاهش فشار بر شبکه سراسری و استمرار فعالیت واحدهای صنعتی داشته باشد.

استاندار کرمانشاه افزود: در صنعت فولاد از بخاری که پیش از این در فرآیند تولید وارد اتمسفر می‌شد، برای تولید برق استفاده می‌شود و در مجموع حدود ۳۴ مگاوات برق از طریق نیروگاه‌های خودتأمین در استان تولید می‌شود.

حبیبی تولید انرژی از پسماند را سومین محور این برنامه عنوان کرد و گفت: در این بخش نیز تلاش شده است پسماند به جای تبدیل شدن به یک معضل، به یک منبع انرژی تبدیل شود. …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026