قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

علاقه به فارسی حد و مرز نمی‌شناسد

تیولیوبایوا، استاد دانشگاه اوراسیا گفت: علاقه به ادبیات فارسی تنها به دانشجویان این زبان غنی محدود نشده و تحصیل در این رشته بین رشته‌های مختلف دانشگاهی و ملیت‌های متعدد مشاهده می‌شود.
 علاقه به فارسی حد و مرز نمی‌شناسد

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رسول اسماعیل‌زاده‌دوزال، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آستانه و آقمرال تیولیوبایوا، استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه ملی اوراسیا دیدار کردند.

تیولیوبایوا گزارشی از وضعیت کنونی ایران‌شناسی و آموزش زبان فارسی در دانشگاه ارائه کرد و با اشاره به تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در رشته و کلاس‌های زبان فارسی، گفت: علاوه بر دانشجویان قزاقستانی، دانشجویان بین‌المللی دانشگاه نیز علاقه‌مند به فراگیری زبان فارسی هستند.

این استاد زبان فارسی ادامه داد: به همراه دانشجویان خود یکی از داستان‌های کودکانه فارسی را به زبان روسی ترجمه کرده‌ایم. نکته جالب توجه، اشتیاق بی‌نظیر دانشجویان بود. آن‌ها با چنان کنجکاوی و دقتی به واژه‌گزینی‌ها می‌پرداختند که گویی در حال کشف یک گنجینه پنهان هستند.

رایزن فرهنگی کشورمان با تأکید بر ظرفیت‌های ارزشمند دانشگاه ملی اوراسیا، این دانشگاه را یکی از مستعدترین مراکز آموزش عالی شهر آستانه برای توسعه همکاری‌های علمی با جمهوری اسلامی ایران دانست.

اسماعیل‌زاده‌دوزال بر ضرورت تقویت همکاری‌های دانشگاهی، گسترش تبادل استاد و دانشجو، برگزاری نشست‌های علمی مشترک، اجرای طرح‌های پژوهشی و بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌های معتبر ایران تأکید کرد.

وی همچنین، توضیحاتی درباره ساختار آموزش عالی جمهوری اسلامی ایران، امکانات همکاری علمی، برنامه‌های …





 نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نقشی را به‌اجبار نپذیرفتم

آیین رونمایی و نقد و بررسی کتاب «همیشه ناصرالدین شاه» نوشته بیژن شکرریز که گفت‌وگویی بلند با ایرج راد است برگزار شد. ایرج راد در این مراسم گفت: در این کتاب تلاش کردم همه‌ چیز را با صداقت کامل بیان کنم، هر کار و نقشی را که انتخاب کردم، از روی اجبار نبوده است؛ آن اثر را خوانده‌ام، دوست داشته‌ام و با علاقه پذیرفته‌ام که با آن گروه و آن افراد همکاری کنم. اگر نقشی زمانی ضعیف اجرا شد، تقصیر دیگران نبوده است؛ زیرا این من بوده‌ام که آن انتخاب را با عقل، منطق و درایت خود انجام داده‌ام. بنابراین از همه همکارانم سپاسگزارم.

 بابک زمانی؛ داستان‌های نورولوژیست در فغان از جنگ
۱۸ ساعت قبل / سایت عصرایران

بابک زمانی؛ داستان‌های نورولوژیست در فغان از جنگ

اختصاص نشست عصر یکشنبۀ بخارا به کتاب «فعان ز جنگ» بهانه ای برای این یادآوری است که وقتی پزشکی می‌نویسد اولا در کار خود هم ذوقی دارد و ثانیا در رشتۀ تخصصی خود...

 آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»

سریال «کارآگاه علوی» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی روی آنتن رفت. فصل اول این مجموعه در سال ۱۳۷۵ و فصل دومش در سال ۱۳۸۷ روی آنتن رفت و توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. این مجموعه حالا پس از نزدیک به دو دهه به ایستگاه فصل سوم رسیده است.

 اهدای نشان افتخاری «قلب سارایوو» و بزرگداشت کارنامه سینمایی اصغر فرهادی
۲۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اهدای نشان افتخاری «قلب سارایوو» و بزرگداشت کارنامه سینمایی اصغر فرهادی

اصغر فرهادی، فیلمساز شناخته‌شده ایرانی و برنده دو جایزه اسکار، در سی‌ودومین جشنواره فیلم سارایوو حضور یافت و جایزه افتخاری «قلب سارایوو» را دریافت کرد.

 جواد عزتی با زوج سابقش به سینما می‌آید
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جواد عزتی با زوج سابقش به سینما می‌آید

علی سرتیپی مدیرعامل فیلمنت در بازدید از سینما شکوفه خبر از اتمام فیلمبرداری یک کمدی با بازی جواد عزتی را داد.

 کفش‌های عجیب خانم بازیگر جنجالی شد + عکس
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کفش‌های عجیب خانم بازیگر جنجالی شد + عکس

مارگارت کوالی در مراسم افتتاحیه فیلم «ستاره‌های سگ» در لندن، با پوششی تمام‌چنل روی فرش قرمز حاضر شد و کفش‌های جنجالی و وایرال این برند را به پا داشت؛ کفش‌هایی که به دلیل طراحی خاصشان، ظاهری شبیه راه رفتن با پای برهنه ایجاد می‌کنند.