قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

الزیدی به مقام سعودی: عراق سکوی حمله به کشورهای دیگر نخواهد شد

نخست‌وزیر عراق، در دیدار با رئیس سازمان استخبارات عربستان یعودب تأکید کرد بغداد اجازه نخواهد داد هیچ طرفی از خاک عراق برای اقدام علیه کشورهای دیگر استفاده کند؛ موضعی که در بحبوحه افزایش تنش‌های منطقه‌ای اعلام شده است.
 الزیدی به مقام سعودی: عراق سکوی حمله به کشورهای دیگر نخواهد شد

به گزارش ایلنا، علی الزیدی، نخست‌وزیر عراق در دیدار با خالد بن علی الحمیدان، رئیس سازمان اطلاعات عربستان، بار دیگر تأکید کرد بغداد اجازه نخواهد داد از خاک عراق برای انجام حمله یا هرگونه اقدام علیه کشورهای دیگر استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، الحمیدان در این دیدار پیام مقام‌های سعودی را به الزیدی ابلاغ کرد و بار دیگر از نخست‌وزیر عراق برای سفر به ریاض دعوت کرد.

الزیدی با تأکید بر حفظ حاکمیت عراق و منافع مردم این کشور گفت بغداد بر اساس قانون اساسی و اصول حسن همجواری، اجازه نخواهد داد خاک عراق به سکویی برای اقدام علیه کشورهای دیگر تبدیل شود.

وی همچنین بر توسعه روابط با عربستان و تقویت همکاری‌های امنیتی میان دو کشور تأکید کرد. دو طرف توافق کردند هماهنگی‌های امنیتی و تبادل اطلاعات را برای مقابله با تهدیدهای احتمالی و جلوگیری از تشدید تنش در منطقه ادامه دهند.

این دیدار چند روز پس از افزایش تنش میان بغداد و ریاض بر سر حملات پهپادی انجام شد. عربستان مدعی شده بود این حملات از خاک عراق صورت گرفته و اهدافی را در داخل این کشور هدف قرار داده است. بغداد نیز در واکنش، تحقیقاتی را آغاز و بر جلوگیری از استفاده از خاک عراق علیه کشورهای همسایه تأکید کرد.

همزمان، آمریکا و عربستان حملات هوایی علیه مواضع حشدالشعبی و گروه‌های مسلح مرتبط با ایران در عراق انجام داده‌اند؛ اقدامی که نگرانی بغداد از تبدیل شدن خاک این کشور به میدان درگیری مستقیم میان طرف‌های منطقه‌ای را افزایش داده است. انتهای پیام/



 ترامپ: هر کشوری که به ایران کمک کند با پیامد‌های اقتصادی بسیار سنگین روبه‌رو می‌شود
۲ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

ترامپ: هر کشوری که به ایران کمک کند با پیامد‌های اقتصادی بسیار سنگین روبه‌رو می‌شود

به گزارش انتخاب، دونالد ترامپ در شبکه اجتماعی تروث سوشال از یک «عملیات اقتصادی خردکننده» علیه ایران خبر داده و آن را «جنگ اقتصادی و انزوایی در مقیاسی بی‌سابقه» توصیف کرده است.

او هشدار داده است هر کشوری که به ایران کمک کند با «پیامدهای اقتصادی بسیار سنگین» روبه‌رو خواهد شد.

نادر حبیبی، استاد دانشگاه برندایس، در گفت‌وگو با الجزیره گفت چین هدف اصلی تحریم‌های تهدیدشده علیه کشورهای کمک‌کننده به ایران خواهد بود و پس از آن عراق و ترکیه قرار خواهند گرفت.

او گفت تحریم تجاری اخیر امارات علیه ایران احتمالاً در نتیجه فشار آمریکا و پس از گفت‌وگو میان مقام‌های دو کشور «تحمیل» شده است.

حبیبی گفت اجرای این تحریم‌ها، به‌ویژه در مورد چین، با چالش روبه‌رو خواهد بود؛ زیرا دولت چین به نهادهای خود هشدار داده است که با تحریم‌های آمریکا همکاری نکنند. همچنین توقف تجارت زمینی با ترکیه و عراق دشوار خواهد بود.



 الحشد الشعبی: 30 سپتامبر یک روز ملی و حاکمیتی برای عراق است
۴ ساعت قبل / سایت نورنیوز

الحشد الشعبی: 30 سپتامبر یک روز ملی و حاکمیتی برای عراق است

نورنیوز-گروه بین الملل : به گزارش بامداد پنجشنبه از خبرگزاری واع، مهند العقابی افزود: این روز یک روز تاریخی و دستاوردی است که طرف‌های بسیاری در ایجاد آن نقش دارند.

وی اضافه کرد: ماشین تبلیغاتی رسانه‌ای، فرهنگی و سیاسی وجود دارد که تلاش می‌کند این مناسبت را خدشه دار کند.

العقابی گفت: انتظار می رود ملت عراق ۳۰ سپتامبر را به عنوان روز شادی جشن بگیرند.

وی افزود: بسیج مردمی پشتیبان و نقطه اتکای نیروهای نظامی و امنیتی عراق است و گروه‌های مقاومت، دلسوز نظام سیاسی هستند.

مسئول اطلاع رسانی الحشد الشعبی عراق، گفت: بسیج مردمی در نزدیک کردن دیدگاه‌های گروه‌های مقاومت و دولت نقش دارد.

العقابی تصریح کرد: بسیج مردمی عراق شامل ۲۵۰ هزار نفر از همه گروه‌ها و جریان‌های عراقی است و مسیحی‌ها و ایزدی‌ها هم در آن تیپ مخصوص به خود را دارند.

وی افزود: بسیج مردم عراق زیر فرمان فرمانده کل نیروهای مسلح است و بدون اجازه او حتی یک قدم هم بر نمی‌دارد.

نخست‌وزیر عراق پیش تر اعلام کرد که ۳۰ سپتامبر (هشتم مهر ماه) شاهد خروج کامل نیروهای ائتلاف آمریکایی از این کشور خواهیم بود.

«علی فالح الزیدی» نخست‌وزیر عراق اظهار کرد: «محدود کردن سلاح‌ها به دولت فقط یک شعار نیست؛ ما اجرای این سیاست را آغاز کرده‌ایم و به آن ادامه خواهیم داد، به ویژه از آنجایی که ۳۰ سپتامبر (هشتم مهر ماه) مصادف با خروج کامل نیروهای ائتلاف خواهد بود.»





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 روسیه «سوریه اسد» را از دست داد ولی همه چیز را نباخت/ پایگاه‌های کلیدی از کنترل کامل مسکو خارج شد
سایت تابناک

روسیه «سوریه اسد» را از دست داد ولی همه چیز را نباخت/ پایگاه‌های کلیدی از کنترل کامل مسکو خارج شد

توافق دمشق-مسکو موقعیت ممتاز روسیه در سوریه تحت اسد را پایان می‌دهد، اما دسترسی مورد نیاز برای باقی ماندن به عنوان یک بازیگر منطقه‌ای را حفظ می‌کند.
 مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود
سایت جوان آنلاین

مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.
 «با آتش بازی نکنید»؛ هشدار چین به ژاپن در موضوع هسته‌ای
سایت دیدارنیوز

«با آتش بازی نکنید»؛ هشدار چین به ژاپن در موضوع هسته‌ای

«ژانگ هانهویی» سفیر چین در روسیه به ژاپن هشدار داد که در مسائل مربوط به تسلیحات هسته‌ای «با آتش بازی نکند.»
 حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه
سایت ایران آنلاین

حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: به طرح‌های مسکن خبرنگاران که فرایند اختصاص زمین به آن‌ها تکمیل شده باشد تسهیلات حمایتی از سوی این صندوق اعطا می شود.
 اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه دریایی در سواحل یمن/ مقام سابق آمریکایی: جنگ ایران در جهت منافع امنیت ملی ما نیست
سایت دیدارنیوز

اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو/ عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است/ حادثه …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟

سردبیر رای‌الیوم حملات صهیونیست‌ها به فرودگاه ابوالظهور در سوریه را حامل پیام‌هایی برای اردوغان و ترکیه دانست.
 آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد
سایت هم میهن

آسوشیتدپرس: بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد

بدهی عمومی آمریکا از مرز ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد؛ رقمی بی‌سابقه که در شرایطی ثبت شده است که هزینه‌های دفاعی و برنامه‌های اجتماعی، در کنار بهره بدهی ناشی از کسری فزاینده، بخش بسیار بزرگی از مخارج دولت فدرال را به خود اختصاص داده‌اند.
 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.